- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Tenis yüzme ya da dağ yürüyüşü gibi sporlar. Ya da ahşap boyama ve seramik. Mutlaka kalabalık olsun. Kafanız dağılır yeni insanlarla tanışır çevrenizi degisirsiniz.Merhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .
Hayirli olsun belliki zor bi evlilikten cikmissiniz. Pilates, el beceri ve dil kurslari cok iyi gelebilir.Merhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .
Tşk ederim dusunebilecegim sporlar bunlarTenis yüzme ya da dağ yürüyüşü gibi sporlar. Ya da ahşap boyama ve seramik. Mutlaka kalabalık olsun. Kafanız dağılır yeni insanlarla tanışır çevrenizi degisirsiniz.
Çok çok zor bir evlilik ve hele ki ayrılma asamasi daha da kötü geçti .Hayirli olsun belliki zor bi evlilikten cikmissiniz. Pilates, el beceri ve dil kurslari cok iyi gelebilir.
Çok saolun . Benim hikayeyi takip edenlerdensiniz galiba , tavsiyeleriniz felan vardıBoşanmanıza cidden çok sevindim.
Kişisel gelişim kariyer kursları da iyi vakit geçirmenizi sağlar. Memurdunuz diye hatırlıyorum, haftasonlarınız boş, turlara katılın.
geçmiş olsun, ben boşanabilmek için işimi iflasa sürükledim. evet başardım, boşandım. şimdi işi kurtarmaya çalışıyorum :) bir de menopoza giriyodumki hayıt tentürü yetişti imdadıma, bir süre daha gündemimde olmayacak menopoz. access bars bana iyi geldi. ne meditasyon gibi önce arın sonra dezenfekte ol sonra geliş diyor, ne yoga gibi dingin denge diyor. sen muhteşemsin ve kendini olduğun gibi bir sev diyor access bars :) çok eğlenceli, tavsiye ederimÇok çok zor bir evlilik ve hele ki ayrılma asamasi daha da kötü geçti .
Eşinizden neden boşandınız ve bu kararı kaç günde veya kaç ayda aldınız benimde mutsuz giden bir evliliğim var da bilgi almak istiyorum sizden ne tür zorluklarla karşılaştınızMerhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .
Evet, sanırım dediğim yönde çıktı eğilimi. Umarım daha güzel bir hayatınız olurÇok saolun . Benim hikayeyi takip edenlerdensiniz galiba , tavsiyeleriniz felan vardı
Yazılım VS öğren veya blender gibi yerlerden karakter çizimi obje çizimi gibi şeyler yağışı kafanı dağıtabilir yeni fikirler kazanabilirsinMerhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .
Artik onunuze bakin. Hepsi geride kalmis cok sukur.Çok çok zor bir evlilik ve hele ki ayrılma asamasi daha da kötü geçti .
O dediğiniz şeyi bı arastirayim ,duymadım daha önce çünkügeçmiş olsun, ben boşanabilmek için işimi iflasa sürükledim. evet başardım, boşandım. şimdi işi kurtarmaya çalışıyorum :) bir de menopoza giriyodumki hayıt tentürü yetişti imdadıma, bir süre daha gündemimde olmayacak menopoz. access bars bana iyi geldi. ne meditasyon gibi önce arın sonra dezenfekte ol sonra geliş diyor, ne yoga gibi dingin denge diyor. sen muhteşemsin ve kendini olduğun gibi bir sev diyor access bars :) çok eğlenceli, tavsiye ederim
Cinsel hayatimizin nerdeyse ,3 buçuk yıldır olmamasi ve bunu araştırırken benim eşimin teleofnunda çok farklı şeyler görmem ve eşimin bunları kabul etmemesi ,sorunolarak görmemesi olarak başladı serüvenim ve hemen bu kararı almadım uzun süre arstirdim sabrettim bekledim ve deliller topladım . Ya i uzun bı konuEşinizden neden boşandınız ve bu kararı kaç günde veya kaç ayda aldınız benimde mutsuz giden bir evliliğim var da bilgi almak istiyorum sizden ne tür zorluklarla karşılaştınız
Eğilimi bahsettiğim yönlerde ama kabule tmedi ,ve eşya ayırırken o kadar cirmeflesti ki şişe anlatamammm ... Güzel dilekleriniz için Ay çok tşk edeim saolun .Evet, sanırım dediğim yönde çıktı eğilimi. Umarım daha güzel bir hayatınız olur
Tşk ederim araştırayımYazılım VS öğren veya blender gibi yerlerden karakter çizimi obje çizimi gibi şeyler yağışı kafanı dağıtabilir yeni fikirler kazanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?