Boşanmış bir ben, aldığım huzur , ve uyum sağlama yeni hayatım, yeni hayatıma aktivite ?

Sevindim sizin adınıza . Allah yolunuzu açık etsin evladınız la

Reactions: Cac
Ne mutlu size. Bosandigi için cok uzgun uyede yaziyor malesef buraya. Yolunuz acik olsun
İnsan , Elinden geleni yaptıysa ve vicdani rahatsa ve de Allah da biliyorsa bu kararı alırken niyetini , uzulmeye gerek yok bence . Hayırlısını dilemek en iyisi .... Bensonradan yasadiklarimla bile , en azından insanı biyutta bile bu adamla olmayacağını görmüştüm

enstrüman çalabilirsiniz imkanınız varsa. resimle, çizimle uğraşabilirsiniz. şiir yazabilirsiniz böylece kafanızdakileri, duygularınızı, düşüncelerinizi kağıda döküp rahatlayabilirsiniz. örgü örmek, güzel fotoğraflar çekmek/fotoğrafçılıkla uğraşmak, dil öğrenmek. aklıma gelenler bunlar.

Güzel önerileriniz için tşk ler şiir yapabilirmiyim bilemem de , , şarkı olsam ,derya Uluğ canavar söylerdim herhalde

Spor yap insan süper kafa dağıtıyor. İlgini çeken bir yabancı dil varsa öğrenmeye çalış. Gezilere katıl. Evliyken yapamadığın ne varsa gönlünce yap.

Sağlam duruşundan dolayı tebrik ediyorum bu arada. Çok zor bir şeyi başarmışsın.Dilerim ki, bundan sonrasında karşına hep şahane insanlar çıksın...

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…