- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Kitap çok severim .Boşanma aşamasında ve sonrasında uyku duzenim hiç kalmamıştı sabahlara kadar uyku tutmuyor oturuyordum düşün düşün saniyeler geçmezdi.o süreçlerde kişisel gelişim kitapları ve güçlü kadın olma ile ilgili psikolojik le kitaplar çok iyi geldi bana . Ruhumuzda bedeninizde dinlenir hemde güzel kararlar almanıza ve uygulamanıza yardımcı olur
Ben boşandıktan sonra hırs yapmıştım. Fitness’a yazıldım. “Kaybettiğine yansın” diyecektim aklım sıra. Orda Yunan heykeli gibi erkek hoca vardı. Ondan ders aldım. Derken onla sevgili oldukSonra sevgilim ilişkimizi gizleyince bu seferde öğrencisiyle ilişki yaşıyor diye yönetime şikayet ettim Yani kısaca fitness iyi ama böyle şeylere bulaşmadan
Tşk ederim . Deliller topladım ve eski eşimle konuştuğumda asla kabul etmedi sorunları ve tedaviye yanaşmadı . Beni suçladı ve ayrılalım dediğimde , hemen eşya mal mülk derdine dusuncr iyice sinir oldum, evdeki salcaya makarnaya dış fircasina ve evlenirken hediye gelen battaniyeye varana kadar , derin dondurucudaki tereyağına sucuga varana kadar parasını ben verdim diye ,evi odlaari soyup soğana cevirene kadar alınca ,daha da çok nefret etiim . O kadar kötü şeyler yaşattı ki banaHayırlı olsun, güzel günler çabucak gelsin inşallah, hatırladım konularını. Nasıl ikna oldun boşanmaya.
Yaz geliyor, turlara katıl imkanın varsa merak ettiğin şehirleri görmek güzel olacaktır
ŞükürArtik onunuze bakin. Hepsi geride kalmis cok sukur.
Lafı yapıştırırdım orda "İki kıytırık eşya kadar bana aç olsaydın şimdi bambaşka bir hayat yaşıyor olurduk, al şimdi neyin varsa tittir git Allah'ın açı." diye. Ötmeyen bülbül ile kimi kandıracak şimdi bakalım.Tşk ederim . Deliller topladım ve eski eşimle konuştuğumda asla kabul etmedi sorunları ve tedaviye yanaşmadı . Beni suçladı ve ayrılalım dediğimde , hemen eşya mal mülk derdine dusuncr iyice sinir oldum, evdeki salcaya makarnaya dış fircasina ve evlenirken hediye gelen battaniyeye varana kadar , derin dondurucudaki tereyağına sucuga varana kadar parasını ben verdim diye ,evi odlaari soyup soğana cevirene kadar alınca ,daha da çok nefret etiim . O kadar kötü şeyler yaşattı ki bana
işinizi neden batırmaya çalıştınız anlamadım, çekişmelide elinizdeki kanıtları sunacağınızla tehdit etseniz kürdan dahi almadan kaçardı diye düşünüyorum. elbette seçimi farklı olabilir de bunu gizleyip, senelerinizi yemesi... hayırlısı olmuş. ben de yeni dil öğrenme ve meditasyon öneririm.Merhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .
Kitap ,yürüyüş spot çok severim . Fakat yeni şeyler denemak istiyorumBu bence biraz ilgi alaninla ilgili.. vaktim olsa sunu yapardim gelistirirdim dedigin neyse.. bu kitap okuma olur dikis olur yuruyus spor olur.. farketmez yani..
Valla ben değişik şeyler yapmak istiyorum denemek istiyorumNeye ilgi duyuyorsunuz en çok ?
Lafı yapıştırdım tabiki canım , susar miyim hiç ? Zaten o yüzden ,onun gibi alcalipta küçük şeylerin peşine düşmedim ve de yakamdan düşsün diye al götür dedim . Dik durusum sayesinde bu kadar durabildim haklarımı aldım . Ama tabi o ufak tefek şeylerin peşine düşen insanı görünce midem bulandı resmen, benim hayatımdaki insan nasıl bu kadar alcalabilir dedim hep , zoruma giden bu oldu ? Onun kadar alcakmak istemedimLafı yapıştırırdım orda "İki kıytırık eşya kadar bana aç olsaydın şimdi bambaşka bir hayat yaşıyor olurduk, al şimdi neyin varsa tittir git Allah'ın açı." diye. Ötmeyen bülbül ile kimi kandıracak şimdi bakalım.Gay videoları izlerken o sucuğu kemirsin şimdi.
Bir sürü çeşitli turlar varValla ben değişik şeyler yapmak istiyorum denemek istiyorum
Yeriniz, zamanınız müsaitse bitki yetiştirin. Çok severim bana terapi gibi gelirValla ben değişik şeyler yapmak istiyorum denemek istiyorum
Yerim yok malesef ,evimde birkaç çiçeğim var sadece o kadarYeriniz, zamanınız müsaitse bitki yetiştirin. Çok severim bana terapi gibi gelir
Benim hoca öğrencileri ile fingirdemekten çalışamıyor valla.Ben boşandıktan sonra hırs yapmıştım. Fitness’a yazıldım. “Kaybettiğine yansın” diyecektim aklım sıra. Orda Yunan heykeli gibi erkek hoca vardı. Ondan ders aldım. Derken onla sevgili oldukSonra sevgilim ilişkimizi gizleyince bu seferde öğrencisiyle ilişki yaşıyor diye yönetime şikayet ettim Yani kısaca fitness iyi ama böyle şeylere bulaşmadan
Merhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .
Ne mutlu size. Bosandigi için cok uzgun uyede yaziyor malesef buraya. Yolunuz acik olsun
Merhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .
Vayy helal olsunBen boşandıktan sonra hırs yapmıştım. Fitness’a yazıldım. “Kaybettiğine yansın” diyecektim aklım sıra. Orda Yunan heykeli gibi erkek hoca vardı. Ondan ders aldım. Derken onla sevgili oldukSonra sevgilim ilişkimizi gizleyince bu seferde öğrencisiyle ilişki yaşıyor diye yönetime şikayet ettim Yani kısaca fitness iyi ama böyle şeylere bulaşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?