Boşanmış bir ben, aldığım huzur , ve uyum sağlama yeni hayatım, yeni hayatıma aktivite ?

Kitap çok severim .

Sizinki daha farklı yönden gelişmiş sanırım . Ama spor yapıyorum gerçekten iyi geliyor

Bu bence biraz ilgi alaninla ilgili.. vaktim olsa sunu yapardim gelistirirdim dedigin neyse.. bu kitap okuma olur dikis olur yuruyus spor olur.. farketmez yani..

Hayırlı olsun, güzel günler çabucak gelsin inşallah, hatırladım konularını. Nasıl ikna oldun boşanmaya.

Yaz geliyor, turlara katıl imkanın varsa merak ettiğin şehirleri görmek güzel olacaktır
Tşk ederim . Deliller topladım ve eski eşimle konuştuğumda asla kabul etmedi sorunları ve tedaviye yanaşmadı . Beni suçladı ve ayrılalım dediğimde , hemen eşya mal mülk derdine dusuncr iyice sinir oldum, evdeki salcaya makarnaya dış fircasina ve evlenirken hediye gelen battaniyeye varana kadar , derin dondurucudaki tereyağına sucuga varana kadar parasını ben verdim diye ,evi odlaari soyup soğana cevirene kadar alınca ,daha da çok nefret etiim . O kadar kötü şeyler yaşattı ki bana

Evliyken yapmayı ertelediğiniz ne varsa şimdi yapabilirsiniz size iyi hissettiren... Böyle durumlarda el oyalayan(resim,örgü,el sanatları vs) şeylerin etkisi büyükmüş bişeyleri unutmak ve yaraları onarmak için... Ve tabiki yürüyüş ilaç gibi çünkü mutluluk hormonu salgılatıyor...

Lafı yapıştırırdım orda "İki kıytırık eşya kadar bana aç olsaydın şimdi bambaşka bir hayat yaşıyor olurduk, al şimdi neyin varsa tittir git Allah'ın açı." diye. Ötmeyen bülbül ile kimi kandıracak şimdi bakalım. Gay videoları izlerken o sucuğu kemirsin şimdi.

Resim kursu olabilir. Kurtulmaniza cok sevindim hayat devam ediyor.bende evdeydim baktim olmuyor calisma karari aldim. büyük abim kizimin 2 aylik kres parasini odemeyi ustlendi pazartesi bende is basi yapiyurm. Yani hersey guzel olacak .toparlanmaya az kaldi.tatil planları yapin arada

işinizi neden batırmaya çalıştınız anlamadım, çekişmelide elinizdeki kanıtları sunacağınızla tehdit etseniz kürdan dahi almadan kaçardı diye düşünüyorum. elbette seçimi farklı olabilir de bunu gizleyip, senelerinizi yemesi... hayırlısı olmuş. ben de yeni dil öğrenme ve meditasyon öneririm.

Lafı yapıştırdım tabiki canım , susar miyim hiç ? Zaten o yüzden ,onun gibi alcalipta küçük şeylerin peşine düşmedim ve de yakamdan düşsün diye al götür dedim . Dik durusum sayesinde bu kadar durabildim haklarımı aldım . Ama tabi o ufak tefek şeylerin peşine düşen insanı görünce midem bulandı resmen, benim hayatımdaki insan nasıl bu kadar alcalabilir dedim hep , zoruma giden bu oldu ? Onun kadar alcakmak istemedim

Benim hoca öğrencileri ile fingirdemekten çalışamıyor valla.

Benim 4 yıl oldu ama yine de yazayım öncelikle sağlam bir psikolog desteği. Sonra spor. Şimdi spordan çıktım ciğer pilav yiyorum mesela bunu yazarken

Vayy helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…