Boşanmış bir insanla iliski?fikirlerinize ihtiyacım var

Mandalinlilokum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
15
6
1
30
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen. Bekar bir insanla (yaşım 26) evlenip boşanmış ilkokulda kizi olan birinin iliskisi hakkinda ne düşünüyorsunuz? Yaşım gereği kızına karşı korkularım var kıskançlık yaşamaktan korkuyorum. Evlenip boşanmış erkeklerle alakalı düşüncelerinizi bekliyorum😇

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen. Bekar bir insanla (yaşım 26) evlenip boşanmış ilkokulda kizi olan birinin iliskisi hakkinda ne düşünüyorsunuz? Yaşım gereği kızına karşı korkularım var kıskançlık yaşamaktan korkuyorum. Evlenip boşanmış erkeklerle alakalı düşüncelerinizi bekliyorum😇
Hic bir konuda onyargim yok ancak cok gencsin ilerde evlendignde cocugun oldgnda evde dengeleri saglayabilrmsn, aslinda sana en iyi bu durumu yasamis biri yardim eder.ben de yanlis yonlendirmek istemem ama zor bir durum. Evlilik ayni evde yasam cok zor seyler. Umarim hakkinda hyrlisi olur

Dul insanlar öcü değildir

ote yandan yaşınız çok genç ,gereksiz bı eziyet

Hic bir konuda onyargim yok ancak cok gencsin ilerde evlendignde cocugun oldgnda evde dengeleri saglayabilrmsn, aslinda sana en iyi bu durumu yasamis biri yardim eder.ben de yanlis yonlendirmek istemem ama zor bir durum. Evlilik ayni evde yasam cok zor seyler. Umarim hakkinda hyrlisi olur
Annesinde kalicak ziyarete geliyo ama sık sık. En basit beraber vakit geçirirken aramaları sık sık rahatsız eder mi beni diye bi düşünce var içimde belki biraz bencilce ama

Annesinde kalicak ziyarete geliyo ama sık sık. En basit beraber vakit geçirirken aramaları sık sık rahatsız eder mi beni diye bi düşünce var içimde belki biraz bencilce ama
Yeri gelcek babasında kalcak ya da babasıyla yaşamak isticek bunun kıskançlığımınyapacaksanız olmasın. Zira kız babasını ararken sizede sormaz babası istediği an arar. Böyle bencillikle evlenmeyin kızın babasıyla arasına girip psikolojisini bozmayın

Evlenip boşanmış olması sorun teşkil etmez ama onun çocuklu olup sizin çocuksuz olmanız çok büyük bir sorun bence. Ömür boyu eski eşiyle arasında bir bağ olacak. Gerektiğinde iletişim halinde olacaklar. Özel günlerde bir araya gelecekler. Kızıyla bol bol vakit geçirmesi gerekecek. Kızı sizi hemen kabullenmeyecek, çok çabalamanız gerekecek. Erkek arkadaşınız bazı günler sizi ihmal etmek zorunda kalacak. Evlenirseniz evinizde kızın bir düzeni olması gerekecek. Kızı bazı tatillerde size eşlik edecek. Çocuğunuz olduğunda kızına ilgi göstermesi sizi kıskandıracak belki de. Tüm bunları göze alabiliyor musunuz? Ben alamam mesela. Çok zor.

Hiç kalkmışmayin bu işe.
Şimdiden bunların hesabı yapan o çocuğun varlığını kabul edemez.
Bugün annesinde kalır yarın birşey olur babasıyla yaşamaya başlar. O zaman vay efendim çocuk annesiyle kalacaktı diyemezsiniz.

Çocuklu insanla ilişki,evlilik sorumluluk ve olgunluk ister.
Ve bence hiç gerek yok çocuksuz bir insan olarak böyle sıkıntılara girmeye
Hem kendiniz hem de çocuk için.

Yeri gelcek babasında kalcak ya da babasıyla yaşamak isticek bunun kıskançlığımınyapacaksanız olmasın. Zira kız babasını ararken sizede sormaz babası istediği an arar. Böyle bencillikle evlenmeyin kızın babasıyla arasına girip psikolojisini bozmayın
Evlilik gibi bi durum yok zaten henüz ilişki aşamasındayiz
Hiç kalkmışmayin bu işe.
Şimdiden bunların hesabı yapan o çocuğun varlığını kabul edemez.
Bugün annesinde kalır yarın birşey olur babasıyla yaşamaya başlar. O zaman vay efendim çocuk annesiyle kalacaktı diyemezsiniz.

Çocuklu insanla ilişki,evlilik sorumluluk ve olgunluk ister.
Ve bence hiç gerek yok çocuksuz bir insan olarak böyle sıkıntılara girmeye
Hem kendiniz hem de çocuk için.
Teşekkür ederim cevabınız icin

İlm önce mahkeme dilekçelerini okuyabilirsiniz okuyun bakın neden boşanmışlar. İkinci olarak da karşınızdaki insan çocuğundan dolayı eski eşiyle hep görüşmede konuşmada olacak. Bunu kabul edebilecek misiniz? Bunları iyice düşünün.
Aldatma var karşı taraftan ama hala bi dost arkadaş gibi kalınmış haklisiniz çok detaylı da bilmiyorum alinda

Baştan bu düşünceleriniz varsa bence hiç girismeyin bu işe ...yani şu açıdan ..sadece kızı değil eski eşiyle de irtibat halinde olacak ..okul durumu ders durumu veya kızıyla herturlu ilgilenecek arayacak ve sadece kızı değil eski eşle de irtibatta olacak .etraflıca düşünüp öyle karar verin ..

Baştan bu düşünceleriniz varsa bence hiç girismeyin bu işe ...yani şu açıdan ..sadece kızı değil eski eşiyle de irtibat halinde olacak ..okul durumu ders durumu veya kızıyla herturlu ilgilenecek arayacak ve sadece kızı değil eski eşle de irtibatta olacak .etraflıca düşünüp öyle karar verin ..
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerimiz için

Bana gecici bir heves gibi geldi.Bekar,kizina karsi,ilgi,alakali ve fedakar bir baba.Muhtemelen sefkat ve sorumluluk duygusu sizi cezbetti.Birde soz konusu kisinin yasi yazilmamis.Kizi kimde kaliyor onuda belirtmemssiniz.Bu hislerin cok koklu olacagina yada ileriye dogru evrilecegini dusunmuyorum ben.Ayrica eski esin (hepsi olmasa bile) cocugu size karsi doldurma ihtimalini de goz onunde bulundurun.

Back
X