Boşanmış bir insanla iliski?fikirlerinize ihtiyacım var

Açılınnnnnn 26 yaşımdayken bir kızı olan boşanmış bir adamla evlendim🙋🏼‍♀️
önceki okuduklarını unut sana olay yerinden bildiriyorum 😅
Not: Şu an 28 yaşındayım.
Önce zorluklarını anlatayım.
Eski eş mevzusu can sıkıcı her ne olursa olsun. ama bu durumu önemsememeye alışıyorsun bir süre sonra. Asıl önemli üçüncü kişi kızı. Ben bir şekilde aramı iyi tuttum. Mesafeli ve dengeli bir ilişkimiz var şimdilik. Bazen gitttiğinde özlüyorum hatta ☺️ Baştan bunu ayarlayabilirsen inan senin için de iyi oluyor farklı bir deneyim. Ona güzel bakmanın bile sevabının olduğunu düşünüyorum kendimce.
Başka da bir sorun yok. Arada yaşlı kayınvalidem eski gelinin adıyla seslenmese daha güzel olacak ama olsun ona da alıştım gülümsüyorum artık 😅
Eşimle aram çok iyi binlerce kez şükürler olsun. Allah pişman etmesin. Ben onun kızına değer verdikçe onun da bana olan saygısının arttığını hissediyorum buna dikkat et. Onun dışında eğer sevgin varsa ve önceki evliliğini tamamen bitirdiyse hiç korkulacak birşey değil. Aksine hiç evlenmemiş biriyle evlenmekten çok daha iyi. Her şeyin kıymetini daha iyi biliyorlar. Tekrar evlenmeyi düşünüyorsa konfor alanından çıkabiliyorsa daha ne. Adamın derdi mutlu huzurlu bir aile hayatı demek ki. Öcü olarak görenleri boşver. Benim tüm çevrem yapma ziyan olursun modundaydı. Çok şükür Rabbime hiç öyle olmadı. Değer gördüğüm, sevildiğim bir evim, mutlu bir yuvam var. 🥰🥰

Aldatma var ve dost kalınmış öyle mi, siz de buna inandınız demek.🥴
Bunlar da hep aldatılıyor zaten. Artık kusurlarını örtmek için karşı tarafa daha büyük kusur addederek işin içinden çıktıklarını düşünüyorum.

Bana gecici bir heves gibi geldi.Bekar,kizina karsi,ilgi,alakali ve fedakar bir baba.Muhtemelen sefkat ve sorumluluk duygusu sizi cezbetti.Birde soz konusu kisinin yasi yazilmamis.Kizi kimde kaliyor onuda belirtmemssiniz.Bu hislerin cok koklu olacagina yada ileriye dogru evrilecegini dusunmuyorum ben.Ayrica eski esin (hepsi olmasa bile) cocugu size karsi doldurma ihtimalini de goz onunde bulundurun.
Çocuk annede kaliyo ama babayı daha çok istiyo 2 3 güne bir beraberler . Kendisi de 33 yaşında.

Açılınnnnnn 26 yaşımdayken bir kızı olan boşanmış bir adamla evlendim🙋🏼‍♀️
önceki okuduklarını unut sana olay yerinden bildiriyorum 😅
Not: Şu an 28 yaşındayım.
Önce zorluklarını anlatayım.
Eski eş mevzusu can sıkıcı her ne olursa olsun. ama bu durumu önemsememeye alışıyorsun bir süre sonra. Asıl önemli üçüncü kişi kızı. Ben bir şekilde aramı iyi tuttum. Mesafeli ve dengeli bir ilişkimiz var şimdilik. Bazen gitttiğinde özlüyorum hatta ☺️ Baştan bunu ayarlayabilirsen inan senin için de iyi oluyor farklı bir deneyim. Ona güzel bakmanın bile sevabının olduğunu düşünüyorum kendimce.
Başka da bir sorun yok. Arada yaşlı kayınvalidem eski gelinin adıyla seslenmese daha güzel olacak ama olsun ona da alıştım gülümsüyorum artık 😅
Eşimle aram çok iyi binlerce kez şükürler olsun. Allah pişman etmesin. Ben onun kızına değer verdikçe onun da bana olan saygısının arttığını hissediyorum buna dikkat et. Onun dışında eğer sevgin varsa ve önceki evliliğini tamamen bitirdiyse hiç korkulacak birşey değil. Aksine hiç evlenmemiş biriyle evlenmekten çok daha iyi. Her şeyin kıymetini daha iyi biliyorlar. Tekrar evlenmeyi düşünüyorsa konfor alanından çıkabiliyorsa daha ne. Adamın derdi mutlu huzurlu bir aile hayatı demek ki. Öcü olarak görenleri boşver. Benim tüm çevrem yapma ziyan olursun modundaydı. Çok şükür Rabbime hiç öyle olmadı. Değer gördüğüm, sevildiğim bir evim, mutlu bir yuvam var. 🥰🥰
Yorumunuz beni çok mutlu etti😊 hep çok mutlu olun inşallah 😇 Kızıyla görüşmeleri felan nasıl peki bi de senin ailenin tepkileri oldu mu 😊

Evlenip boşanmış olması sorun teşkil etmez ama onun çocuklu olup sizin çocuksuz olmanız çok büyük bir sorun bence. Ömür boyu eski eşiyle arasında bir bağ olacak. Gerektiğinde iletişim halinde olacaklar. Özel günlerde bir araya gelecekler. Kızıyla bol bol vakit geçirmesi gerekecek. Kızı sizi hemen kabullenmeyecek, çok çabalamanız gerekecek. Erkek arkadaşınız bazı günler sizi ihmal etmek zorunda kalacak. Evlenirseniz evinizde kızın bir düzeni olması gerekecek. Kızı bazı tatillerde size eşlik edecek. Çocuğunuz olduğunda kızına ilgi göstermesi sizi kıskandıracak belki de. Tüm bunları göze alabiliyor musunuz? Ben alamam mesela. Çok zor.
Güzel özetlemişsiniz ne kadar sevsemde bu benide dusunduruyo

Yorumunuz beni çok mutlu etti😊 hep çok mutlu olun inşallah 😇 Kızıyla görüşmeleri felan nasıl peki bi de senin ailenin tepkileri oldu mu 😊
Kızıyla sık sık olmasa da görüşüyor. Henüz düzen oturmadı tabi yasaklardan kaynaklı. Bir de eski eşin ailesinden alıyor kızını. Onlarla muhattap olmak konusunda çok zorlanıyor ama yine de gelir gider, gezeriz birlikte. ☺️
Annem babam bir şey demedi. Benim bir kuzenim de bu şekilde evlendi yıllardır çok mutlu onun etkisi olsa gerek hiç dert etmediler. Olabilir insanlık hali dediler. Ben de şöyle düşündüm. Bekar ama bir sürü kızla evli gibi hayat yaşayan ama sorsan daha önce evlenmemiş o kadar erkek varken, yaşayacağını helal dairede yaşayıp anlaşamayıp ayrılmışa niye bu yüzden tü kaka diyelim. ☺😊 bi tek abim istememişti onunla da şimdi araları iyi şükürler olsun.

Kızıyla sık sık olmasa da görüşüyor. Henüz düzen oturmadı tabi yasaklardan kaynaklı. Bir de eski eşin ailesinden alıyor kızını. Onlarla muhattap olmak konusunda çok zorlanıyor ama yine de gelir gider, gezeriz birlikte. ☺️
Annem babam bir şey demedi. Benim bir kuzenim de bu şekilde evlendi yıllardır çok mutlu onun etkisi olsa gerek hiç dert etmediler. Olabilir insanlık hali dediler. Ben de şöyle düşündüm. Bekar ama bir sürü kızla evli gibi hayat yaşayan ama sorsan daha önce evlenmemiş o kadar erkek varken, yaşayacağını helal dairede yaşayıp anlaşamayıp ayrılmışa niye bu yüzden tü kaka diyelim. ☺😊 bi tek abim istememişti onunla da şimdi araları iyi

Annem babam bir şey demedi. Benim bir kuzenim de bu şekilde evlendi yıllardır çok mutlu onun etkisi olsa gerek hiç dert etmediler. Olabilir insanlık hali dediler. Ben de şöyle düşündüm. Bekar ama bir sürü kızla evli gibi hayat yaşayan ama sorsan daha önce evlenmemiş o kadar erkek varken, yaşayacağını helal dairede yaşayıp anlaşamayıp ayrılmışa niye bu yüzden tü kaka diyelim. ☺😊 bi tek abim istememişti onunla da şimdi araları iyi şükürler olsun.
Aileden alma durumu daha ıyiymis ya en azından anneyle bire bir diyalog yok bizim bu konuda biraz daha geniş bi dost gibi kalmışlar eski eşle ve kiziyla görüşmesi de baya bi sık. Ailenizin sıkıntı yapmamasına çok sevindim her aile o şekilde anlayışla karşılamaz diye düşünüyorum

Aileden alma durumu daha ıyiymis ya en azından anneyle bire bir diyalog yok bizim bu konuda biraz daha geniş bi dost gibi kalmışlar eski eşle ve kiziyla görüşmesi de baya bi sık. Ailenizin sıkıntı yapmamasına çok sevindim her aile o şekilde anlayışla karşılamaz diye düşünüyorum
Eşim eski eşiyle dost falan değil çok şükür o olayı da hiç anlamam. Sıkıntı ediyorsan bunu edebilirsin bence yani bu durum bana garip gelirdi. Nefret de etmesin çocuğunun annesinden tabi ama dostane ilişkileri olması bana göre değil. Doğru olan o olabilir bilmiyorum ama kesinlikle ben yapamazdım

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen. Bekar bir insanla (yaşım 26) evlenip boşanmış ilkokulda kizi olan birinin iliskisi hakkinda ne düşünüyorsunuz? Yaşım gereği kızına karşı korkularım var kıskançlık yaşamaktan korkuyorum. Evlenip boşanmış erkeklerle alakalı düşüncelerinizi bekliyorum😇
Cok zor yasiyorum ve goruyorum.

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen. Bekar bir insanla (yaşım 26) evlenip boşanmış ilkokulda kizi olan birinin iliskisi hakkinda ne düşünüyorsunuz? Yaşım gereği kızına karşı korkularım var kıskançlık yaşamaktan korkuyorum. Evlenip boşanmış erkeklerle alakalı düşüncelerinizi bekliyorum😇
Cnm boşanmış erkek denenmiş ve evliliği başaramamış erkektir.sen mantığını da al cebine öyle devam et yoluna

Cnm boşanmış erkek denenmiş ve evliliği başaramamış erkektir.sen mantığını da al cebine öyle devam et yoluna
İki kişinin uyuşamaması başarısızlık anlamına gelmez. Bizler de hayatlarımızda birçok başarısız ilişki yürütmüşüzdür. Ama doğru kişi karşınıza çıkınca bu görüş çürür. Örnek gösteriyorum çok baskın iki karakter sürekli didişir bağırışır ve boşanır. Sonra o kişiler sakin ce sesiz kişilerle evlenirler. Evet bir anda sakin insana dönüşmezler ama karşılıklı anlayış kolaylaşır ve güzel bir evlilik olur. Önemli olan Allah doğru kişiye rast getirsin

Annesinde kalicak ziyarete geliyo ama sık sık. En basit beraber vakit geçirirken aramaları sık sık rahatsız eder mi beni diye bi düşünce var içimde belki biraz bencilce ama
Belki değil haddinden fazla bencilce
Evlenip yarın birgün size ait olmayan alanlara müdahale edecekseniz babasından ayrı yaşayan bir çocuğa onu çok seven özleyen babasına kan kusturacaksanız rahat bırakın adamcağızı da evladınıda
Onların zaten varolan hayatına dahil olmayın bence,gelecekte olacaklar gayet net görünüyor

Back
X