- 6 Mayıs 2025
- 23
- 6
- 3
- 30
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
Ama bu durum karşı tarafın mesleğine yani gelirine sizin gelirinize göre değişebilecek bir durum. Evin yarısını siz düzmeyi teklif ettiniz mi? Buna rağmen hala hayır diyorsa zaten parasızın tekidir boşverinGörücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
Bende aynı şeyi düşündüm sıfırdan dizmek çok zor olsa gerek yatak odasını degiştirmeyi teklif edin gerisi dediği gibi eğer 5 aylıksa kullanılabilir gibi geldi banaAma adam asgari ücretlidir bu ekonomide bu talebi gayet makul bence
Ayrılmanız iyi olmuş. Adam da görücü usulü ile ilerlemek yerine, karşılıklı sevgiyi yaşayacağı biriyle tanışır umarım.Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
kaç yaşındasınız? Mümkün olduğunca boşanmış bir erkekle evlilik düşünmeyin. Görücü usulü yerine severek tanımanız daha iyi olmaz mı?Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
siz yeni evlilik yeni eşya diye düşünüyor olabilirsiniz, tamam size uymamış ayrılmışsınızGörücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
Eşyalar bir kenara; bir evlilik neden 5 ay gibi bir sürede dağılır ona kafa yorardım!Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl
E sen değiştirseydin eşyaları o kadar mühimse…Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
Eşyadan çok evliliği neden bu kadar kısa sürmüş.İyi bir karar vermiş ayrılmışsınız,böyle pinti adamlarla ömür geçmezGörücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
Öncelikle "görücü usulü" görüşmene takılan arkadaşlara buradan bir cevap vereyim: Bunun görücü usulü ile alakası yok. Severek evlenenlerin de halini görüyoruz. Tamamen karakter,zihniyet ya da günümüzün ekonomik şartlarına göre yapılmış bir teklif bu.Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
bence olay tam olarak "görücü usulü" ile alakalıÖncelikle "görücü usulü" görüşmene takılan arkadaşlara buradan bir cevap vereyim: Bunun görücü usulü ile alakası yok. Severek evlenenlerin de halini görüyoruz. Tamamen karakter,zihniyet ya da günümüzün ekonomik şartlarına göre yapılmış bir teklif bu.
Eşimle tanıştığımda aldığı eve tüm eşyaları dizmişti. Düşünün ama her şey. Evin sadece bulaşık makinesi yoktu. Onu da ben aldım. Buna rağmen bana " eğer beğenmezsen değiştiririm" teklifinde bulunmuştu. Ben ise hepsini çok beğendiğim ve gerek görmediğim icin kabul etmedim.
Öncelikle sana nezakaten böyle bir teklifte bulunmalı idi. Diretmemeli idi. Ama önceden kalmış esyalarin kullanılmasını ben de istemem. Çünkü zaman kısa olsa da orada yaşanmişliklar var.
Ama şu da var. Kişi sevdiğini tanır. Gözünden anlar. Sana bu samimiyeti vermemiş gibi.Ya da gerçekten birbirninizi sevseydiniz mutlaka orta yolu samimiyetle bulurdunuz. Zamanla peyderpey değiştirmeyi de kabul edebilirdi.
Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?