Boşanmış bırıyle gorusuyorum evlendıkten sonra eski eşyalarıyla yaşamak istiyor kabul etmedim?

Neden 5 ay evli kaldığını bir araştırın bence, böyle erkekler problemli oluyor genelde. Görücü usulünü neden kabul ettiniz? Zatrn boşanmışsınız, hödüğün biriyle evleneceğinize karşılıklı seveceğiniz birini bekleyin

Saygısız ve düşüncesizlikmi ne kafalar var sizde ya. Bu cümleyi yazmasaydiniz size belki bir nebze hak verebilirdim ama insanlara bu denli etiket koymanız cok yanlış birde evlenmeyi düşündüğünüz birisi ile.
5 Ay yepyeni eşya işte iyi olsalarmis zaten ayrilmazlarmis 5 ayda demekki olmamış yapamamislar ayrilmislar. İnternette milletin hayatını izleye izleye boyle oluyor amaç mutluluk huzur değil mi ya bu kadar basit birsey mi ayrılmak sevmemissiniz muhtemelen oda sevmemis görücü usulü olduğuna göre ayrili vermişsiniz
Mantıklı düşünün nice bekar tek yaşayan adamlar var seviyorlar evleniyorlar oyle yaşıyorlar ha ne diyelim kimbilir kaç hanimefendi agirladi evinde olmaz esyalar degismelimi diyelim kendi kendime gerildim iyi olmuş ayrilmaniz hayırlısı hakkınızda olsun

Görücü usulü ile alakası yok. Bir takıyorsunuz şuna gidiyorsunuz. Ben de görücü usulü evlendim. Siz görücü usulü evlenmeyi ne zannediyorsunuz? Bana bir açıklar mısınız? Yani görücü usulü evlenen kişilerin hiç sevmeden, konuşmadan görüşmeden,fikir alışverişi yapmadan evlendiğini mı zannediyorsunuz? Burada bir çok konu okuduğunuza eminim. Eşi ile 2-3 sene sevgili olup evlendikten sonra bir çok problem yaşayan insan var mı yok mu? Elbette ki var. Görücü usulü görüşen kişilerin her şeye hayır diyen, bağnaz olduğunu mu zannediyorsunuz? Şimdi diyeceksiniz ki geneli öyle. Genellersek "severek" evlenen kişilerin de çok sayıda sorunları olduğunu biliyoruz.
Şartlar başta konusuluyor. Zaten en başta okey denilirse görüşülüyor. Zaten zihniyeti baştan belli olan kişi eşyalar hakkında da fikrini söylemiştir. Konu sahibinin görüşmesi ne kadar ilerlemiş bilemeyiz. Ya en başında sorun yaşadı ya da ilişki ilerledi bu konuda mutabık kalamadilar.
Tabii ki seven kişi anlar. Ben de görücü usulü evlendim. Örnekte verdiğim gibi eşim her şeyi almış ve beğenmezsen değiştiririm demişti. Yani olay görücülük değil. Zihniyet meselesi. Zaten ilk görüşmede o elektriği alıp almayacağını insan çok iyi anlıyor. Kişilerin konuşması kendini gösterir. Bana sorsan benimkisi görünürde görücü usulü ama çok da severek evlendim. Hakeza bu eşim için de geçerli. Görücü usulünü sevmeden evlenen mumya kişiler mı zannediyorsunuz gerçekten komik:)))
Şunu unutmayın her şey zihniyete,karaktere,yaşama bakış açısına bağlıdır. Olay bu kadar.

Eşyalar bir kenara; bir evlilik neden 5 ay gibi bir sürede dağılır ona kafa yorardım!

Aynisini yazacaktim, aldigi esyayi bile kullanmadan 5 ay sonra arksina bakmadan neden kacmis ki o kiz? Oyle 3 ayda 5 ayda bosanan erkeklerin cogu kafadan sakat cikiyor genelde.

Kamu spotu

hanım efendi benim de etrafımda zibilyon tane insan görücü usulü evleniyor
bi sakin olun hayatı buradan ibaret sanan ya da fanusta filan yaşayan kimse yok karşınızda
görücü usulü evlenenlere de kimse bişey demedi siz gereksiz şekilde denmemiş lafı üstünüz alınmış durumdasınız.

çok çok belli ki konudaki çift henüz "Şartlar başta konusuluyor. Zaten en başta okey denilirse görüşülüyor." aşamasında henüz seven eden kimse yok

öyle olsa "sevgilim eski eşyalarıyla yaşamak istiyor" diye konu açardı değil mi?

bakın kimin ilişkisi ne aşamada, ne mantıkta, ayırt etmek ne kadar basit, komik olan sizsiniz.

5 ayda eski eş eve adapte bile olamamıştır. Kaldıki eşyaların eskiliği.. okadar kısa sürede ne eskiyecek. Siz duygusal anlam yüklüyorsunuz ama gerek yok. Mantık evliliği yaparken iki parça eşyaya duygusallık yüklemek manasız.
Ayrıca ben olsam bende atmazdım. Yazık günah. Para kolay mı kazanılıyor

Yani konu sahibi 24 yaşında bir çocukla evlenmek istediğinizde bu çocuğun nasıl bir maddi gücü olmasını ya da size eşya yağdırmasını bekliyorsunuz?
Alınan eşyaları satarken ederinin yarısına zor gidiyor. Oradan gelen zararın üstüne yeni eşya masrafı da cabası.
Karşı tarafın durumu yoksa nasıl alacak sıfırdan? Siz maddi destek olabiliyor musunuz ya da böyle bir teklifiniz oldu mu?
Biraz armut piş, ağzıma düş yapıyorsunuz gibi geldi bana. Yanılıyorsam düzeltin tabii.

24 yaşında olan hiç evlenmemiş bekardı ama. Uygun olur muyuz diye soruyordu 1 hafta önce. Yani ya aynı kişinin evlenip boşandığı ortaya çıktı , ya bu yeni ya da bilmiyorum

Saygısız ve düşüncesiz falan değil sadece maddi durumu kısıtlı, size uymamış ayrılmışsınız ne hoş, diğer arkadaşların da dediği gibi 5 ay içerisinde boşanmış bir adamla tanışıp sadece eşyaya takılmanız da enteresan, siz bir süre kafanızı dinleyin bence, bu şekilde ilerlerseniz sağlıklı kararlar veremeyeceğiniz aşikar.

Diğer eşyaları bilmemde, kocamın eski eşiyle seviştiği yatakta yatmak istemem yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…