- 14 Eylül 2024
- 843
- 3.125
- 28
- 20
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
Neden 5 ay evli kaldığını bir araştırın bence, böyle erkekler problemli oluyor genelde. Görücü usulünü neden kabul ettiniz? Zatrn boşanmışsınız, hödüğün biriyle evleneceğinize karşılıklı seveceğiniz birini bekleyinGörücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
Saygısız ve düşüncesizlikmi ne kafalar var sizde ya. Bu cümleyi yazmasaydiniz size belki bir nebze hak verebilirdim ama insanlara bu denli etiket koymanız cok yanlış birde evlenmeyi düşündüğünüz birisi ile.Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
Görücü usulü ile alakası yok. Bir takıyorsunuz şuna gidiyorsunuz. Ben de görücü usulü evlendim. Siz görücü usulü evlenmeyi ne zannediyorsunuz? Bana bir açıklar mısınız? Yani görücü usulü evlenen kişilerin hiç sevmeden, konuşmadan görüşmeden,fikir alışverişi yapmadan evlendiğini mı zannediyorsunuz? Burada bir çok konu okuduğunuza eminim. Eşi ile 2-3 sene sevgili olup evlendikten sonra bir çok problem yaşayan insan var mı yok mu? Elbette ki var. Görücü usulü görüşen kişilerin her şeye hayır diyen, bağnaz olduğunu mu zannediyorsunuz? Şimdi diyeceksiniz ki geneli öyle. Genellersek "severek" evlenen kişilerin de çok sayıda sorunları olduğunu biliyoruz.bence olay tam olarak "görücü usulü" ile alakalı
siz birbirini sevip evlenmişsiniz. amacınız "evlenmek istiyoruz, şartlarımızı dökelim, uyuşuyor mu bakalım" değilmiş.
konudaki 2 kişi ise zaten evlenmiş boşanmış ve tekrar evlenmek için match olmaya çalışıyor. adam da baştan şartını koyuyor.
"nezakaten böyle bir teklifte bulunmalı idi" gibi bir durumu yok adamın, bunların bi ilişkileri yok ki...
"Kişi sevdiğini tanır. Gözünden anlar." mı? sevdik seviyoruz gibi bişey yok h.efendi.
bizim X'in arkadaşı/oğlu var o da boşandı, yaşlarınız da yakın bi görüşün, diyen birileri var. ne sevgisi ne gözü? hele durun bakalım şartlar konuşulacak benzer şeylerde mutabık kalırlarsa aha o zaman bakacaklar elektrik melektrik var mı.
ha ama konu sahibi diyor ki "ben benim eski eşya kullanmayacağımı anlamasını beklerim bi adamın", adam da demiş ki "yoooo ne münasebet".
konu sahibi artık bunu öğrenmiş oldu en azından.
Eşyalar bir kenara; bir evlilik neden 5 ay gibi bir sürede dağılır ona kafa yorardım!
Kamu spotuGörücü usulü ile alakası yok. Bir takıyorsunuz şuna gidiyorsunuz. Ben de görücü usulü evlendim. Siz görücü usulü evlenmeyi ne zannediyorsunuz? Bana bir açıklar mısınız? Yani görücü usulü evlenen kişilerin hiç sevmeden, konuşmadan görüşmeden,fikir alışverişi yapmadan evlendiğini mı zannediyorsunuz? Burada bir çok konu okuduğunuza eminim. Eşi ile 2-3 sene sevgili olup evlendikten sonra bir çok problem yaşayan insan var mı yok mu? Elbette ki var. Görücü usulü görüşen kişilerin her şeye hayır diyen, bağnaz olduğunu mu zannediyorsunuz? Şimdi diyeceksiniz ki geneli öyle. Genellersek "severek" evlenen kişilerin de çok sayıda sorunları olduğunu biliyoruz.
Şartlar başta konusuluyor. Zaten en başta okey denilirse görüşülüyor. Zaten zihniyeti baştan belli olan kişi eşyalar hakkında da fikrini söylemiştir. Konu sahibinin görüşmesi ne kadar ilerlemiş bilemeyiz. Ya en başında sorun yaşadı ya da ilişki ilerledi bu konuda mutabık kalamadilar.
Tabii ki seven kişi anlar. Ben de görücü usulü evlendim. Örnekte verdiğim gibi eşim her şeyi almış ve beğenmezsen değiştiririm demişti. Yani olay görücülük değil. Zihniyet meselesi. Zaten ilk görüşmede o elektriği alıp almayacağını insan çok iyi anlıyor. Kişilerin konuşması kendini gösterir. Bana sorsan benimkisi görünürde görücü usulü ama çok da severek evlendim. Hakeza bu eşim için de geçerli. Görücü usulünü sevmeden evlenen mumya kişiler mı zannediyorsunuz gerçekten komik:)))
Şunu unutmayın her şey zihniyete,karaktere,yaşama bakış açısına bağlıdır. Olay bu kadar.
hanım efendi benim de etrafımda zibilyon tane insan görücü usulü evleniyorGörücü usulü ile alakası yok. Bir takıyorsunuz şuna gidiyorsunuz. Ben de görücü usulü evlendim. Siz görücü usulü evlenmeyi ne zannediyorsunuz? Bana bir açıklar mısınız? Yani görücü usulü evlenen kişilerin hiç sevmeden, konuşmadan görüşmeden,fikir alışverişi yapmadan evlendiğini mı zannediyorsunuz? Burada bir çok konu okuduğunuza eminim. Eşi ile 2-3 sene sevgili olup evlendikten sonra bir çok problem yaşayan insan var mı yok mu? Elbette ki var. Görücü usulü görüşen kişilerin her şeye hayır diyen, bağnaz olduğunu mu zannediyorsunuz? Şimdi diyeceksiniz ki geneli öyle. Genellersek "severek" evlenen kişilerin de çok sayıda sorunları olduğunu biliyoruz.
Şartlar başta konusuluyor. Zaten en başta okey denilirse görüşülüyor. Zaten zihniyeti baştan belli olan kişi eşyalar hakkında da fikrini söylemiştir. Konu sahibinin görüşmesi ne kadar ilerlemiş bilemeyiz. Ya en başında sorun yaşadı ya da ilişki ilerledi bu konuda mutabık kalamadilar.
Tabii ki seven kişi anlar. Ben de görücü usulü evlendim. Örnekte verdiğim gibi eşim her şeyi almış ve beğenmezsen değiştiririm demişti. Yani olay görücülük değil. Zihniyet meselesi. Zaten ilk görüşmede o elektriği alıp almayacağını insan çok iyi anlıyor. Kişilerin konuşması kendini gösterir. Bana sorsan benimkisi görünürde görücü usulü ama çok da severek evlendim. Hakeza bu eşim için de geçerli. Görücü usulünü sevmeden evlenen mumya kişiler mı zannediyorsunuz gerçekten komik:)))
Şunu unutmayın her şey zihniyete,karaktere,yaşama bakış açısına bağlıdır. Olay bu kadar.
24 yaşında olan hiç evlenmemiş bekardı ama. Uygun olur muyuz diye soruyordu 1 hafta önce. Yani ya aynı kişinin evlenip boşandığı ortaya çıktı , ya bu yeni ya da bilmiyorumYani konu sahibi 24 yaşında bir çocukla evlenmek istediğinizde bu çocuğun nasıl bir maddi gücü olmasını ya da size eşya yağdırmasını bekliyorsunuz?
Alınan eşyaları satarken ederinin yarısına zor gidiyor. Oradan gelen zararın üstüne yeni eşya masrafı da cabası.
Karşı tarafın durumu yoksa nasıl alacak sıfırdan? Siz maddi destek olabiliyor musunuz ya da böyle bir teklifiniz oldu mu?
Biraz armut piş, ağzıma düş yapıyorsunuz gibi geldi bana. Yanılıyorsam düzeltin tabii.
Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,
Konu sahibi de evlilik tecrübesi yaşamış bir insan. Aynı mantıkla bu söyledikleriniz konu sahibi için de geçerli oluyor.Boşanmış adamdan kaç hayatım iyi olmuş boşver. Seninle aynı hevesle ilk kez yaşayacak biriyle evlen
Baska biri bence bu24 yaşında olan hiç evlenmemiş bekardı ama. Uygun olur muyuz diye soruyordu 1 hafta önce. Yani ya aynı kişinin evlenip boşandığı ortaya çıktı , ya bu yeni ya da bilmiyorum
Diğer eşyaları bilmemde, kocamın eski eşiyle seviştiği yatakta yatmak istemem yani...5 ayda eski eş eve adapte bile olamamıştır. Kaldıki eşyaların eskiliği.. okadar kısa sürede ne eskiyecek. Siz duygusal anlam yüklüyorsunuz ama gerek yok. Mantık evliliği yaparken iki parça eşyaya duygusallık yüklemek manasız.
Ayrıca ben olsam bende atmazdım. Yazık günah. Para kolay mı kazanılıyor
Aynı kışı degıl küçük olanı şutladım7 mayıstaa bekar olan erkek nasıl oldu da boşanmış birisi oldu ahdhahs
Ve 1 haftada başkasıyla evlenme kararı mı verdiniz?Aynı kışı degıl küçük olanı şutladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?