- 23 Ağustos 2020
- 4.832
- 9.279
- 158
- 35
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
Konuyu açması ilginç olmuş.. Eşya benim için hiç değerli değil ama herkesin hayat motivasyonu farklı o yüzden yorum yapmasam daha iyi.Konu sahibi de evlilik tecrübesi yaşamış bir insan. Aynı mantıkla bu söyledikleriniz konu sahibi için de geçerli oluyor.
siz ilk evliliğinizi yapan birisi olsaydınız yeni eşya merakınızı bi tık anlardım ki onda bile ilk defa evlenen bir çok kişi spotcudan alıyor şimdi sizdee oda başından bir evlilik geçmiş birbirinizi anlayabileceğiniz bir durumda olmanız gerekiyordu görücü usulu ile olduğunu belirtmişsiniz yani zaten aşk yok sevgi yok eşya peşine düşeceğinize birbirinizi tanımaya düşseydiniz o çulsuzsa siz alın eşyaları siz düzün evi yeni eşyalarla yatak odasını değiştirip kullanmaya devam etseydiniz zamanla değiştirirdiniz lütfen siz evlilik yapmayı düşünmeyinGörücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
O zaman az soluklanin. Hani o da mükemmel insandı. Çok olgundu falan. Demek ki çok sağlıklı bakamıyorsunuz. Adamı hemen o gün şutlamadığınıza göre 3 4 gün içinde hemen başka biriyle görüşmek falan hızlı şeyler. Dikkat edin de duvara toplamayın.Aynı kışı degıl küçük olanı şutladım
6 mayısta 24 lük adam vardıMerhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Bence haklisiniz. Zaten gorucu usulü bi nebze mantigin on planda oldugu bir durum. Uygunuz birde diger sartlar uyarsa hesabi konusulup anlasiliyor.Görücü usulü bırıyle tanıştım kendısı boşanmış bende boşandım ,fakat oncekı evlılıgınden kalma eşyalarla yaşamak istiyor sebeb olarakta söyle dıyor “çok kısa evlı kalmış 5 ay kadar,eşyaların hepsı yepyenıymıs kullanılmamış doğru düzgün “ bende kabul etmedim ayrıldım sızce haksızmıyım neden başkalarının eskısıyle yaşayayım.aynı ev aynı eşyalar sadece eş degısmıs olacak.bende reddettım çünkü haksızlık !!! Böyle erkekler evlenmesın nefret edıyorum dusuncesız saygısız ınsanlardan
Çok hızlısınızAynı kışı degıl küçük olanı şutladım
O bir istisna tabiki ama şimdi 5 aylık buzdolabının ne suçu varDiğer eşyaları bilmemde, kocamın eski eşiyle seviştiği yatakta yatmak istemem yani...
Helal olsun aklı başında bırı yorum yaptı nıhayet teşekkür ederimBence haklisiniz. Zaten gorucu usulü bi nebze mantigin on planda oldugu bir durum. Uygunuz birde diger sartlar uyarsa hesabi konusulup anlasiliyor.
Kabul eden kabul etsin ama her ne kadar hayat sartlari zorda olsa bu tarz dusunce yapisina sahip insanin kadina gercek anlamda deger verecegi bana mumkun gelmiyor.
Bir kere zaten eski eşinin hatiralarinin oldugu mobilya icinde yeni esiyle yasamak isteyen insan bence evlenecege insana gercek anlamda saygi duyamayacak ve bunun bilincinde bir insan degildir. Onun icin evlilik, es sadece hayatini kolaylastiracak, evde konforunu saglayacak insandır. Yoksa insan "insan a" deger verse boyle bir teklifte bulunmayi akindan gecirmez bence. Satar eder ne yaparsa yapar, o onun sorunu. Yada buzdolabi firin bulasik makine kalsa digerleri degisse gibi daha mantikli ve saygili bir cozum sunar diye düşünüyorum.
Zaten niye 5 ay gecinmis buda onemli ki bu zaten ayri bir konu vede ayrilmissiniz artik onemide yok.
Kendısıne de bunu soledım annenın zoruyla mı benle devam edıyorsun dıye ,oda dıyor kı bana kımse zorla bısı yaptıramaz benkendı ıstegımle konuşuyorum senınle ayrıca senı tanıyınca anneme dedım kı neden daha önce tanıştırmadın dedım .bana karşı davranışları da çocuğun sahıplenıcı .sankı evlenmısız karısı olmusum gıbı bır yere gıderken falan haber ver bıleym nerde olduğunu dıyor .ınan bana 34 yaşında bır erkekle sevgılı oldum bır kere bıle bana böyle bır cümle kurmadı ..pısırıgın tekıydı
Hahah komiksinizHelal olsun aklı başında bırı yorum yaptı nıhayet teşekkür ederim
Askım nerden bılıyosun arastırmadgmı.zaten çocuk olumsuzdu gözümde Bıde üstüne eşya muhabbetıne gırınce ne kadar doğru karar verdigmı anladımHahah komiksiniz
5 ayda bosanan birinin tek dert edeceginiz seyi eski esten kalan esyalari olmus
Insan bi sorgular arastirir bir kadin neden 5 ayda bosanir? Neden esyalari adama birakip kacar? Sizin sorununuz ise " bin iski işyılırı kıllanmım"
Ya ben birşeyi merak ediyorum. Neden evde kalmış acil evlenmeniz gerekircesine milletle sürekli görüşüp birşeyler yapma çabasındasınız? Daha 3-5 gün önce sizden 6 yaş küçük niriyle evlenmeyi düşünüyordunuz. Şimdide bu kişi? Bı acele neden yaşınız daha 30. Seveceğiniz biri karşınıza çıkabilirde yani.
Bu konuya istinaden de size hak veriyorum. Başka bir kadının severek hayal ettiği bir evde yada eşyalarla bende oturmak istemezdim ama
Bir düşünün hangi kadın 5 ayda evliliği sonlandırır? Çok ciddi birşey olmadığı sürece hiç. Bence bu tarz şeyleri düşünün.
Eşim bekarken kendine ait bir evi vardı, televizyon, buzdolabı, ütü vs vs yeni sayılırdı ve evlenince kullanmaya devam ettik. Hatta ev aldığımız için diğer eşyaları da makul tuttuk çünkü borçsuz evlenmek istedik.O bir istisna tabiki ama şimdi 5 aylık buzdolabının ne suçu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?