Boşanmış, boşanmak üzere olan kadınlar.. birbirimizin manevi destekçisi olalım mı?

Arkadaşlar merhaba. Ben boşanmak üzereyim, hayırlısıyla boşanacağım. Herkes farklı şeyler yaşar, farklı hisseder. Bazılarımız ayakta dik durur, bazılarımızın ayakta durmaya hali yoktur. Bizi en çok biz anlarız. Birbirimizle paylaşalım mı sorunlarımızı? Yada mutluluklarımızı :)
Baya uzun zaman olmuş. deniz_1988 deniz_1988 de sormuş, bende merak ediyorum. Ne durumdasınız? Gerçi benim asıl merak ettiğim düzeninizi kurdunuz mu? Ailenizle mi yoksa kendi evinizde misiniz?

arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var eşimle aramız çok iyiyidi fakat çok bilidnik bir problem annesi ve ablası neyse biz iş nedeniyle uzak yaşıyorduk hep eşim görev nedeniyle doğudaydı zaten ben evliliğimin ilk 3 yılını hemen hemen yanlız geçirdim eşim o dönemlerde bana ailesiyle ilgili hiçbir dayatma yapmadı ama ordaki görev bitip ailesine 2 saat mesafede bir ile geldiğimzde birden kıymetlendi bayramda filan beraber gittim oturdum sohbet ettim ablasıyla limoniyiz kendisi nedenini bilmediğim şekilde küsüp ağlıyor vs sonrasında yazın ablası ev yaptırmak için 18 milyar borç aldı bizden biz memuruz ve bu para yüklü bir miktar 1 aylığına almıştı ama 8 ay oldu ne veriyor ne de arayıp kusura bakmayın vermedim şu gün bu gün diye açıklama yapıyor biz bu nedenle kavgaya başladık güzelce söylesem de eşime batıyor ailemi istemiyorsan defol git dedi sinir anında ve artık ağzımı açsam bu konuda hiddet öfke.....neyse o esnada 1 ay kadar önce anne babasına iki kez söyledi para lazım bi sorararmısınız ablama arabyı değişcem diye ki bu miktar çok büyük bizim için biz memuruz ve ben de çalışıyorum tüm paramız eşimin üstüneydi zaten araba da öyle hiçbişeyim yok hiç paracı değilim ama kanıma dokunuyor hatam sürekli bu konuyu açmam diorum ki kendisini ara bir sor hiddetten deliye dönüyor bağırıp çağırıyor eskiden etmezdi küfür ediyor konu bu olunca artık usandım soğudum sakin zamanda boşanılım diyorum kabul etmiyor ama öfkelenince gitsem geri çevirmez gibi hissediyorum yani yapı olarak da içine kapanık utangaç birisi yani parayı isteyecek biri değil ama annesine iki kez söyledi kızlar onlarda yılbaşı demişlerdi hala yok sizce ne yapmalıyım ben konuyu kapatayım mı

Yaaa arkadaslar bosaninca cevre baskisini cok hissettiniz mi veya gorustugunuz erkekler size daha once evlenip bosanmis oldugunuzu hissettirip kotu hissetmenizi sagladilar mi...yoksa cok guzel bi isiniz varsa ve cok guzelseniz yani ozellikleriniz cok iyiyse eskisinden her yonden daha iyisini bulma korkusu olmamali mi...aklimda bi yerlerde o dusunce var da cevre baskisindan korkuyorum...attan inip esege de binmek istemiyorum..

Yaaa arkadaslar bosaninca cevre baskisini cok hissettiniz mi veya gorustugunuz erkekler size daha once evlenip bosanmis oldugunuzu hissettirip kotu hissetmenizi sagladilar mi...yoksa cok guzel bi isiniz varsa ve cok guzelseniz yani ozellikleriniz cok iyiyse eskisinden her yonden daha iyisini bulma korkusu olmamali mi...aklimda bi yerlerde o dusunce var da cevre baskisindan korkuyorum...attan inip esege de binmek istemiyorum..
Çevre baskısı elbetteki ilk zamanlarda fazlasıyla hissedilir bil hal alıyor. En azından benim açımdan öyle oldu, ama oturup mantıklı bir düşünürsen bu hayatı çevrendeki insanlar için yaşamıyorsun. Sen sana uygun davranırsan zaten belli bir süre sonra baskıya falan bakmıyorsun.. Yani benim bir çok konuda bu yüzden hep vicdanım rahat oldu.
Fakat etrafındaki erkekler evet bir çok zaman sana farklı bakabiliyor, oysaki günümüzde bir çok insan evlenmeden bir çok şeyi yaşıyor, fakat biz boşanmışlar herkes tarafından bilindiğimiz için, açıkcası daha basite alınıyoruz çoğu zaman..
Her neyse dilerim sizde hızlı bir şekilde toparlanır ve etrafınızda size kalbinize değer verebilecek insanlarla birlikte olursunuz, boşandıktan sonra sadece kendinizi düşünün en azından bir süre bencil olun. Çünkü kimse mutsuz olmak içn evlenmiyor, mutlu olurum diye boşanmıyor, hayat bize bu şekilde bir sınav veriyor elimizden geldiğince anlımız ak atlatırsak ne mutlu bizlere..

Arkadaşlar merhaba. Ben boşanmak üzereyim, hayırlısıyla boşanacağım. Herkes farklı şeyler yaşar, farklı hisseder. Bazılarımız ayakta dik durur, bazılarımızın ayakta durmaya hali yoktur. Bizi en çok biz anlarız. Birbirimizle paylaşalım mı sorunlarımızı? Yada mutluluklarımızı :)

merhaba acil yardım gerekiyor bana boşanmak için nerden başlamak gerekiyor hiç bir sosyal güvencen yoksa baro avukat atarmı cevaplarsan sevinirim :KK61::KK61::KK61:

baronun avukat ataması için muhtarlıktan fakirlik kağıdı almanız gerekir diye biliyorum melankoli59 melankoli59
çalışmıyor sosyal güvencesi yok ayrı evi yok üstüne bir malı yok bir çocuğu ve kendi.. fakir kağıdını onun yaşadığı yerden alması gerekir heralde teşekkürler.scrolllock

çalışmıyor sosyal güvencesi yok ayrı evi yok üstüne bir malı yok bir çocuğu ve kendi.. fakir kağıdını onun yaşadığı yerden alması gerekir heralde teşekkürler.scrolllock
evet bağlı olduğu muhtarlıktan alacak, alırken biraz pürüz çıkarıyorlar ama ısrar etsin verirler.

Ben de esimden 10gundur ayriyim en son 5 gunonce geldi aileme aramizda gecen son tartismayi anlatti babama ben 16 yasimdanberi boyleyim sinirliyim dedi.bana hala bu eveneden geliyorsun dedi ben de aradim babami aldi. Amasu anda hic dusunmuyorum bilmiyorum belki de dusunmekten kaciyorum, onu ozlemiyorum...
O gungeldiginde benden ozur bile dilemedi..oyle erkeklik egosu yuzunden bitirdi evliligi herseyden sorun cikariyordu en ufak birsey de yatak ayiriyordu...
Benim ne parada ne pulda gozum vardi..ama bana kurnaz fesatsin dedi..
Simdi bosansin diyorum biyandan bi yandan da ya daha kotusu cikarsakarsima diye dusunuyorum...kafam o kadar allak pullakki...
Donmek hic istemiyorum onun yanina...o kdr karisigim ki..

Ben de esimden 10gundur ayriyim en son 5 gunonce geldi aileme aramizda gecen son tartismayi anlatti babama ben 16 yasimdanberi boyleyim sinirliyim dedi.bana hala bu eveneden geliyorsun dedi ben de aradim babami aldi. Amasu anda hic dusunmuyorum bilmiyorum belki de dusunmekten kaciyorum, onu ozlemiyorum...
O gungeldiginde benden ozur bile dilemedi..oyle erkeklik egosu yuzunden bitirdi evliligi herseyden sorun cikariyordu en ufak birsey de yatak ayiriyordu...
Benim ne parada ne pulda gozum vardi..ama bana kurnaz fesatsin dedi..
Simdi bosansin diyorum biyandan bi yandan da ya daha kotusu cikarsakarsima diye dusunuyorum...kafam o kadar allak pullakki...
Donmek hic istemiyorum onun yanina...o kdr karisigim ki..
Zor zamanlar ama yaşanılanları tam anlamıyla bilemediğimizden, ve senin hissettiklerini hissedemediğimizden belkide yaptığımz yorumlar havada kalır.
Umarım hakkında hayırlısı olur ama bu duygularla hislerle devam edersen kolay atlatırsın bnce.

Zor zamanlar ama yaşanılanları tam anlamıyla bilemediğimizden, ve senin hissettiklerini hissedemediğimizden belkide yaptığımz yorumlar havada kalır.
Umarım hakkında hayırlısı olur ama bu duygularla hislerle devam edersen kolay atlatırsın bnce.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...baslamali-yolun-sonu-ya-da-basi.790070/page-3
İlgilenirsinizz bu sayfasinin sonunda kopma nkotasi yaziyor..
Az once arkadasi aradi beni mesela o da sok oldu ama ben ona soylicektim yanlis yoldasin dicektim dedim ben anla!istim cunku sana ters davraniyordu vs dedi. Cok buyuk aptallik yapar dedi...bu insana guveniyorum..esine filan cok deger verir.
Bu dusuncelerle insallah devam ederim bosanmak istiyorumcunku ben deger veriyom kendime bigun keske bosansaydim demek istemiyorum..

Allah yardimciniz olsun..sorunlar cok mu buyuk..ayrilmadan once oturup konussaniz..cunku evdenayrilmakta beraberinde cok farkli sorunlar getiriyor..ya da ailene ggitsen bir sure tatiligine
Sorunlar cozulecek seyler ama karsinizda hatasini kabul etmeyen yada duzeltme cabasinda olmayan bi esiniz varsa yapicak birsey kalmiyor

Sorunlar cozulecek seyler ama karsinizda hatasini kabul etmeyen yada duzeltme cabasinda olmayan bi esiniz varsa yapicak birsey kalmiyor
Benim esim gibi desene..biz ayriyiz 18 gundur ne aradi ne sordu..ben de bitirmeye ugrssiyorum ama su anda dusunmekten kaciyorum en azindan bosanma davasi acana kadar...
Ama benim yaptigim en buyuk hata esimle oturup sevgi dolu sozlerle kendimi anlatmaktan kawciyordum o ds oyle. Sen bir duygusal konusmayi denesen..

Kızlar bnde cok bunalimdayim akil verin bana.bn kasimda dogum yaptm esim beni seviyor ama hep annesini falan bana karsi savunur. Dogumdada hastanem hic iyi degilmis devlet hastanesi rahat edemedik benim annemde konuskandir cok konusur soyleydi hastane fln keske orda dogum yapmasaydi die yanmdada dedi kaynanamda kustu buna bn aileme duskunum hastanede esim anneme surat yapio konsmuo falan annesinin lafiylaa ve bn agladm falan tabi daha eski konular acildi bna sn cok adi bir kadinsin falan gbi hakaret etti.bn onun cocugunu dogurdm bin bir zorlukla bna guzel davranmasi gerekirken bole yapti ve bn 3 aydir bunu unutamiyorumm zorla ozur dilettim bosanirim die kendini suclu bile gormuo vn yediremiyorum siz olsaniz napardiniz bosanmalimiyim pisman olurmuym kafam cok karisik

Kızlar bnde cok bunalimdayim akil verin bana.bn kasimda dogum yaptm esim beni seviyor ama hep annesini falan bana karsi savunur. Dogumdada hastanem hic iyi degilmis devlet hastanesi rahat edemedik benim annemde konuskandir cok konusur soyleydi hastane fln keske orda dogum yapmasaydi die yanmdada dedi kaynanamda kustu buna bn aileme duskunum hastanede esim anneme surat yapio konsmuo falan annesinin lafiylaa ve bn agladm falan tabi daha eski konular acildi bna sn cok adi bir kadinsin falan gbi hakaret etti.bn onun cocugunu dogurdm bin bir zorlukla bna guzel davranmasi gerekirken bole yapti ve bn 3 aydir bunu unutamiyorumm zorla ozur dilettim bosanirim die kendini suclu bile gormuo vn yediremiyorum siz olsaniz napardiniz bosanmalimiyim pisman olurmuym kafam cok karisik
geneli böyle canımmm

Bi insan dogum yapms esine bole bseyi nasil layik gorur.(. Boyle bi gunde bile yanimda degilse geregi yoktur bu esin heralde.cokta korkuo bosanirim giderim die ama yapcagndan geri kalmadi.

Back
X