- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya uzun zaman olmuş.Arkadaşlar merhaba. Ben boşanmak üzereyim, hayırlısıyla boşanacağım. Herkes farklı şeyler yaşar, farklı hisseder. Bazılarımız ayakta dik durur, bazılarımızın ayakta durmaya hali yoktur. Bizi en çok biz anlarız. Birbirimizle paylaşalım mı sorunlarımızı? Yada mutluluklarımızı :)
Çevre baskısı elbetteki ilk zamanlarda fazlasıyla hissedilir bil hal alıyor. En azından benim açımdan öyle oldu, ama oturup mantıklı bir düşünürsen bu hayatı çevrendeki insanlar için yaşamıyorsun. Sen sana uygun davranırsan zaten belli bir süre sonra baskıya falan bakmıyorsun.. Yani benim bir çok konuda bu yüzden hep vicdanım rahat oldu.Yaaa arkadaslar bosaninca cevre baskisini cok hissettiniz mi veya gorustugunuz erkekler size daha once evlenip bosanmis oldugunuzu hissettirip kotu hissetmenizi sagladilar mi...yoksa cok guzel bi isiniz varsa ve cok guzelseniz yani ozellikleriniz cok iyiyse eskisinden her yonden daha iyisini bulma korkusu olmamali mi...aklimda bi yerlerde o dusunce var da cevre baskisindan korkuyorum...attan inip esege de binmek istemiyorum..
Arkadaşlar merhaba. Ben boşanmak üzereyim, hayırlısıyla boşanacağım. Herkes farklı şeyler yaşar, farklı hisseder. Bazılarımız ayakta dik durur, bazılarımızın ayakta durmaya hali yoktur. Bizi en çok biz anlarız. Birbirimizle paylaşalım mı sorunlarımızı? Yada mutluluklarımızı :)
merhaba acil yardım gerekiyor bana boşanmak için nerden başlamak gerekiyor hiç bir sosyal güvencen yoksa baro avukat atarmı cevaplarsan sevinirimArkadaşlar merhaba. Ben boşanmak üzereyim, hayırlısıyla boşanacağım. Herkes farklı şeyler yaşar, farklı hisseder. Bazılarımız ayakta dik durur, bazılarımızın ayakta durmaya hali yoktur. Bizi en çok biz anlarız. Birbirimizle paylaşalım mı sorunlarımızı? Yada mutluluklarımızı :)
çalışmıyor sosyal güvencesi yok ayrı evi yok üstüne bir malı yok bir çocuğu ve kendi.. fakir kağıdını onun yaşadığı yerden alması gerekir heralde teşekkürler.scrolllockbaronun avukat ataması için muhtarlıktan fakirlik kağıdı almanız gerekir diye biliyorummelankoli59
evet bağlı olduğu muhtarlıktan alacak, alırken biraz pürüz çıkarıyorlar ama ısrar etsin verirler.çalışmıyor sosyal güvencesi yok ayrı evi yok üstüne bir malı yok bir çocuğu ve kendi.. fakir kağıdını onun yaşadığı yerden alması gerekir heralde teşekkürler.scrolllock
Zor zamanlar ama yaşanılanları tam anlamıyla bilemediğimizden, ve senin hissettiklerini hissedemediğimizden belkide yaptığımz yorumlar havada kalır.Ben de esimden 10gundur ayriyim en son 5 gunonce geldi aileme aramizda gecen son tartismayi anlatti babama ben 16 yasimdanberi boyleyim sinirliyim dedi.bana hala bu eveneden geliyorsun dedi ben de aradim babami aldi. Amasu anda hic dusunmuyorum bilmiyorum belki de dusunmekten kaciyorum, onu ozlemiyorum...
O gungeldiginde benden ozur bile dilemedi..oyle erkeklik egosu yuzunden bitirdi evliligi herseyden sorun cikariyordu en ufak birsey de yatak ayiriyordu...
Benim ne parada ne pulda gozum vardi..ama bana kurnaz fesatsin dedi..
Simdi bosansin diyorum biyandan bi yandan da ya daha kotusu cikarsakarsima diye dusunuyorum...kafam o kadar allak pullakki...
Donmek hic istemiyorum onun yanina...o kdr karisigim ki..
Zor zamanlar ama yaşanılanları tam anlamıyla bilemediğimizden, ve senin hissettiklerini hissedemediğimizden belkide yaptığımz yorumlar havada kalır.
Umarım hakkında hayırlısı olur ama bu duygularla hislerle devam edersen kolay atlatırsın bnce.
Allah yardimciniz olsun..sorunlar cok mu buyuk..ayrilmadan once oturup konussaniz..cunku evdenayrilmakta beraberinde cok farkli sorunlar getiriyor..ya da ailene ggitsen bir sure tatiligineBende bosanmak uzereyim evi terketmek istiyorum ama yurtdisindayim ve gidecek hicbir yerim yok...
Sorunlar cozulecek seyler ama karsinizda hatasini kabul etmeyen yada duzeltme cabasinda olmayan bi esiniz varsa yapicak birsey kalmiyorAllah yardimciniz olsun..sorunlar cok mu buyuk..ayrilmadan once oturup konussaniz..cunku evdenayrilmakta beraberinde cok farkli sorunlar getiriyor..ya da ailene ggitsen bir sure tatiligine
Benim esim gibi desene..biz ayriyiz 18 gundur ne aradi ne sordu..ben de bitirmeye ugrssiyorum ama su anda dusunmekten kaciyorum en azindan bosanma davasi acana kadar...Sorunlar cozulecek seyler ama karsinizda hatasini kabul etmeyen yada duzeltme cabasinda olmayan bi esiniz varsa yapicak birsey kalmiyor
geneli böyle canımmmKızlar bnde cok bunalimdayim akil verin bana.bn kasimda dogum yaptm esim beni seviyor ama hep annesini falan bana karsi savunur. Dogumdada hastanem hic iyi degilmis devlet hastanesi rahat edemedik benim annemde konuskandir cok konusur soyleydi hastane fln keske orda dogum yapmasaydi die yanmdada dedi kaynanamda kustu buna bn aileme duskunum hastanede esim anneme surat yapio konsmuo falan annesinin lafiylaa ve bn agladm falan tabi daha eski konular acildi bna sn cok adi bir kadinsin falan gbi hakaret etti.bn onun cocugunu dogurdm bin bir zorlukla bna guzel davranmasi gerekirken bole yapti ve bn 3 aydir bunu unutamiyorumm zorla ozur dilettim bosanirim die kendini suclu bile gormuo vn yediremiyorum siz olsaniz napardiniz bosanmalimiyim pisman olurmuym kafam cok karisik