Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Resmen tatlı sözlerle kandırılmışsın parasız adam gereksiz adam , boşanmış adamın maddi gücü zayıf olur bu kk kadınları bilir !!!

Cokk sevindim ya
Ayrıldım. Sadece boşanmak kaldı geriye. Evden kovdum gitti. Herkese teşekkürler
Asalak birinden kurtuldunuz inanın eski karısına değer veriyordu bu adamlar birde çocuklarını kullanir yavrum için cart cırt gitsin aç karnini karısı doyursun

Maşallah size

Ayrıldım. Sadece boşanmak kaldı geriye. Evden kovdum gitti. Herkese teşekkürler
Kısa ve detaysız bir bilgilendirme olmuş, sonrasında gelen sorulara da yanıt vermemişsiniz. Kapının önüne koymanız bana geçmedi. Muhtemelen ikna edildiniz ya da akışına bıraktınız. Ne olursa olsun hayırlısı olsun hakkınızda.

Bende evlenip boşanmış çocuklu bir adamla evliyim. Bu arada ben daha önce hiç evlenmedim ilk evliliğimde ilk çocuğumda eşimden. Ama sizinki gibi bir durum söz konusu bile değil. Evliliğimiz çok şeffaf o asla eski eşine herhangi bir şey yapmaz sadece çocuğuna yapar bende zaten çocuğuna yapmazsa kızarım. Ama belki de çocuğuna bile yaptığının 50 katını bizim için yapar. Tabi gönül ister daha fazla yapsın ama çocuk annesinde olduğu için bazı şeyler belli standartta kaldı. Öncelikle alıp karşınıza konuşun uygun bir dille sonuç olarak karşınızdaki insan sizin düşüncelerinizi bilemez. Ama bana kalsa direkt ayrılın derim. Eşiniz maddi manevi sizi sömürüyor ne yazık ki. Sizin bir eşe ihtiyacınız var bakılıp büyütülmüş bir çocuğa değil. Ayrıca eski eşiyle olan yakınlığı falan da hiç hoş bir durum değil. Anlıyorum evliliğiniz adına çok fedakarlık yapmışsınız bu yüzden başa sarmak istemiyorsunuz ama ömrünüzü böyle bir adamın yanında mutsuz geçireceğinize ayrılıp 2 gün acısını çekin. Hayatınız geleceğiniz ve gelecekteki çocuğunuz böyle bir hayat yaşamamalı en değerli sizsiniz bunu kendinize hatırlatın. Umarım doğru kararlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…