Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Eski eşinden ayrılmak istememiş zaten o ayrılmış ama dibini sıyırıp ayrılmış hala daha sıyırıyor.
E sen niye evlendin bununla? Gulucuklu mesajin içeriği neydi? Seviyorum deme lütfen gidip ise yaramaz adamları buluyorsunuz. Çok iyi olsa eski karısı bosamazdi

O zaman bekar kalırdım? Neden evlendim ki? Ben eş istiyorum, maddi manevi arkamı yaslamak istiyorum ve bu hiç olmadı, fikirlerinizi merak ediyorum. Bana yol gösterin gerçekten çok bunaldım
Şu yazdıklarınız sizin boşanmanız gerektiğini söylüyor. Boşanırsanız kendinize büyük iyilik yapmış olursunuz.
Adamın sizinle evlenmedeki amacı neydi onu anlamadım. Belki de düzenli seks hayatı olsun diye evlendi.

Bu maddiyat konuşamam meselelerini dizilerdeki ayakları havada konulardan mı görüyorsunuz bilmiyorum.kendinize fantastik bir dünya yaratmışsınız. her şeyden önce evlilik hukuksal açıdan öyle romantik bir birleşme falan değildir. bildiğiniz bir karşılıklı sözleşmedir. o attığınız imzada bu sözleşmeye atılan bir imzadır ve evet baştan temel şeyler bir şekilde konuşulmak durumundadır. ha sonrasında işler konuşulduğu gibi gitmez o zaman da sözleşmeyi sonlandırma hakkınız doğar. bu tazminatlar falan neden alınıyor sanıyorsunuz. evlilik denilen sözleşme kurallarına uyulmadığı gibi aynen diğer anlaşmalarda olduğu gibi sözleşmeye uymama bedeli. şu romantik romantik film dünyanızdan bence bir çıkın da gerçek dünyada kendinize saygınızı koruyun.

Hayır ortak evde kimse oturmuyor, evliyken olan eşyaları duruyor kiraya vermiyor satmıyor, evin yarısı eski eşin olduğundan ona boş ev için kira ödüyor

Ne okuyorum ben ya siz gercek misiniz? Sey mi bu birbirimizin hayatlarina mudahale etmiyoruz modernligi mi? Adam eski anilarina kira veriyor siz kalkmis benim ailem cok naif insanlar alismamisim diyorsunuz. Sizden ayrilir diye mi korkuyorsunuz?

Karısından boşanmış bir adam, mahkeme kararıyla sabitse, cocuguna ve karısına nafaka öder, çocuğun eğitim ve ihtiyaçlarını da karşılamak zorunda bana gore. Ama sizin durum daha farklı. Adam sizi kullaniyor, sizin paranızı eski eşine ve xocuguna yediriyor. Siz de iyi niyetli olduğunuzdan ve sevdiğinizden ses etmemissiniz. Ama değeriniz hocbir zaman bilinmeyecek. Verdiğiniz emekler boşa gidecek ve ilerde siz acinacak duruma geleceksiniz o size qcimayacak.kendinizi korumak zorundasiniz . Bir an önce bu konuyu konuşun. Üstelik sizin ailenizin evinde kaliyormussuniz ailenizin emeklerine de yazık.onlar da sizi elin adamına ve çocuğuna bakın diye doğurmadı. Siz de bir annenin evladısiniz.
Bir kere konuşun. Uzatırsa bosayin şu adami

aynısını yazmaya geldiydim ben de merak ettim
Aa lütfen hiç boş vakti yok, o yüzden bizi kısır hayatımızla başbaşa bırakıp verimli hayatına evliliğine döndü. Bazıları böyledir, sabah akşam şikayet eder, sen bi laf et hemen kıymetli olur.

Ben 100 bin alıp bişey olunca ailem emekli onlardan al diyen 10 yıllık eşimden boşandım ayakkabı bile almıyordu bana eve erzak almamakla tehdit ediyordu şimdi aç kalacağım diye korkuyorum benim gibi olmak istemiyorsan yol yakınken dön

Belki eski eş’e nispet yapmak için evlenmiştir. Evi ve eşyalarını bozmaması, eski eş’e kira ödemesi öyle düşündürüyor.

Eski eşinden ayrılmak istememiş zaten o ayrılmış ama dibini sıyırıp ayrılmış hala daha sıyırıyor.
E adam da meraklı ama dibini daha da sıyırtmaya.
Onun demesi lazım sizi kullanmak niyetinde olmasa,hem kira ödüyorum hem taksit ödüyorum bu evi satalım diye.
Siz sırtınızı yaslamak istiyorsunuz ama adam size sırtını dayamış.
Boşanın. Öncesinde resti çekin,baktınız yanaşmıyor evi satıp ev almaya,koyun kapının önüne gitsin o evde yaşasın.

Bu tip kişiler aslında konularında yazmadıkları detayları veriyorlar böyle davranarak. Bir konu açtı diye sürekli bu sitede yatıp kalkmak zorunda değil ama konu açıp direkt çıkanlar, günlerce mesajları yanıtlamayanlar kişilikleriyle ilgili çok şey anlatıyorlar. Burası sanal dünya olabilir ama yorum yazanlar gerçek kişiler. Genel bir yanıt bile yazmamak saygısızlık.

Tüm yorumları okumadım fakat yazarken bile eski eşinden karısı diye bahsetmişsiniz çoğu yerde, çünkü hala onunla evli gibi davranıyor adam

Eski eşiyle yaşadıkları evi, mobilyalarıyla beraber olduğu gibi tutmak istemesi hem de boş ev için karısına kira ödeyerek… Eski eşi rahmetli olsa, çocuğuna ve eşinin hatırasına saygı olarak kabul edilebilir ama boşandığı kadınla böyle müşterek bir şeyi olması bence çok gereksiz. Çocuğuna karşı sorumluluklarını tabi ki yerine getirmeli ama eski karısına olan zaafı saçmalık. Kısacası; böyleyken böyle deyip rahatsız olduğunuz şeyleri ve sizin için doğrusunun nasıl olduğunu paylaşın. Eski evin satılıp o evden kaynaklı borcun kapatılması ve kalan payla peşinat yapılıp yeni müşterek bir ev almanız makul olan bence de. Sizin gönlünüz olsun diye uğraşmazsa yol yakınken boşanın.

İlişkide alma verme dengesi olmalı.Bazen sevgi yetmiyor maalesef. Maddi manevi bir katkısı yoksa, olmasa da olur diyeceğiniz yokluğunu hissettirmeyecek birisi nerdeyse. Böyle biri kirli sepetine fazladan çamaşırdan başka bişey değil…

Boş ev kiralıkmıymış? Yani bu evde eşyalar var ve kullanmasa da kira ödüyor öylemi? Tamamda nereye kadar ödenecek bu para mesela

Yarisina kadar okuyabildim ancak hele ki "oglu ile karisi ve evi diger sehirde dedikden sonra bu isin aslinda bitmis sadece can cekisiyor" dedim icimden. Moraliniz bozmak istemem ama bu kisi seni kullaniyor belki de farkinda degildir ama kullaniyor. Ne yalan soyliyeyim 38 yasinda "seviyorum da" demek... bilemiyorum. Sevgi iki tarafli olmali/ KV ye gelince liste gondericek hemde 2 tane olsun diyecek... ben cokdan ayaklarimi totosuma vura vura kacmistim. cocugun yokken bitir bu isi. Hata 1 defa yapilmaz 2 kez de hata yapilir. iler ki yillarda isler daha sarpa saracaktir yol yakinken cocugun yokken kac. Eminim cocugunun olmasini istedigin icin dayaniyorsundur ama tek soyleyecegim yapma gercekden degmez. Istersen Ozelden mesaj atabilirsin ordan da yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…