- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.511
- 598
- Konu Sahibi kova burcuyum
-
Konu sahibinin paracıkları olmasa adamın eski eşi selamı sabahı kesecek zaten, bi de zorla çocuk haricinde ilişkileri kesiyoruz dedirtmiş adama.evet erkekler para harcamıyorsa = sevmiyor...
bazen denklemler çok nettir sadece görmek istemezsin.
insanın kendine ettiğini kimse etmiyor gerçekten,
zaafları bir orkideye tav ediyor, başka kadına serilen imkanlara seyirci ediyor...
vazgeçemediğin her şey senden götürüyor.
aslında bir nevi sponsorluk aralarındaki cilveleşmeye...Konu sahibinin paracıkları olmasa adamın eski eşi selamı sabahı kesecek zaten, bi de zorla çocuk haricinde ilişkileri kesiyoruz dedirtmiş adama.
Bu buluşmamış halleri mi?Elbet bir gün buluşacağız .... Kusurabakmayın ama aklıma başka bir şey gelmiyor.
valla buluşmadan bu kadar yolmuş helal kadına buluşsa bi de ... ziya paşa yalısını bile aldırır adama.Bu buluşmamış halleri mi?
O evi tek eşyasını atmadan neden boş bekletiyor sanıyon ki? Arada hava değişimi yapmadığı ne malum?valla buluşmadan bu kadar yolmuş helal kadına buluşsa bi de ... ziya paşa yalısını bile aldırır adama.
Konudan kaçıp gittiniz ama neyse. İnsanlar ne kavgalar ediyor da yine yüz yüze bakıyor. İş şiddete varmadan kavga edebildiğin adamla olur zaten. En kötü kavga sizin olduğunuz durumdan iyidir. Sizin ağzınız bile açılmıyor adam kaçacak korkusuna. Siz de biliyorsunuz bu evlilikte göreviniz ne, siz de biliyorsunuz adam neden yanınızda. Yemiyor o yüzden.Herkesin yetiştirilmiş şekli farklı, ben ailemde böyle gördüm kimseyi eleştirmiyorum ama bende böyleyim, para konusunu konuşurum ama konuştuktan sonra evlilik biter anlatabiliyor muyum, beni kullandığını ifade edip nasıl devam edeyim. Saygı bitmiyor mu
Diğerini neden edememiş kadın yemiş içmiş atmış tekmeyi buna? Adam manipülatör değil, konu sahibi tamahkar.Manipüle ustası maşallah
Çünkü kalite seviyesi burda düştü çok kaliteli evliliğine döndüKonu sahibi topuk..
Benim çocuklarımın babası da bundan bulsaaslında bir nevi sponsorluk aralarındaki cilveleşmeye...
Bi deneyin ya belli mi olur? Tutarsa yaşarsın valla.Benim çocuklarımın babası da bundan bulsaama o çocuklara ve bana değil başka yeni kadınlara pavyonda yedirir. Klasik boşanmış çocuklu erkek işte. Binlerce kez yazıyoruz burda uzak durun diye. Ama boşşşşş
Konu sahibinin kocasından ders almalıBi deneyin ya belli mi olur? Tutarsa yaşarsın valla.
Random erkek sağlamadığı kadına sevgi saygı falan duymaz. Değer de vermez. Sizinki kime değer veriyor kimi seviyor, saygısı kime belli. Sizinse paranızın yüzü suyu hürmetine güleryüz düşüyor payınıza.Kabul etmediğim maddi durum değil, benim buna ihtiyacım yok, kabul etmediğim şey değer saygı, neyse gerçekten yoruldum keşke sadece okuyan anlayanlar yazsa zaten pişman da oldum yazdığıma
Bi arkadaşım diye açtığı aldatılma konusu vardı, o günden beri pek gıkı çıkmıyor.Yani konu sahibi kusura bakma sen bu tarz konuları evlenmeden önce konuşan kadınları varoş olarak görmüşsün ama bak sonuçta 2.evliligi bitecek olan da enayi yerine konulan da millete kendini güldüren de sen olmuşsun. Yazdığın cümlelerden ne demek istediğin çok belli oluyor. Sen güya bunu kalite olarak görüp kaliteme yakışmaz diyorsun ama bak o evlenmeden soranlar çiçek gibi yaşarken sen burada kocam benimle param için beraber, karısına hala para yediriyor eve üç kuruş koymuyor diye post açıyorsun.
Senin gibi bi tane daha üye vardı burada, kendi ilişkisi çok modern ve sağlıklıydı biz hepimiz geri kafalıydık. Kocası bununla yemek bile yemezdi, herkesin özel alanı diye diye evde 5 dk yüz yüze gelmezlerdi. Adama arkadaşlarıyla eğlenmeye gitsin diye villa kiralardi. En son da deprem oldu diye eşi ikna etmişti de ayrı şehirlerde yaşıyorlardı. Şimdi ayağı kesildi buradan, muhtemelen aldatildigini anladı. Siz de milletin para konuşmasını basitlik olarak görmeyi bırakın da millete kendinizi güldürmeyin parayla adamı yanında tutuyor diye.
Ay hayal meyal hatırlıyorum doğru. Gerçi sanki inkar etmisti ama me dicek tabi burda herkes uyardı ben dinlemedim diyecek hali yokBi arkadaşım diye açtığı aldatılma konusu vardı, o günden beri pek gıkı çıkmıyor.
Ee 2.kadinin birgun akli basina gelip sepetleyecek diye dusunuyor ama farkinda degilki bunu da ayip sayar sevgili zevcesi, kovamaz...O evi tek eşyasını atmadan neden boş bekletiyor sanıyon ki? Arada hava değişimi yapmadığı ne malum?
Boyle konulari niye hep kaciriyorum ben yaBi arkadaşım diye açtığı aldatılma konusu vardı, o günden beri pek gıkı çıkmıyor.
Baktım da evet gaçırmışsın.Boyle konulari niye hep kaciriyorum ben ya
Ustume link atan olursa seve seve sahiplenir okurum, oylede koca yürekliyim.Baktım da evet gaçırmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?