Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Konu sahibinin paracıkları olmasa adamın eski eşi selamı sabahı kesecek zaten, bi de zorla çocuk haricinde ilişkileri kesiyoruz dedirtmiş adama.

valla buluşmadan bu kadar yolmuş helal kadına buluşsa bi de ... ziya paşa yalısını bile aldırır adama.
O evi tek eşyasını atmadan neden boş bekletiyor sanıyon ki? Arada hava değişimi yapmadığı ne malum?

Konudan kaçıp gittiniz ama neyse. İnsanlar ne kavgalar ediyor da yine yüz yüze bakıyor. İş şiddete varmadan kavga edebildiğin adamla olur zaten. En kötü kavga sizin olduğunuz durumdan iyidir. Sizin ağzınız bile açılmıyor adam kaçacak korkusuna. Siz de biliyorsunuz bu evlilikte göreviniz ne, siz de biliyorsunuz adam neden yanınızda. Yemiyor o yüzden.

Bi deneyin ya belli mi olur? Tutarsa yaşarsın valla.

Kabul etmediğim maddi durum değil, benim buna ihtiyacım yok, kabul etmediğim şey değer saygı, neyse gerçekten yoruldum keşke sadece okuyan anlayanlar yazsa zaten pişman da oldum yazdığıma
Random erkek sağlamadığı kadına sevgi saygı falan duymaz. Değer de vermez. Sizinki kime değer veriyor kimi seviyor, saygısı kime belli. Sizinse paranızın yüzü suyu hürmetine güleryüz düşüyor payınıza.

Bi arkadaşım diye açtığı aldatılma konusu vardı, o günden beri pek gıkı çıkmıyor.

O evi tek eşyasını atmadan neden boş bekletiyor sanıyon ki? Arada hava değişimi yapmadığı ne malum?
Ee 2.kadinin birgun akli basina gelip sepetleyecek diye dusunuyor ama farkinda degilki bunu da ayip sayar sevgili zevcesi, kovamaz...

Neyse bosanirken elindeki maldan mulkten olmasa bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…