- 23 Ocak 2016
- 34.607
- 50.568
- 598
- Konu Sahibi kova burcuyum
İlk eş hadi gel desin koşa koşa döner buraya yazdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu benim 2. Evliliğim zaten maddi sıkıntım olmadığı için ilkine katlanmadım anlatabiliyor muyum. Evim arabam işim yerinde ama bunlar hayatta tek kalmana da sebep oluyor. İnsan birini istiyor sevmek sevilmek istiyor. Ayrıca güzel ve bakımlı bir kadınım da, taliplerim de çok oldu ama ben zor seven biriyim. Onu sevmiştim. Evlilik öncesi çiçekler hediyeler falan. Şimdi tam tersi.
Bunları siz yüce gönüllülüğünüzden , iyiniyetinizden sormamazlık etmediniz. Siz de biliyorsunuz ki bunları sorsaydınız sizinle evlenmezdi. Siz sizinle evlensin diye istekte bulunmadınız.Bana çok iyi geldi söylediklerin, evet bunlar anormal değil. Evlenirken mihir bile istemedim, eşya bile istemedim düğün kuaför gelinlik hiç birşey istemedim sandım ki kıymetim bilinecek. Ne maaşını sordum ne maddi durumunu, ama kullanılmış hissediyorum artık
Ya yemin ederim evinde falan değilim ama eski karısının durumu çok iyi, detay vermek istemiyorum kendi iş yeri var, herşeyini bu almış, zaten o yüzden hiç birşeyi kalmamış, hala ona bu kadar havadan para göndermesini bir yere oturtamıyorum. Hani aynı şeyi bana da yapsa hesabını bilmiyor diycem ama gayet hesabını biliyor. Kime harcanır kime harcanmaz onu biliyor. Benim için şöyle düşünüyor onun zaten ihtiyacı yok, olsa bile ailesinden alır ama benim oğlumun geleceği var. Mesela birşey daha söyleyeyim oğlunun geliri var ayda asgariye yakın. Ama dışarı çıksa çekirdek parasını bile istiyor. Günde 3 4 defa para istiyor. Sanki onlarda biliyorlar kimi sömürecekleriniEğer dediğiniz gibi sürekli sizi geçiştirip idare ediyorsa böyle net bir fikir öne sunmanız lazım gerçek niyetini anlamak için. Başka yolu yok gibi duruyor. Kurgusal şeyler üzerinden (çocuk vb gibi) sizi geçiştirmeye kolaylıkla devam eder.
Ayrıca sıradan bi kadın bunu kafaya takıp o evi sattırırdı o yüzden saçma değil bu fikri öne sürün kesinlikle.
Yarım ev ne işimize yarayacak, bulunduğunuz şehirde düzgün bi ev alalım yatırımlık diyin. ona da mantıklı gelecek sebepler sunun.
Bi de kiraya vermeyip kira+borcunu ödüyormuş paşama bak hele… safi zarar
Ben gayet talipleri olan bir kadınım, benimle evlensin diye kabul etmedim. Tam tersi ben bir çok defa rest çektim başka konulardan ayrıldım bile ama heryerden kaşıma çıktı çok özür diledi çok koşturdu o sebeple tekrar devam ettik, eski evlilik dışında şahsi bir uyuşmazlığımı yok bizim.Bunları siz yüce gönüllülüğünüzden , iyiniyetinizden sormamazlık etmediniz. Siz de biliyorsunuz ki bunları sorsaydınız sizinle evlenmezdi. Siz sizinle evlensin diye istekte bulunmadınız.
Benim maddi olarak hiç bir ihtiyacım yok o sebeple sormadım, kendisi anlatır diye düşündüm. Bir çok yorum okudum ama bir tek siz anlamamışsınız meseleyiBunları siz yüce gönüllülüğünüzden , iyiniyetinizden sormamazlık etmediniz. Siz de biliyorsunuz ki bunları sorsaydınız sizinle evlenmezdi. Siz sizinle evlensin diye istekte bulunmadınız.
İşte tam da bu yüzden. Size adamın gerçek yüzünü görmek için bir bahane lazım. Şu an en mantıklısı bu evi öne sürmek. O kadın da sizin farkınıza varır hem, artık bir şeylerin eskisi gibi olmayacağını anlar ve anlamalı da zatenYa yemin ederim evinde falan değilim ama eski karısının durumu çok iyi, detay vermek istemiyorum kendi iş yeri var, herşeyini bu almış, zaten o yüzden hiç birşeyi kalmamış, hala ona bu kadar havadan para göndermesini bir yere oturtamıyorum. Hani aynı şeyi bana da yapsa hesabını bilmiyor diycem ama gayet hesabını biliyor. Kime harcanır kime harcanmaz onu biliyor. Benim için şöyle düşünüyor onun zaten ihtiyacı yok, olsa bile ailesinden alır ama benim oğlumun geleceği var. Mesela birşey daha söyleyeyim oğlunun geliri var ayda asgariye yakın. Ama dışarı çıksa çekirdek parasını bile istiyor. Günde 3 4 defa para istiyor. Sanki onlarda biliyorlar kimi sömüreceklerini
Siz hayatı hep kolaylaştırmışsınız onun için. Anlayış göstermişsiniz hep. Ancak bunları yaparken denge kurmamışsınız. Durmanız gereken yerlerde durmamışsınız. Karşılıklı atılmamış adımlar.Ne olacak biliyor musunuz, yarın akşam konuşsam desem ki, boş eve kira ödüyorsun, eski eşinle hala ortaklık yapıyorsun ben bundan rahatsızım, evini satmanı borcu bölmeni istiyorum. Ortaklığının kalmasını istemiyorum. İşten çıkacağım. Kiraya çıkalım, yada ev alalım o eve çıkalım, kredi çekip ödeyelim. Tamam peki diyip beni yine öteleyecek. Eğer tepkim sert olursa alttan alıyor, yapmıyor dediğimi ama beni de kaybetmiyor, iade ediyor anlatabiliyor muyum
Demek resmen kendisini dolandıran kadından boşanmak istemedi , demek çocuğuna annelik yapmayan kadına gülücüklü mesajlar artı, demek oturmadığı ev için eski karısına kira ödüyor.Hayır eski eşinin çocuğuna asla para harcamadığını biliyorum, her detayı yazamıyorum, emin olun. Eski eşi evlenmemek hayatını çocuğa adamak falan öyle düşüncesi yok. Parayı çok seven bir kadın, varını yoğunu almış, en son barışacağım diye kandırmış araba aldırmış, sonra vurmuş tekmeyi, çocuk evet onda kalıyor ama herşeyini babası karşılıyor. Benim derdim çocuk değil zaten. Sadece şu, eşimin iyi bir maaşı var, 150 160 gibidir rahat. Ama bu paranın inanın 3 5 bin lirası bizim evimize harcanıyor. Eski karısına belki nafaka da ödüyordur bilmiyorum belki de arabasının kredisini ödüyor hala, ama çocuğu için borsaya yatırım yapıyor. Benimle bir maddi ortaklığa girmemesi beni yıpratıyor. Kullanılmış hissettiriyor. Boş eve kira ver, benim evimde otur, paranı da oğluna birikim yap? Ben den de çocuk iste, ee o çocuğa ne vereceksin? Hiç birşey, o çocuğa da ben ve benim ailem bakacak biliyor bunu. Çocuğumuzun hiç birşeyi eksik kalmaz. O kendi çocuğu ve eski karısına çalışıyor sadece.
%100 katılıyorumSiz hayatı hep kolaylaştırmışsınız onun için. Anlayış göstermişsiniz hep. Ancak bunları yaparken denge kurmamışsınız. Durmanız gereken yerlerde durmamışsınız. Karşılıklı atılmamış adımlar.
Bakın insanlar ancak kaybedebileceğini bildiği şeylere dikkatli davranırlar. İlişkiler de dahil her şeyde bu böyledir. Yolunda gitmeyen şeylere dur demediğiniz sürece, yanlış yaptığında yanında durduğunuz sürece, sizi idare etmesine izin verdiğiniz sürece eşiniz bu rahatlığı keyifle kullanacak biri belli ki; sizi seviyor olsa bile.
Arkadaşlar haklı. Biraz zor tarafla da yüzleştirmeniz lazım. Gerekirse sizi kaybedeceği gerçeğiyle baş başa kalması lazım. Biliyorum sizin için zor ama bu belki de hayatınızı kurtaracak bir karar. Sizden tabii ki çocuk yapmak ister. Maddi olarak da manevi olarak da görünen o ki iyi birisiniz. Sizi üzmek istemem. Belki de eşiniz gerçekten sizi seviyordur ama sevgi bazen yetmez. Sorumluluk almak zorunda. Tüm bunlarla yüzleştirmeniz gerekiyor onu.
Biliyorum anlıyorum aynı şeyi düşünüyoruz sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bunu anlatamıyorum. Bu nasıl konuşulur nereden girilir nasıl söylenir? Ben bu yaşıma kadar hiç kimseden birşey talep etmedim. 10 dk fazla çalışanımın mesaisini öderim, kimseden karşılıksız birşey istemem asla tenezzül etmem. Bu konuyu nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Yoksa aynı şeyleri düşünüyoruz elbette bende biliyorum aömürüldüğümüBen de ona dikkat çekmeye çalışıyorum zaten. Emeği, eforu, maddiyatı eski eşine yagdiriyor. Hem kredi hem kira ödemesi bile aşırı saçma. Kadına yaranmak için sırtını size dayamış, bir takla atmadığı kalmis.
Yorumlar neden sert, biliyor musunuz? Ben de dahil cogumuz sizin adınıza üzüldük, sinir olduk. Eğitimli, nahif, kültürlü, sofistike ve bu adamdan çok daha fazlasını hak eden bir kadinsiniz, belli. Umarım aklınız başınıza gelir ve idare edilmek yerine şu adama dersini verirsiniz.
aynen kocanız muhteşem bir erkek, siz hemen çocuk yapın. Nasıl olsa maddi ihtiyacınız yok. Ayrıca onu çok seviyorsunuz, hayatınızın aşkı.Benim maddi olarak hiç bir ihtiyacım yok o sebeple sormadım, kendisi anlatır diye düşündüm. Bir çok yorum okudum ama bir tek siz anlamamışsınız meseleyi
Eşek falan hoş olmamış, teşekkür ederim yorumunuzu çok dikkate alamadım.Demek resmen kendisini dolandıran kadından boşanmak istemedi , demek çocuğuna annelik yapmayan kadına gülücüklü mesajlar artı, demek oturmadığı ev için eski karısına kira ödüyor.
Bu kadar saf olmanıza inanamıyorum, büyük olasılıkla eski karısı hakettğini aldı , kocayı boşadı rahat etti.
Çocuğun genel bakımı, kaldığı evin işleri, çamaşırı bulaşığı, dersleri bunlar iş değil mi, bunların hepsini kadın yapıyor ve karşılıyor. Ayrıca sizin kocanız o kadar iyi bir baba ise , çocuğunun bakımı ile ilgilenmeyen bir kadına bırakmazdı biricik oğlunu. Yani kocanız çocuk bakımı ve büyüktme konusunda eski eşe gayet güveniyor.
Ayrıca 160 maaşı alacağı iş nasıl bir iş böyle bana pek gerçekçi gelmedi.
Siz eşek oldukça, semer vuran çok olur. Siz eşek olmazsanız , semer vuramazlar.
Bunlar sizin yorumunuz böyle bir cümlem hiç olmadı teşekkür ederimaynen kocanız muhteşem bir erkek, siz hemen çocuk yapın. Nasıl olsa maddi ihtiyacınız yok. Ayrıca onu çok seviyorsunuz, hayatınızın aşkı.
O nasıl yapıyorsa aynen öyle yapacaksınız işte, yemek mi istiyor faturaları ödeyecek, bu evden çıkalım , ben daha iyi bir evde oturmak istiyorum , kirasını ödersin. Sözde işletme sahibi , toplumda iyi bir konumda olan bir kadınsınız ama kendi hakkınızı aramaya gelince bu kadar pasif olmanız, konuşmayı verememeniz çok garip geldi bana.Biliyorum anlıyorum aynı şeyi düşünüyoruz sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bunu anlatamıyorum. Bu nasıl konuşulur nereden girilir nasıl söylenir? Ben bu yaşıma kadar hiç kimseden birşey talep etmedim. 10 dk fazla çalışanımın mesaisini öderim, kimseden karşılıksız birşey istemem asla tenezzül etmem. Bu konuyu nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Yoksa aynı şeyleri düşünüyoruz elbette bende biliyorum aömürüldüğümü
Gururlu kadın modundan çıkmalısın önce. Bu yaşına kadar kimseden bir şey talep etmedin diye, sırtından eski eşi ve çocuğuna yatırım yapan bir adamın karşısında konuşamayacak mısın? O bunları yaparken utanmıyor, sen olan bir gerçeği ortaya dökünce mi yanlış anlayacak? Önce kendini bu konuda suçlamaktan vazgeçsen? Anlıyorum evliliğin devam etsin istiyorsun ama bu adama güvenip nasıl yıllarını harcayacaksın? Şimdi 38 yaşındasın 5 sene sabretsen olacaksın 43. Ortada gördüğün ve seni rahatsız eden bir gerçek varken, aranızı bozmaktan korkma. O sende bu duyguları uyandırıyorsa, gerçeği duymaya da yüreği yetecek.Biliyorum anlıyorum aynı şeyi düşünüyoruz sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bunu anlatamıyorum. Bu nasıl konuşulur nereden girilir nasıl söylenir? Ben bu yaşıma kadar hiç kimseden birşey talep etmedim. 10 dk fazla çalışanımın mesaisini öderim, kimseden karşılıksız birşey istemem asla tenezzül etmem. Bu konuyu nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Yoksa aynı şeyleri düşünüyoruz elbette bende biliyorum aömürüldüğümü
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Çok doğru ben durmam gereken noktalarda durmadım. Bunları biliyorum. Çok hatalarım var. Evlenmeden önce kaybetme korkusu vardı onda çünkü yanlışını görürsem af de yemeyeceğimi biliyordu, evlendikten sonra ise gevşedi, boşanmaya götürmeyeceğinitahmin ediyor. Halbu ki önceki eşimi de hiç tahmin etmediği bir noktada boşamıştım. Beni gerçekten kaybetmek istemiyor ama aman bu yaştan sonra evi daha iyi arabayı ne yapıcaz şkimizinde var tarInda konuşuyor. Çünkü hiç bir şeyini ortaya koymak istemiyor. Beni en çok rahatsız eden kendimi onun yerine koyunca benim 2 liram var, onun 50 lirası var, gel bir hayata başlayalım diyor bana. Ne iyi niyetli insan der ve iyi niyetle başlarım, o ise, benimki kenarda dursun, seninkiyle yapalım kafasında.Siz hayatı hep kolaylaştırmışsınız onun için. Anlayış göstermişsiniz hep. Ancak bunları yaparken denge kurmamışsınız. Durmanız gereken yerlerde durmamışsınız. Karşılıklı atılmamış adımlar.
Bakın insanlar ancak kaybedebileceğini bildiği şeylere dikkatli davranırlar. İlişkiler de dahil her şeyde bu böyledir. Yolunda gitmeyen şeylere dur demediğiniz sürece, yanlış yaptığında yanında durduğunuz sürece, sizi idare etmesine izin verdiğiniz sürece eşiniz bu rahatlığı keyifle kullanacak biri belli ki; sizi seviyor olsa bile.
Arkadaşlar haklı. Biraz zor tarafla da yüzleştirmeniz lazım. Gerekirse sizi kaybedeceği gerçeğiyle baş başa kalması lazım. Biliyorum sizin için zor ama bu belki de hayatınızı kurtaracak bir karar. Sizden tabii ki çocuk yapmak ister. Maddi olarak da manevi olarak da görünen o ki iyi birisiniz. Sizi üzmek istemem. Belki de eşiniz gerçekten sizi seviyordur ama sevgi bazen yetmez. Sorumluluk almak zorunda. Tüm bunlarla yüzleştirmeniz gerekiyor onu.
Bunu bende düşündüm ama evlenmek isteyen oydu, ben nikah günün bile öteleyecektim istemedi, evlenmek istedi hemen.Aradaki mesajları okumadım,eski eşle boşanma sebepleri ne? Bence eski eşini hala seviyor ve barışmak istiyor. Kadın gel dese koşa koşa gider. Evini bile bozmak istememiş barışırız diye. Bence biran önce kurtulun bu adamdan.