- Konu Sahibi kova burcuyum
Keşke evlenmeden önce konu açsaydınız, biz size hemen yazardık. Kan emici saygısız sevgisiz fırsatçı örneği. O çok seviyorum çok ilgiliyim, annen baban başımın üstünde pozları kuşu ürkütmemek için. Adam sadece oğlunun rahatını değil karısını da geçindirme hesaplarında. Benim kazancım anca oğlumun eğitim sağlık harcamalarına, kursuna giysisine vs yetiyor deseydi anlaşılırdı çünkü baba olarak görevleri var. Çok afedersiniz domuzdan bir kıl derdinde. O evi niye satmıyor biliyor musunuz, yerine bir şey alındı mı siz de ortak olacaksınız. Siz mesela bir mal satıp daha iyisini büyüğünü akayım deseniz dört döner peşinizde bir an önce satın diye. Bu adamdan maddi isteklerde beklentilerde bulunursanız anında kaçar gider.Bu durum beni artık enayi yerine konulduğum konusunda ikna etmeye başladı.
Tabi öyle olur, o kadarını en kalas adam bile yapar. Kızdırırsa uyandırırsa işleri düzeni bozulacak. Size çok üzüldüm, sevgi ilgi hayat arkadaşı aramışsınız ama çakala denk gelmişsiniz. 150-160 bin kazanan biri eve 3 bin getirmeye utanır. Sizi çok iyi çözmüş, naifliğinizi tok gözlülüğünüzü, duygu insanı olduğunuzu anlamış ona göre yoğuruyor. Bu tiplerle konuşmanın faydası yok, topla pılını pırtını yallah diyeceksiniz. Çünkü bin bir türlü güzel lafla sizi manipüle edecek. O an duymak istediklerinizi söyleyecek, hissetmek istediklerinizi hissettirecek. Sizi seven ailenize anne babanıza da yazık. Kim ister kızı bu hallere düşsün.Benim gözümün içine bakıyor ama bu yaptıkları seven insan işi değil onu biliyorum
Bence de eski karısıyla iletişim halinde. Hatta kadın bugün gel dese koşacak, sizin zorlamanızla yazmış o mesajı. Ödemeler krediler borçlar bitsin, bir de siz yanılıp yunulup mal satıp yenisini alınca toz olacak bu herif. Nolur yol verin defolsun gitsin. Ya da çok basit, ben başka semtte daha güzel bir eve çıkmak istiyorum, kiralık ev bakıcam diyin. Bu evi de annemlere bırakıyorum, kiraya versinler ileride belki onlara daha çok lazım olur deyin. Işık hızında kaçar gider.
Son düzenleme: