boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

işte bende bunu düşünüyorum sonuçta benim duyduğum heyecanları duymayabilir hevesi olmayabilir ne bileyim yani yarın öbür gün karşımda ki bekar olunca boşanmayacığımın garantisi de yok kendisini yadırgamıyorum üzüldüm gibi içim bir tuhaf

Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Ouuuuuv kac kac... Anaci, babaci biri bu muhtemelen. Kizi kullanmak istediler, kendini kullandirtmadiysa saygisiz olmustur tabi ne olacakti baska?

Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Anne kuzusu demek. Bence uzak durun. Ailesine köle etmek istemiş. Karısının arkasında durmamış

Siz 26 yasindasiniz karsinizdaki bey 36 37 yaslarinda anladigim kadariyla biseyleri de tecrube edinmistir onun evlilikten beklentileriyle sizinkisi farkli olabilir yani sizin yerinizde ben olsam davul bile dengi dengine kendime uygun birisiyle olurdum ki aranizda daha duygusal bir bag da yok aileniz de karsi cikacaktir mutlaka siz gidip eski esine soramayacaginiza gore bilemezsiniz ne oldu ne yasandi boyle oldu bence hic baslamamisken bitirmek en dogrusudur tabi size kalmis..

Ouuuuuv kac kac... Anaci, babaci biri bu muhtemelen. Kizi kullanmak istediler, kendini kullandirtmadiysa saygisiz olmustur tabi ne olacakti baska?
Eski eşi de öğretmenmiş görücü usulü olmuş bana da öyle geliyor ama sanki böyle suçlu gibi hissettim boşanmış insana öcü gibi baktığımı düşünmüş vs olabilir mi diye yanlış anlamasını istemiyorum

Yani yanlış anlamayjin ama bir sorun yokken bir kadın eşini bosamaz. Özellikle kk gordum bunu. Boşanan erkek bence çok dikkat edilmesi gerekir.
'' bir sorun yokken kadın eşini boşamaz. '' bu cümleyi hiç doğru bulmadım. Belki sorun kadındadır. Ve adam boşanmıştır. Olamaz mı?

yani cok ilginizi cekse idi zaten devam ederdi,
siz bence kalbinizin sesini dinleyin,
yas farkiniz ve deneyim farkiniz var, zaten zor olurdu,
oldurup cok mutlu olanlar da var da onlar da boyle ite kaka gitmemislerdir muhtemelen aralarindaki uyum daha ilk zamanlarda kendini belli etmistir diye dusunuyorum.

hiç bu gözle bakmamıştım teşekkür ediyorum yorumunuz için

hani böyle imkansız hep tatlı gelir ya böyle bir duruma düşmekten korkuyorum

Çok tehlikeli. Hiç beğenmedim cevabı. 42 yaşında bir ablan olarak söylüyorum Arkana bakmadan kaç.

Ben bekardım. Eşim boşanmış ve bir oğlu vardı. Öğretmenim ayrıca. Eşimde jandarma. Ben hiç ön yargılı olmadım.eşim niyetini söyledi. Oturduk konuştuk. Ne zaman evlendiğini, ne yaşadığını, neden boşandığını, o süreçleri noktası virgülüne kadar anlattı. Kabul ettim. İyiki de ettim. Hiç bir zaman bana ikinci evliliği olduğunu hissettirmedi. Yaptığı herşeyi ilk defa yapıyormuş gibi heyecanla yaptı. Yapıyorda..ve anlattıklarının hiç birinde en ufak yalan ya da eksik birşey çıkmadı. Rüya gibi bir evlilik teklifi düğün ve 3 yılı aşkın bir evlilik.. Yani demek istediğim. Evlenip boşanmış olmak hata, kayıp değil. Adam iyiyse düzgünse neden olmasın ki?

O kadar şansılısınız ki hep mutlu olmanız dileğiyle ama işte boşanmış olduğunu keşke ben sormadan söyleseydi cesaret edemiyorum ben galiba

Bosanmis bir insanim, buna ragmen bosanmis erkeklere karsi önyargım var.. Cunku -istisnalar disinda- boşanmaların sebebi çoğunlukla erkek-erkek ailesi oluyor.. Bir de, yine istisnalar disinda, bi kadin kolay kolay bosanmayi seçmiyor, bu toplumda bunu goze aldiysa cidden tak etmis oluyor..
Bosanmis olmasi degil, bosanma sebebi onemli.. Aileme saygisizdi derken icerik nedir mesela; kadin her gun onlarla olmak mi istemedi, hayatlarina karisilmasini mi istemedi, kaynanasina temizliğe gitmeyi mi kabul etmedi, neydi yani?
Iyi tanimiyorsan, aşk yoksa bu riske girmeye gerek yok..

Evlenmek kadar boşanmakta hak ve doğal FAKAT boşanma sebebi önemli.Sorun, araştırın sonra karar verin.

Belki burda anlatılan kocalar gibiydi o da. Karısı ailesine itaat falan etsin istiyordu? Bilemeyiz yani. Kadın boşandı belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…