Bosanmis erkekle evlilik

Peki size evlenmeden once niye bosandigini dogru bir sekilde anlatti mi?
Ben hiç sormak duymak istemiyordum. Neden ayrıldınız dedim kültür farkı çocuk heistiyan olacak müslüman olmayacak kavgaları v.s tamam bu kadar yeter dedim. O zaman için duymak istemedim kıskanıyordum üzülüyordum evlenmiş boşanmış diye işte zamanla aştık az az bunları anlattı.

Kizlar etrafinizda yada sizden bosanmis bi erkekle evlilik yapan var mi ? Ben esimden ayrildim evlenmek isteyenler oluyor ama hep eliyorum cok korkuyorum en ufak sey gozume batiyor hele bi de bosanmis biriyse tuylerim diken diken oluyor . Cunku bi kadin kolay kolay bosanmaz bu adami bosadiysa vardir bi seyi diyorum . Hele karsidaki karisini kotuluyorsa nefret ediyorum bu gidisle evlenemem zaten ama bi cocugum olsun istiyorum. Eski esimin konustugu kizlar msj atiyor bana oyle iftiralar atmiski sok oluyorum tabi kandirmaya calisiyor. Erkeklerin hepsi mi yalanci olur

Ben boşandım eşimin ilk evliliğiydi. Boşanmış demek illa " aldatmış, kötü eş olmuş vb." demek değildir, iki insan anlaşamamıştır, karşısındaki kişinin hataları olmuştur olmuştur da olmuştur. Karşınızdakini tanımadan bunu bilemezsiniz ayrıca aldatan, karısını döven adamların %99 unun ilk evliliği oluyor da ne oluyor.

Anladım ben ne demek istediğinizi

Bende aynı yoldan gidiyorum ama herkes siz değil.onu demek istiyorum ben.yani artık kadınlar çok yapıcı fedakar vs vs değil bence istisnalar dışında.

Eski adamlar gibi değil.artik adamlar.anneannelerimiz zamanındaki.gibi.sert uzak yardım.etmeyen tipler değiller

yok mu karaktersiz tabiki vardır ama bakış aciniz ve çıkış noktaniz, kadın kolay kolay bosanmaz olmasın , kadın belki karaktersizdi bilemeyiz. Belki adam idare eden bir adamdi anlatmak istediğim bu
Dogru soyluyorsun ben butun bosanan kadinlari kendim gibi cok magdur saniyorum korkuyorum .

Eski esi hakkinda kotu seyler soyleyenden uzak durun bence, onun haricinde illaki karsiniza durust ve sizi deli gibi sevecek biri cikar. Davranislarina dikkat edin, size kizginken nasil davrandigina, eger varsa eski esi icin neler dedigine. Bence iyi karakteri olan insan, kadin erkek farketmez, iki tarafinda hatalari vardi der. Hayatda hic birsey tek tarafli degil

Valla eğer kriterlerime uyan biriyse ben evlenirim, hiç de problem etmem bosanmiş olmasini .
Sorduğun soruya cevap olarak kendi babami gosterebilirim. İkinci evliligi ve otuz yildir maşallah kavgasiz gürültüsüz,kirmadan dökmeden sürdürüyor evliliğini.
Bence 'boşanmiş olmak' bir kriter olmamali

Kizlar etrafinizda yada sizden bosanmis bi erkekle evlilik yapan var mi ? Ben esimden ayrildim evlenmek isteyenler oluyor ama hep eliyorum cok korkuyorum en ufak sey gozume batiyor hele bi de bosanmis biriyse tuylerim diken diken oluyor . Cunku bi kadin kolay kolay bosanmaz bu adami bosadiysa vardir bi seyi diyorum . Hele karsidaki karisini kotuluyorsa nefret ediyorum bu gidisle evlenemem zaten ama bi cocugum olsun istiyorum. Eski esimin konustugu kizlar msj atiyor bana oyle iftiralar atmiski sok oluyorum tabi kandirmaya calisiyor. Erkeklerin hepsi mi yalanci olur
Boşanmıs erkekle evlenilmez diye bir kural yok
Belki evlendiği kadın manyağın tekiydi nerden bileceksin?

Bu karsılıklı etkileşimle, frekansların uyması ile alakalı

Bnm eski eşim de bekar bir kızla evlendi
Hem de baba olacak bu aralar

Ama bana koca bile olamadı

E ben de evlendim
Hiç evlenmemiş biri ile ben de mutluyum:)
Kimin kiminle uyum sağlayacagını bilemeZsiniz
Böyle bir kural yok.

boşanmak gayet doğal bir olay ancak bunun ağırlıkla erkek kaynaklı olduğunu anlamak için sadece bu foruma bakmak yeterli.. bir de kadınız yani evli-bekar erkeklerin sebep olduğu ne saçmalıklar yaşıyoruz taciz, şiddet vs.

bir de ben bu boşanmış erkeklerin neden tekrar bekar kadınlara yanaşmaya çalıştığını anlamıyorum neden kendi gibi boşanmış bir kadın ilk tercihleri olmaz mesela?

madem boşanmak doğal, o zaman neden evlenmemiş bir kızla tekrar ilişki peşindesin?

sırf bu sebeple bile ben olsam yanaşmam boşanmış bir erkeğe..

Evet yada eski karisiyla konusmak lazim

Sakin öyle bisey yapmayin cok sacma! Bi kere basima geldi; eski sevgilimin(10 yil önceki) yeni sevgilisi bana msj atip nasil biri oldugunu sordu. Bende cok iyi bi sevgiliydi bir dedigimi 2 etmez, el üstünde tutardi dedim ...

Bence sorun 'erkek' olması.. Sonuçta bunları boşamadan önce onlarda 'bekar erkek'ti :D :14:

Back
X