Arkadaşlar,
Toplumumuzda boşanmış erkeklere ve kadınlara öcü gözü ile bakıldığı ne yazık ki inkar edilemez bir gerçek.
Sizlerden benle tecrübelerinizi paylaşmanızı istediğim bir konu var. Benim sevgilim boşanmış bir erkek ve dünya tatlısı çocukları var. Sevmesine seviyorum onu ama aramızdaki onun çocukları için bir süre evlenmeyi düşünmüyor olması, keza benim genç yaşta evlenmek istemiyor oluşum bu ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği konusunda düşündürüyor beni. Öte yandan ileride çocuklar beni ya sevmezlerse ve istemezlerse endişesi de cabası..
Çocuklarına karşı nasıl davranmam gerektiğin, bile kestiremiyorum açıkçası..
Nolur tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşın benimle hanımlar..
Arkadaşlar,
Toplumumuzda boşanmış erkeklere ve kadınlara öcü gözü ile bakıldığı ne yazık ki inkar edilemez bir gerçek.
Sizlerden benle tecrübelerinizi paylaşmanızı istediğim bir konu var. Benim sevgilim boşanmış bir erkek ve dünya tatlısı çocukları var. Sevmesine seviyorum onu ama aramızdaki onun çocukları için bir süre evlenmeyi düşünmüyor olması, keza benim genç yaşta evlenmek istemiyor oluşum bu ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği konusunda düşündürüyor beni. Öte yandan ileride çocuklar beni ya sevmezlerse ve istemezlerse endişesi de cabası..
Çocuklarına karşı nasıl davranmam gerektiğin, bile kestiremiyorum açıkçası..
Nolur tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşın benimle hanımlar..
yaşınız küçükse,kendi yaşıtınızda hiç evlenmemiş biriyle,bi evlilik yapsanız daha mantıklı olur....
sonuçta onun başından bi evlilik geçmiş o görmüş geçirmiş,ikinizinde hayata bakış açınız farklı olur...
evleniceğin yda beraber olduğun insanın bence boşamış olması sorun değil yada çocuklarını olması.o kişiyi seviyorsan onlarda onun parçası olduğun göre onlarıdasevmen gerekir.hatta onları daha çok sevmelisin diye düşünüyorum.çünkü onlar melek günahsız masumlar.anne babası ayrılmış olduğu için onların sevgiye daha çok ihtiyacı oluyor.kendimden biliyorum.amaevlilik konusuna gelince yaşım genç diyorsun.bence hemen karar verme.acelen ne kuzum ya.bende yaptım aynı hatayı.yuvamda bulamadım sıcaklığı kendim kurmaya çalıştım.ama acele karar verdiğimden sanırım çok mutsuz oldum ve bende boşandım.şuan 2.evliliğimki buda iyi gitmiyor.sonu ne olur bilemem.işin kötü tarafı benimde bir oğlum oldu.hata üstüne hata.boşver evlenmeyi herşeyi zamanına göre yaşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?