Ben de aynı senin gibi "aman çocuklarım babasızlığın acısını çekmesin, aman etkilenmesin" dedim. Geldiğinde bizim evde kalmasına izin verdim. Görüş günleri dışında görmesine izin verdim. Babaları ne yaptı? Tekrar barışmak için çocuklarını kullandı. Boşanma davasını ben açan olduğum için yuva yıkan olarak beni gösterdi. Sanki ben durup dururken gül gibi yuvamı yıkacak kadar salak bir kadınım!!!
Büyük kızımda tikler başladı, psikoloğa götürdüm, uzun hikaye ama özeti: Daha boşanmayı kabullenememiş kızım.
Önce kızımla konuştum, babanla artık boşandık, artık bizim evimizde kalmayacak dedim. Sonra babasıyla konuştum, kızdı sinirlendi biraz, ama artık eve almıyorum.
Kızımın tikleri geçti, bana kızgınlığı geçti. Artık boşandığımızı ama hala anne ve babası olduğumuzu biliyor.
Bizdeki sorun da görüş günü gelmemesi. Ben gelecek diye kendi planlarımı yapıyorum, bir bakıyorum gelmiyor, haber de vermiyor. Son görüşmemizde söyledim, gelsen de gelmesen de önceden haber ver diye. Vermezse de artık başka bi çaresini bulacağım :)
Kolay gelsin sana da.
En son özet: Adamı evine alma :))) Gece sizde uyumasın.