- 25 Nisan 2019
- 125
- 3
- 11
- 32
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Elime yüzüme bulaşır diye çok korkuyorum.acaba bu şehirde başka bir ilçede olsam da uzakalasmasam mi bilemedim ki.kafam çok karisik8 saat haftanın 5 günü çalışmalık 3500 TL veren bir iş bulsam kocayı ben de atarım geçinilir merak etmeyin..Yine de eski kocadan koparın bir şeyler çocuk için..
Beni sıkıntıya girsin de eve geri gelsin diye.etmeyecektir deBabası neden yardım etmiyor çocuğun masraflarına
O da kim.bugin neler oldu bu bilsen.bu şehirde oldukça ailemle görüşmek zorunda kalicam.bu çok sinir bozucu.Birden aklıma ilkbaharı bekleyen kadın geldi okuyunca
Yeter.Kimler nelere yettirmiyor ki?
Beni sıkıntıya girsin de eve geri gelsin diye.etmeyecektir de
Aynen benimde o geldi aklımaBirden aklıma ilkbaharı bekleyen kadın geldi okuyunca
Yeter.Kimler nelere yettirmiyor ki?
Burada artık olmaz.burayi istemiyorum.ailevi sorunları herkes ubiliyo.ben sıfırdan başlamak istiyorum.yeni ortam yeni çevre herşey yeniO bambaşka ilde bir sıkıntı olduğunda güvenebileceğiniz birileri varsa geçinmek konusu çok sıkıntı olmaz gibi. Neden şimdi yaşadığınız ilden gitmek istiyorsunuz sırf yeni bir başlangıç için mi yoksa eski eş filan mı hayatınızı zorlaştırıyor
Ortalarda da yok çünküAynen benimde o geldi aklıma
Terbiyesiz ya
Tek başına mı oldu bu çocuk sanki
İnsanda merhamet duygusu olur
İnşallah güzel bi çocuk yardımı/nafaka alırsın bu rezil heriften de çocuğun zor durumda kalmaz
[/QUOTE
500 verirse iyi
Tepkilerini doğal karşılıyorum.cocyga 300 liralık ayakkabı aldı.sorun para degilTerbiyesiz ya
Tek başına mı oldu bu çocuk sanki
İnsanda merhamet duygusu olur
İnşallah güzel bi çocuk yardımı/nafaka alırsın bu rezil heriften de çocuğun zor durumda kalmaz
Hayırlı olsun yine de tanıdık birileri olan bir şehri tercih etmeye çalışın arada bir kahve içecek bile olsanız arayacağınız insan olur. Ayrıca kira fatura hariç 1500 lira bol bol olmasa da yeter geçinmeye. Yine de eski eşinizden çocuk nafakası almayı ihmal etmeyin vermezse icraya da başvurun bunu size karşı silah olarak kullanmasınBurada artık olmaz.burayi istemiyorum.ailevi sorunları herkes ubiliyo.ben sıfırdan başlamak istiyorum.yeni ortam yeni çevre herşey yeni
Ettim ama vermiyo.icraya yıl sonu koyucamNafaka talep etmediniz mi?
Yok tanıdık yok.kimsem yok.ailemi sildim.arkadaslar evli barkli.kimsd sorun dinlemek istemiyoHayırlı olsun yine de tanıdık birileri olan bir şehri tercih etmeye çalışın arada bir kahve içecek bile olsanız arayacağınız insan olur. Ayrıca kira fatura hariç 1500 lira bol bol olmasa da yeter geçinmeye. Yine de eski eşinizden çocuk nafakası almayı ihmal etmeyin vermezse icraya da başvurun bunu size karşı silah olarak kullanmasın
Neden yil sonunu bekliyorsunuz? Boyle yaparsaniz hep odemeyecektir. Bence beklemeyin. Ayrica o parayla baska bir sebirde gecinilir. Nereye gideceksiniz bilmiyorum ama ben sizin maasinizdan fazla kredi oduyorum. Oglumla tek basima baska bir sehirde mutlu mutlu sukrederek yasiyorum. Huzur onemli.Ettim ama vermiyo.icraya yıl sonu koyucam
Ettim ama vermiyo.icraya yıl sonu koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?