- 25 Nisan 2019
- 125
- 3
- 11
- 32
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Avukat tutucam en azindan değsin alacağım parayaNeden yil sonunu bekliyorsunuz? Boyle yaparsaniz hep odemeyecektir. Bence beklemeyin. Ayrica o parayla baska bir sebirde gecinilir. Nereye gideceksiniz bilmiyorum ama ben sizin maasinizdan fazla kredi oduyorum. Oglumla tek basima baska bir sehirde mutlu mutlu sukrederek yasiyorum. Huzur onemli.
Çok cüzi bir miktar.su an olmasa da olur o miktar.ona kalmadimNeden yil sonunu bekliyorsunuz? Boyle yaparsaniz hep odemeyecektir. Bence beklemeyin. Ayrica o parayla baska bir sebirde gecinilir. Nereye gideceksiniz bilmiyorum ama ben sizin maasinizdan fazla kredi oduyorum. Oglumla tek basima baska bir sehirde mutlu mutlu sukrederek yasiyorum. Huzur onemli.
800 lira olsa haklısın da 300 lira sadece.Neden yil sonunu bekliyorsunuz? Boyle yaparsaniz hep odemeyecektir. Bence beklemeyin. Ayrica o parayla baska bir sebirde gecinilir. Nereye gideceksiniz bilmiyorum ama ben sizin maasinizdan fazla kredi oduyorum. Oglumla tek basima baska bir sehirde mutlu mutlu sukrederek yasiyorum. Huzur onemli.
Size yansıtilacak kısmı para ama...500tl nafaka verirse iyi yazmissinizTepkilerini doğal karşılıyorum.cocyga 300 liralık ayakkabı aldı.sorun para degil
Avukata gerek var mi bilmiyorum. Kararda ne kadar odeyecegi bellidir. Icraua gidip bir dilekce verip icraya koyuyorsunuz. Avukata para vermeye gerek var mi? Icradan odemezse maasina haciz konulur, onu da odemezse hapis cezasi var diye biliyorum.Avukat tutucam en azindan değsin alacağım paraya
Şu an herşey çok yeni.fazla da üstüne gitmek istemiyorum.Size yansıtilacak kısmı para ama...500tl nafaka verirse iyi yazmissiniz
Bı avukatla görüştüm.cok zor dedi.bosanma davasından bile zormusAvukata gerek var mi bilmiyorum. Kararda ne kadar odeyecegi bellidir. Icraua gidip bir dilekce verip icraya koyuyorsunuz. Avukata para vermeye gerek var mi? Icradan odemezse maasina haciz konulur, onu da odemezse hapis cezasi var diye biliyorum.
Siz simdiden icraya koyun. Paraniz neden onda kalsin ki? Faiziyle alirsinjz. Harcamazsaniz harcamayin. Hem o cocuk buyudukce masraflari da artacak. Oyle dusunmeyin.800 lira olsa haklısın da 300 lira sadece.
Devletin verdiği çocuk parasını da o alıyor.60 lira.Siz simdiden icraya koyun. Paraniz neden onda kalsin ki? Faiziyle alirsinjz. Harcamazsaniz harcamayin. Hem o cocuk buyudukce masraflari da artacak. Oyle dusunmeyin.
Allah Allah, emin misiniz? Iyice arastirin bence. Ben oyle bilmiyorum.. adliyeye gidip bir ogrenin. Bu arada icrayi oderse de maasina icra konulursa mesela icrayi kaldirmayin ki her seferinde ugrasmayin. Siz massindan alirsiniz.Bı avukatla görüştüm.cok zor dedi.bosanma davasından bile zormus
Kurumunuza nildirin. Cocugu uzerinize gecirin. Velayeti gosterip.Devletin verdiği çocuk parasını da o alıyor.60 lira.
Ay 3.500 yeter mi deyince benimde aklima o geldiBirden aklıma ilkbaharı bekleyen kadın geldi okuyunca
Yeter.Kimler nelere yettirmiyor ki?
Bende hemen hemen aynı ücreti alıyorum. Çocuğunuzu iyi bir devlet okuluna verirseniz masraf konusu da biraz azalır. Nafaka da vardır, bende yeni ev kurdum. Taksit yaptım. Teşhir mali aldım bazı eşyaları. Benimde 4.5 yaşında evladım var, boşanma davam sürüyorBoşanma davam sürüyor.4.5 yaşındaki çocuğumla bambaşka bir ilde hayat kurmak istiyorum.is görüşmelerim sürüyor.3500 lira maaş veriyorlar.bilemedim.bu maceraya mi atılmak olur?yapabilir.miyim?çocukla rezil mi olurum?hiç mi kalkışmasam böyle bisiye.5_6 bin bir param var kıyıda köşede.bir yatak iki kanepe iki halim var.evi kurabilirim sanırım ama3500 ile desteksiz geçirebilir miyim
Kira elektrik su 1000
Kreş bakıcı 1000
Kaldı 1500
Yeter mi ki
Çocuğa kim bakiyo.kira ne kadar veriyorsunuzBende hemen hemen aynı ücreti alıyorum. Çocuğunuzu iyi bir devlet okuluna verirseniz masraf konusu da biraz azalır. Nafaka da vardır, bende yeni ev kurdum. Taksit yaptım. Teşhir mali aldım bazı eşyaları. Benimde 4.5 yaşında evladım var, boşanma davam sürüyor
Hayır, ben icraya verdim ve bir ay içinde sonuçlandı. Hesabıma otomatik yatıyorBı avukatla görüştüm.cok zor dedi.bosanma davasından bile zormus
1000 lira kiram var, çocuğuma bu yıl küçük diye annem baktı ama gelecek yıl anaokuluna vereceğim.Çocuğa kim bakiyo.kira ne kadar veriyorsunuz
Birden aklıma ilkbaharı bekleyen kadın geldi okuyunca
Yeter.Kimler nelere yettirmiyor ki?
Kesinlikle doğru strateji.üzerinize gelerek kışkırtmak isteyebilir.hic muhattap olmayin.serin kanlı durun.allah yardımcınız olsunŞu an herşey çok yeni.fazla da üstüne gitmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?