Boşanmış kadın olarak yeni hayat

Avukat tutucam en azindan değsin alacağım paraya

Çok cüzi bir miktar.su an olmasa da olur o miktar.ona kalmadim

800 lira olsa haklısın da 300 lira sadece.

Avukat tutucam en azindan değsin alacağım paraya
Avukata gerek var mi bilmiyorum. Kararda ne kadar odeyecegi bellidir. Icraua gidip bir dilekce verip icraya koyuyorsunuz. Avukata para vermeye gerek var mi? Icradan odemezse maasina haciz konulur, onu da odemezse hapis cezasi var diye biliyorum.

Avukata gerek var mi bilmiyorum. Kararda ne kadar odeyecegi bellidir. Icraua gidip bir dilekce verip icraya koyuyorsunuz. Avukata para vermeye gerek var mi? Icradan odemezse maasina haciz konulur, onu da odemezse hapis cezasi var diye biliyorum.
Bı avukatla görüştüm.cok zor dedi.bosanma davasından bile zormus

Bence yetmez. Bunun hastanesi giyimi yemeği vs var. Bir sene önce yetebilirdi ama bugünlerde

Bı avukatla görüştüm.cok zor dedi.bosanma davasından bile zormus
Allah Allah, emin misiniz? Iyice arastirin bence. Ben oyle bilmiyorum.. adliyeye gidip bir ogrenin. Bu arada icrayi oderse de maasina icra konulursa mesela icrayi kaldirmayin ki her seferinde ugrasmayin. Siz massindan alirsiniz.

Bende hemen hemen aynı ücreti alıyorum. Çocuğunuzu iyi bir devlet okuluna verirseniz masraf konusu da biraz azalır. Nafaka da vardır, bende yeni ev kurdum. Taksit yaptım. Teşhir mali aldım bazı eşyaları. Benimde 4.5 yaşında evladım var, boşanma davam sürüyor

Çocuğa kim bakiyo.kira ne kadar veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…