Bosanmis kadın olmak zor..!

Ne kadar usuduysen usudun gidip ne hırkasını giyiyrosn ne cesaret yani art niyet yok yokta yok bence siz bi lendinizi yoklayın baskalarının mutluluklarını kıskanmak yerine kendinize dengginize gore biri bulun ve mutlu olun..
Bosanmanızlada alakası yok yazınızn bunları bosanmaya dul kalmaya baglamayın oyle dusunuyorsanızda bazı seyleri icinizde yasayın ve hal ve hareketlerinize dikkat edin bu sizin icin iyi olacktr
Ne alaka Kıskanmak ya..sizin gibi zihniyete sahip olanlar olduğu sürece böyle devam eder bu durumlar. .Bu Kıskanmak değil. .Bunu Kıskanmak nasıl eşdeğer görürsünüz. .Kendinize gelin lütfen!

Hiç böyle bir tepki beklemedm. .ama tevbe daha hayatta giymm. .Bu kadar olay olacağını bilemedim. .insanlar çok fesat ya

Hiç böyle bir tepki beklemedm. .ama tevbe daha hayatta giymm. .Bu kadar olay olacağını bilemedim. .insanlar çok fesat ya

Valla kusura bakmayın ama iyi niyetinize inanmıyorum.
İyi niyetli biri olsanız iki dakikada burada beddua savurmazsınız kadına. Hemen benim yaşadıklarımı yaşasın demişsiniz. Siz kendiniz boşanmayı korkunç görüyorsunuz ama hemcinsinize bedduadan da geri kalmıyorsunuz. Ama aklınızda bulunsun beddualar savuranların iki yakası bir araya gelmez. Döner dolaşır kendini bulur.
Ayrıca elin adamın hırkasını giymeniz de pek hoş bir tutum değil. Ben mesela asla tanımadığım samimi olmadığım adamın hırkasını giymem, rahatsız olurum. Eşinin, sevgilinin, yakın arkadaşının kardeşinin hırkası giyilir de patron cidden ne alaka? Nerede nasıl davranmanız gerektiğini bilmediğinizden yaşanmış bunlar dullukla alakası yok.
Eminim karısı bekar da olsanız hırka mevzusundan rahatsız olurdu. Konu sizin aşırı rahat davranışlarınız olmuş.

Bunun fesatlıkla ilgisi yok .. Genel olarak bu birçok insanın rahatsızlık duyacağı bir davranış ..
Sen ne kadar kötü niyetli olmasan da maalesef ki mesafeni koruyamamışsın ..
Ama bu da bir tecrübe olmuştur eminim ..

Ne kadar usuduysen usudun gidip ne hırkasını giyiyrosn ne cesaret yani art niyet yok yokta yok bence siz bi lendinizi yoklayın baskalarının mutluluklarını kıskanmak yerine kendinize dengginize gore biri bulun ve mutlu olun..
Bosanmanızlada alakası yok yazınızn bunları bosanmaya dul kalmaya baglamayın oyle dusunuyorsanızda bazı seyleri icinizde yasayın ve hal ve hareketlerinize dikkat edin bu sizin icin iyi

Kıskançlık mi ..iyi oku bnce..bn hayatım boyunca kimseyi kiskanmadm. .okuduğunu anlamadan sırf yorum olsun diye yazma

İyi de oradaki kişi patronunuz arkadaşınız değil ki.
Tamam üşümüş olabilirsiniz insanlık hali ama siz kendiniz atlamışsınız bir de ''giyebilir miyim'' diye.Adam yok da diyemez.
Bana hoş gelmedi ben kendimi patronun yerine koyuyorum hiç hoşlanmazdım böyle bir tavırdan.

Ayrıca ben yurtta aynı odada kaldığım arkadaşıma hırkamı kazağımı vermezdim. Kokusu siniyor giyenin. Hele hele bir erkeğin hırkasını bu nedenle asla giymem, temiz midir kokuyor mudur derim.
Aşırı samimi bir tavırdır bu. Cidden çok tuhaf geldi bana

Her insanın başına gelebilir, boşanmak.Patronun eşinin ve patronunun kişiligi tam oturmamış demek ki, eş sözüyle çalışanın işine son vermek çok komik, sanki bir namussuzluk yapmış gibi.Bir daha iş hayatınızda kimseyle samimi dahi olmayın , sosyal medyaya hiç eklemeyin.Düşene bir tekmede aklınca o vurmuş...

Hiçbir kadın aldatılmaya mahkum değildir en çirkini en komplekslisi bile. Aldatmanın hakedilesi bir tarafı yoktur
Aldatılan kadın hak eder diye bir cümle kurmadım ki.
Kimse hak etmez.
Hayır efendim yanlış biliyorsunuz.
Bazı kadınlar aldatılmaya mahkumdur..
Nereden mi biliyorum, aile mahkemesi duruşma salonu.
Hikayeler hep aynı...
O yüzden ben yine aynı tezi savunacağım. Kompleksli kadınlar aldatılırlar.

Durumun sizin esinizle ayrilmanizla alakasi yok bence, oyle olsa işe almazlardi. Sadece kisa surede bi samimiyet olmus, bundan kaynaklanmis olabilir. Bakin ben 3 yil ayni sirkette calistim ki cok buyuk bi sirket degildi, patronumu ne facebooka ekledim ne de bigun biseyini giydim. Sonucta evli adam ve coluk cocugu var. O zamanlar ben bekardim ama tum yanlis anlasilmalara karsi onlemimi aldim. Keske sizde biraz daha dikkat etseydiniz.

İş hayatında herşey olur, kişiselleştirmeyin bence.
Ben boşanmanız ile alakalı bir nokta göremedim.
Evet, patronun karısı kıskanç olabilir, fakat patronunuzda profesyönel bir iş adamı değil.
Zaten düzgün bir yerde çalıştığınıza da inanmıyorum bu anlattıklarınızdan (iş hayatıma dayanarak söylüyorum bunu).

Sizin boşanmanız boşanmamanız kimseyi ilgilendirmez.
İş hayatınızda gereksiz samimiyetler kurmayın zaten, gerek yok.
Hep art niyetli, kıskanç, hırslı birileri çıkacak önünüze.

İşten ayrılmanız isabet olur aslında, dediğim gibi çok düzgün ve geleceği parlak bir yer değilmiş.
En azından daha düzgün ve rahat edebileceğiniz iş fırsatı çıkar belki karşınıza.
Umarım da öyle olur.
Sıkmayın canınızı, herşeyde vardır bir hayır, Allah yardımcınız olsun.

Ne alaka Kıskanmak ya..sizin gibi zihniyete sahip olanlar olduğu sürece böyle devam eder bu durumlar. .Bu Kıskanmak değil. .Bunu Kıskanmak nasıl eşdeğer görürsünüz. .Kendinize gelin lütfen!
O mutlu ben niye deilim die aglıyorsunuz??? Yanlısmı siz dediniz ben neden mutlu deilim onlarutlu diyorsunuz eee tamam insan icinde uzulur siz gidip aglıyor musssunuz birilerine biseyler belli etmekmiydi amac laflarınıza dikkat etmenizi istiyorum sizin gibi insanlar derken neden kastınız anlamadm benm kıcamın hırkasını giyen bi kadının ben oraya gider hırkayı ustunde parcalardım evli barklı adam neden ince dusunerek hareket etmedinki bosanmayıda bu kadar kendine yer edioyorken cok pismansan davadan vazgec. Bir sey yaparkn karsı tarafı cevreyide dusun ne derler die yoksada kimseye kulak vermeyin

O mutlu ben niye deilim die aglıyorsunuz??? Yanlısmı siz dediniz ben neden mutlu deilim onlarutlu diyorsunuz eee tamam insan icinde uzulur siz gidip aglıyor musssunuz birilerine biseyler belli etmekmiydi amac laflarınıza dikkat etmenizi istiyorum sizin gibi insanlar derken neden kastınız anlamadm benm kıcamın hırkasını giyen bi kadının ben oraya gider hırkayı ustunde parcalardım evli barklı adam neden ince dusunerek hareket etmedinki bosanmayıda bu kadar kendine yer edioyorken cok pismansan davadan vazgec. Bir sey yaparkn karsı tarafı cevreyide dusun ne derler die yoksada kimseye kulak vermeyin

Her insanın başına gelebilir, boşanmak.Patronun eşinin ve patronunun kişiligi tam oturmamış demek ki, eş sözüyle çalışanın işine son vermek çok komik, sanki bir namussuzluk yapmış gibi.Bir daha iş hayatınızda kimseyle samimi dahi olmayın , sosyal medyaya hiç eklemeyin.Düşene bir tekmede aklınca o vurmuş...
Çok çok tşk ederim canım. .ne güzel ozetlemissjn. .Allah razi olsun..bn de aynen öyle yapacağım. .çok büyük tecrübe oldu..çok tşk ederim ..

Konu baslıgıyla konununuzn arasında dağlar kadar fark var.. Nişanlımın hırkasını bir baskası giyecek ha ? Oy dağlar oy .. Face konusundada ben kimseyi eklemiyorum sifremi unuttum kullanmiyorum v.s diyebilirdiniz. Sizi baştan beri sevmemisler bunun bosanmakla alakasi yok. Baştan sona taviz vererek hatalı olan sizsiniz.:KK14:

Back
X