Bosanmis kadın olmak zor..!

ah canım kıyamam sana, gerizekalı adam karısının sözünden çıkmadığı için senin gibi işini mükemmel yapan birinin işine mal olmuş, terbiyesizler bi de hırkasını giydiysen ne var yani patron onu oraya senin için koymuş zaten, türkiye de agustos soguk olur biliriz. patronun kardeşi de kesin seni kıskandı , onun yerine alındın diye

Diye yazsak bi susun artık demezdin sanırm

Diğer konularınıza baktım da siz o adama ve ailesine katlanıp, hala yalvaran bi insan olarak gerçekten psikolojiniz hiç normal değil.

ah canım kıyamam sana, gerizekalı adam karısının sözünden çıkmadığı için senin gibi işini mükemmel yapan birinin işine mal olmuş, terbiyesizler bi de hırkasını giydiysen ne var yani patron onu oraya senin için koymuş zaten, türkiye de agustos soguk olur biliriz. patronun kardeşi de kesin seni kıskandı , onun yerine alındın diye

Diye yazsak bi susun artık demezdin sanırm
Komik olmayın lütfen..

Kafasına göre düşünmeden yorum yazanlar bence bir kez daha susun..sizn gibilerin burada olmaması gerekir..ac kargalar gibi dadandiniz. .Burası dert paylaşımı. .paylasildikca azalan bir platform. .sizin göreviniz ne taslamak. .

Düşünceler tabiki de paylasilmali ama bu şekilde degil. .Eğer yazmayı beceremiyorsaniz yazmayın. .yanlış doğru kişiye göre değişir. .ama üslup çok önemli. .düşünceler ifade edilir aklı başında normal bir insan olarak. ..Bu şekilde olmayacaksa yazmayın benim sayfama. .hiçbirinizn hiçbir sözü ilgilendirmiyor.

Kafasına göre düşünmeden yorum yazanlar bence bir kez daha susun..sizn gibilerin burada olmaması gerekir..ac kargalar gibi dadandiniz. .Burası dert paylaşımı. .paylasildikca azalan bir platform. .sizin göreviniz ne taslamak. .

Düşünceler tabiki de paylasilmali ama bu şekilde degil. .Eğer yazmayı beceremiyorsaniz yazmayın. .yanlış doğru kişiye göre değişir. .ama üslup çok önemli. .düşünceler ifade edilir aklı başında normal bir insan olarak. ..Bu şekilde olmayacaksa yazmayın benim sayfama. .hiçbirinizn hiçbir sözü ilgilendirmiyor.
kafasına göre yorum yazıcak tabiki insanlar başkasının kafasına göre değil, evet yorum yazmak zorunda değilim ama derdinizdeki sorunu görmeniz gerektiğini düşündüm, uslubunu ilk bozan da sizsiniz, susun artık ya diye, Yazmayı becerememekten bahsetmişsiniz de ilk konularınızda sayfalarca yazmışsınız nokta virgül olmadan ayrıca telefondan mı yazdınız nedir kelimeler sürekli hatalı yazılmış anlayana kadar canım çıktı. Sizi eleştirenleri dinleyip dinlememek sizin probleminiz. Ama iş yerindeki davranişlarınız da hata var, siz safça düşünüyor olabilirsiniz ama dışardan bakınca safça görünmüyor. Diğer konularınızda eşinizin ailesinin onca şey yapmasına rağmen hala onlarla iyi olmaya çalıştığınızdan bahsetmişsiniz, Anlattıklarınız dizi senaryosu olsa abartılı bulunacak cinsten. Yorum yazmam artık zaten ama çevrenizde düşüncelere saygı duyduğunuz, aklı başında birine danışın, size yardımcı olsun, size tanıyan birisi olarak ne yapmanız gerektiği konusunda ön ayak olsun.yaşadıklarınızın temelinde ne olduğunu daha iyi anlarlar.

Hiçbişey anlamadım
ayrıca onları gorup aglamanız bana normal gelmedı
kadın hıssetmıs mı acaba ?

çıkmanda hayır gördüm
sürekli arkandan kuyunu kazan insanlarla
kalsaydın sende onlara benzemek zorunda kalırdın
senin boşanmış olmakla alakalı değil
orda çalışanlar fesatmış karaktersizmiş

İşyerinde, hele ki bu kadar kısa sürede, kimseyi ne facebook dan ekleyin, ne de taviz verin. Taviz, tavizi doğurur.

Sizi olmadıgınız şeylerle itham edip, üzerler. Siz de, bu davranışları, boşanmış olmanıza bağlayabilirsiniz. Sert mizaçlı olmanın ve disiplinli olmanın, iş ortamında artısı oldugunu düşünüyorum.

Asla patronla samimiyete girmeyin, benim de çalışanlarım var. Ben, iş ortamında samimiyeti sevmem. Çünkü böyle olmak zorundayım, aynı şekilde çalışanlar da böyle olmalı.

Hırka meselesine gelince, 1 gün üşürseniz, diger gün oraya bir hırkanızı koyarsınız. Üşüdüğünüzde giyersiniz. Daimi sandalyenizde kalır. Temkinli olmak her zaman güzeldir.

Back
X