Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Dün üniversiteden bir sınıf arkadaşım aradı. İşleri için Türkiye' ye geldiğini ve vaktim varsa yarım saat görüşüp üniversite anılarını canlandırmak istediğini söyledi. Bu arkadaş erkek, evli ve çocuklu. Gittim. Sohbet sırasında "boşandıktan sonra cinsel eksiklik yaşıyor musun?" Diye bir soru sordu. Sinirlendim. Ağzının payını verdim. Üstüne bir de " ne var bunda kızacak? Güzel ve seksi kadınsın. Heyecan yaşamalısın' diyince nevrim döndü. Belli ki derdi eski arkadaş sohbeti değil. Bir gecelik macera. Canım çok sıkıldı.
Geçen hafta da staj hocam mesaj attı. " uzun zamandır facebook fotoğraflarına bakıyorum, eşin yok. Sanırım boşandın." Dedi. Ben de evet dedim. Hemen üslubu değişti. O günden beri kaç defa mesaj attı "Şurdayım, sen de gel, yemek yiyelim, ben de evliliğimde mutsuzum" diye.
15 yıldır iş yaptığım meslektaş eski işyerimi aramış. Boşandığımı ve işyerinden ayrıldığımı söylemişler. Bunu öğrenince bana yıllardır X hanım diye hitap eden adam, Xcim canım diye diye hitap etmeye başladı. " sıkılırsan yanıma gel, ben seni gezdiririm. Ya da ben atlar gelirim" dedi. Yuhhh. Cevap bile yazmadım. Hemen engelledim.
Yemek davetlerinden, iltifatlardan, saçma bahanelerle iletişim kurmaya çalışan erkeklerden bıktım. Daha yazmaya üşendiğim bir sürü olay, bir sürü adam var. Engelle engelle bitmiyorlar. Kızıyorum, tepki veriyorum, siliyorum. Yoruldum, sıkıldım, üzülüyorum. Yahu boşandık diye herşeye açık mıyız? Kolay kadın mıyız? Ne bu cüret? Hiçbirinizle samimiyetim yok. Bu edepsizlerden korunmak için illa tekrar mı evlenmeliyim? İşi mişi boşverip telefon numaramı mı değiştirmeliyim? Mesajlaşma görüntülerini eşlerine mi göndermeliyim? Şu an arayıp hepsine küfür mü etmeliyim?
Yakacam gemileri. Artık o dereceye geldim.
Ah ah...

Bu öyle bir dert ki....

Boşanmak isteyipte adım atamamamın tek nedeni...

Sadece Turk erkegi ilgili bir durum degil dunyada da bu buyledir bosanmis kadin daha rahattir daha ozgurdur bekaret durumu da yok kolay lokma gibi gorunuyor benim anlamadigim kiz lar da cinsel ihtiyac yokta bosanmislarda mi var erkek zihniyeti

Arkadaşlar, bu tip adamlar hiç evlenmemiş kadınların da karşısına çok çıkıyor. Boşanmış olanlara özel bir durum olduğunu sanmıyorum açıkçası. Boşanmış bir arkadaşım “Ben bekârken ne kadar hadsiz, cüretkâr erkekle karşılaştıysam boşanınca da o kadarı yeniden çıktı karşıma; daha fazlası değil!” demişti. Bu algıya kapılıp da hayatı zehretmeyin kendinize, sırf boşanmış kadın olduğunuz için asosyal olup da eve kapanmayın, çekilmeyecek bir evlilikte kalmayın bu yüzden! Hadsiz, seviyesiz, ahlaksızlar her yerde. İnadına takmayın kimseyi, hayatınızı yaşayın, hayat güzel!

Olur öyle şeyler bu ülkede okumakla cahillik aynı orantıda gitmiyor.
Boşanmış olmakla alakalı değil bu adamların çoğu başta deniyor acaba olur mu diye?
Sizinle de alakalı değil direkt adamların karakteri ve beyin-organ ilişkisi ile alakalı...

Vay arkadaş burada bile "benim başıma gelmedi senin niye geldi acaba" kafası var. Cidden inanamıyorum. O erkekleri de bu kafalar doğurup yetiştiriyor işte.

Vay arkadaş burada bile "benim başıma gelmedi senin niye geldi acaba" kafası var. Cidden inanamıyorum. O erkekleri de bu kafalar doğurup yetiştiriyor işte.
Evet.. Insan inanamıyor değil mi? kadının en buyuk düşmanı yine kadın çünkü. Senin başına geldiyse sen kuyruk sallamışsındır demek istiyo aklınca. Böyle düşünenlerin başına öyle bir şey gelsin ki aklını başına getirsin

Back
X