- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
Canım. İnan bekarken bu kadar zulüm görmedim. Asılan oluyordu tabii ama cinsel özgürlüğü ve alışkanlığı yoktur diye bu derece değildi. Ben 7 yıl süren bir evlilikten çıkınca erkeklerde şu mantık oluştu; düzenli cinselliğe alıştı, ihtiyacı vardır. Sağolsunlar benim ihtiyaçlarımı düşünüyorlar!!!!hiç evlenmedim. ben de böyle muamele çok gördüm.
onca ağır duruşuma karşın.
bence siz gerçekten çekici ve güzel bir kadınsınız.
boşanmış olmanızla alakası yok.
demek ki bu adamların gözleri hep üstünüzdeymiş de boşta kalınca belli etmişler kendilerini.
hiç evlenmemiş bekar bir kadın da olsaydınız aynıları yaşanırdı bence.
dediğim gibi mevzu güzel olmanızdır. her boşanan kadına böyle şeyler yaşatmazlar diye düşünüyorum.
evli adamlar bile kendini şaşırmış. o iğrenç herifler hiç evlenmemiş kızlara da bunu yapıyor emin olun.
Çoğu da para ve mevkii sahibi, 35-40' lı yaşlarda insanlar. Bu da onlara cesaret veriyor.
Mesela bekarken başımdan geçen 2 olay anlatayım da uykusu kaçanlar okusun, zaman geçirsinler.
1- stajyerken ki yıllarrr önceydi bu, ben daha çömez, çıtır bir kızım. Kayseri' ye hacze gittim. Taksiyle çıktık, dosyalar sıraya konuldu. İlk dosya bitti, ikinci dosyaya geldi sıra. Benden 3-4 yıl kıdemli genç bir avukat vardı. Sohbet etmeye çalışıyor, işiniz bitince size bir yemek ısmarlayayım diyordu. Ben gariban dinliyordum. Araçtan inerken bana " siz de gelin, nasıl haciz yapılır öğrenin" dedi. Tmm dedim. Mobilya mağazası. Sahibine çıktık, adam dosya borcunu hesaplayın ödeyecem dedi, ödedi de. Ama avukat bey bana artistlik yapacak ya, adama " lan madem paran var, niye borcunu ödemiyorsun da beni ayağına getiriyorsun it" dedi. Haksız tabii. Al parayı çık. Mağaza sahibi masasında duran cam küllüğü fırlattı. Tak kafaya geldi. Arkasından yumruklamaya başladı. Avukat bir yana düştü, gözlüğü bir yana. Sonra karakol, savcılık vs..
2- Yine bekarken Konya' ya gittim. Adliyede iş yaptırmaya çalışıyorum. Müdür şöyle dedi " öğlen yemeğine benle yersen işini yaparım, yoksa yarına kadar beklersin" bir şey demedim. Ama 2 yıllık kıdemim olduğu için uyanığım tabii. İş yaptırmak için ağzından salyalar saçan adamla yemek yemeye niyetim yok. Hemen çıktım nöbetçi hakime, anlattım. Durum anında çözüldü. Yani erkekler için illa cinsel temasa gerek bile yok. Genç bir kızla yemek yemek, güzel bir kıza hava atmak bile egolarını şişiriyor. Ama bu bizim için bildiğin taciz.