Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

hiç evlenmedim. ben de böyle muamele çok gördüm.
onca ağır duruşuma karşın.
bence siz gerçekten çekici ve güzel bir kadınsınız.
boşanmış olmanızla alakası yok.
demek ki bu adamların gözleri hep üstünüzdeymiş de boşta kalınca belli etmişler kendilerini.
hiç evlenmemiş bekar bir kadın da olsaydınız aynıları yaşanırdı bence.
dediğim gibi mevzu güzel olmanızdır. her boşanan kadına böyle şeyler yaşatmazlar diye düşünüyorum.
evli adamlar bile kendini şaşırmış. o iğrenç herifler hiç evlenmemiş kızlara da bunu yapıyor emin olun.
Canım. İnan bekarken bu kadar zulüm görmedim. Asılan oluyordu tabii ama cinsel özgürlüğü ve alışkanlığı yoktur diye bu derece değildi. Ben 7 yıl süren bir evlilikten çıkınca erkeklerde şu mantık oluştu; düzenli cinselliğe alıştı, ihtiyacı vardır. Sağolsunlar benim ihtiyaçlarımı düşünüyorlar!!!!

Çoğu da para ve mevkii sahibi, 35-40' lı yaşlarda insanlar. Bu da onlara cesaret veriyor.

Mesela bekarken başımdan geçen 2 olay anlatayım da uykusu kaçanlar okusun, zaman geçirsinler.
1- stajyerken ki yıllarrr önceydi bu, ben daha çömez, çıtır bir kızım. Kayseri' ye hacze gittim. Taksiyle çıktık, dosyalar sıraya konuldu. İlk dosya bitti, ikinci dosyaya geldi sıra. Benden 3-4 yıl kıdemli genç bir avukat vardı. Sohbet etmeye çalışıyor, işiniz bitince size bir yemek ısmarlayayım diyordu. Ben gariban dinliyordum. Araçtan inerken bana " siz de gelin, nasıl haciz yapılır öğrenin" dedi. Tmm dedim. Mobilya mağazası. Sahibine çıktık, adam dosya borcunu hesaplayın ödeyecem dedi, ödedi de. Ama avukat bey bana artistlik yapacak ya, adama " lan madem paran var, niye borcunu ödemiyorsun da beni ayağına getiriyorsun it" dedi. Haksız tabii. Al parayı çık. Mağaza sahibi masasında duran cam küllüğü fırlattı. Tak kafaya geldi. Arkasından yumruklamaya başladı. Avukat bir yana düştü, gözlüğü bir yana. Sonra karakol, savcılık vs..

2- Yine bekarken Konya' ya gittim. Adliyede iş yaptırmaya çalışıyorum. Müdür şöyle dedi " öğlen yemeğine benle yersen işini yaparım, yoksa yarına kadar beklersin" bir şey demedim. Ama 2 yıllık kıdemim olduğu için uyanığım tabii. İş yaptırmak için ağzından salyalar saçan adamla yemek yemeye niyetim yok. Hemen çıktım nöbetçi hakime, anlattım. Durum anında çözüldü. Yani erkekler için illa cinsel temasa gerek bile yok. Genç bir kızla yemek yemek, güzel bir kıza hava atmak bile egolarını şişiriyor. Ama bu bizim için bildiğin taciz.

Esim beni babamin evine birakti.
Her gun annesine gitmemi istiyor.
Ve gece 12 de 1 de eve donuyoruz.
Yemeklerimiz bir.

Bir cop gibi hastayim diye annesine gitmek istemetince babamin evine birakti sttie git dedi..

Sonea birer birer hatalar dokuldu.
Instagramda ayni yerde yasarken bir kizla konusmus. Bekar olsam seni kendime alirdim. Beni bos birakma. Seni gormeue geliyim mi yazmis.

Annemlere iftara gittigimizde yan masadaki kizlarla gulusmus. Babalik gormus.

Iki haftadir da aramiyor zaten..
Annesi dun bir komsu gondermis beni alsin diye. Oglu denizlerde. Kesin haberi bile yoktur..

Bende gitmedim

Her zaman ben cabaliyorum.
Guven duymuyorum ona karsi..
Anladım. Pek kurtarılacak birşey yokmuş. Tedbir nafakası için dava aç hemen. Masrafı az olur. Nafakayı da icraya koy, maaşından kestir. Boşanma davasını bir zahmet o açsın. Sen masraf yapma. Eğer telafi etmek istiyorsa eder, istemiyorsa gitsin avukatlık ücreti ödesin, dava harcı ödesin beyimiz.

Taşınan icra mahkemeleri? 12. Kat? Ankara' dasın sen :) Geçen ben de gittim. Asansör kuyruğunu görünce 8 katı yürüyerek çıktım. Ben oraya Getto diyorum.
Adliye tekken ne kadar rahatmışız da kıymetini bilememişiz . En fazla beş kat asansöre binmesen bile . Hangi akla hizmet oraya taşımışlar anlamadım ama Avukatlık her geçen gün yapılır olmaktan çıkıyor .

Anladım. Pek kurtarılacak birşey yokmuş. Tedbir nafakası için dava aç hemen. Masrafı az olur. Nafakayı da icraya koy, maaşından kestir. Boşanma davasını bir zahmet o açsın. Sen masraf yapma. Eğer telafi etmek istiyorsa eder, istemiyorsa gitsin avukatlık ücreti ödesin, dava harcı ödesin beyimiz.

Tedbir nafakasi derken..

Nasil yapmam lazim..

Ailem hala bekle diyor.

Canım. İnan bekarken bu kadar zulüm görmedim. Asılan oluyordu tabii ama cinsel özgürlüğü ve alışkanlığı yoktur diye bu derece değildi. Ben 7 yıl süren bir evlilikten çıkınca erkeklerde şu mantık oluştu; düzenli cinselliğe alıştı, ihtiyacı vardır. Sağolsunlar benim ihtiyaçlarımı düşünüyorlar!!!!

Çoğu da para ve mevkii sahibi, 35-40' lı yaşlarda insanlar. Bu da onlara cesaret veriyor.

Mesela bekarken başımdan geçen 2 olay anlatayım da uykusu kaçanlar okusun, zaman geçirsinler.
1- stajyerken ki yıllarrr önceydi bu, ben daha çömez, çıtır bir kızım. Kayseri' ye hacze gittim. Taksiyle çıktık, dosyalar sıraya konuldu. İlk dosya bitti, ikinci dosyaya geldi sıra. Benden 3-4 yıl kıdemli genç bir avukat vardı. Sohbet etmeye çalışıyor, işiniz bitince size bir yemek ısmarlayayım diyordu. Ben gariban dinliyordum. Araçtan inerken bana " siz de gelin, nasıl haciz yapılır öğrenin" dedi. Tmm dedim. Mobilya mağazası. Sahibine çıktık, adam dosya borcunu hesaplayın ödeyecem dedi, ödedi de. Ama avukat bey bana artistlik yapacak ya, adama " lan madem paran var, niye borcunu ödemiyorsun da beni ayağına getiriyorsun it" dedi. Haksız tabii. Al parayı çık. Mağaza sahibi masasında duran cam küllüğü fırlattı. Tak kafaya geldi. Arkasından yumruklamaya başladı. Avukat bir yana düştü, gözlüğü bir yana. Sonra karakol, savcılık vs..

2- Yine bekarken Konya' ya gittim. Adliyede iş yaptırmaya çalışıyorum. Müdür şöyle dedi " öğlen yemeğine benle yersen işini yaparım, yoksa yarına kadar beklersin" bir şey demedim. Ama 2 yıllık kıdemim olduğu için uyanığım tabii. İş yaptırmak için ağzından salyalar saçan adamla yemek yemeye niyetim yok. Hemen çıktım nöbetçi hakime, anlattım. Durum anında çözüldü. Yani erkekler için illa cinsel temasa gerek bile yok. Genç bir kızla yemek yemek, güzel bir kıza hava atmak bile egolarını şişiriyor. Ama bu bizim için bildiğin taciz.
Ben bu hikayeleri unutmuşum valla . Kayseri , Konya ohooo. Hakikaten çömezken böyle Şeyler çok oluyordu . Benim Başıma gelmedi dedim ama tabi Boşanma sonrası aktif çalışmadığımı hesaba katmadan . Sen anlatınca neler yaşadığımı ve ofisteki diğer kızların Yaşadıkları aklıma geldi . Ilk haciz deneyimimde kış günü , pembe paltomla sabaha kadar Çorumda otogarda adamların içinde korkudan tir tir titremiştim . Evsizlerle beraber mesai başlasın da burdan gideyim diye nasıl korkmuştum . Allahtan Başımıza bişey gelmemiş . :) ben sana bişey söyleyimmi . Biz kesin tanışıyoruzdur . En azından sima olarak :) icralarda aktif olduğumuzu düşünürsek ve aşağı yukarı aynı yıllar . :)

Tedbir nafakasi derken..

Nasil yapmam lazim..

Ailem hala bekle diyor.
2 satır dilekçe. Eşim beni baba evine bıraktı, masraflarımı karşılamıyor, ailemin ve benim maddi durumum kötü de. Hakim bağlar zaten. Gerisini eşin düşünsün. Gezmeye tozmaya harcadığı parayı sana tedbir nafakası olarak versin. Eğer bir süre daha eşin boşanma davası açmazsa Adli Yardım Merkezi' ne başvur. Sen aç davanı. Ama içine sinmiyorsa beklersin, hayat senin.

Ben bu hikayeleri unutmuşum valla . Kayseri , Konya ohooo. Hakikaten çömezken böyle Şeyler çok oluyordu . Benim Başıma gelmedi dedim ama tabi Boşanma sonrası aktif çalışmadığımı hesaba katmadan . Sen anlatınca neler yaşadığımı ve ofisteki diğer kızların Yaşadıkları aklıma geldi . Ilk haciz deneyimimde kış günü , pembe paltomla sabaha kadar Çorumda otogarda adamların içinde korkudan tir tir titremiştim . Evsizlerle beraber mesai başlasın da burdan gideyim diye nasıl korkmuştum . Allahtan Başımıza bişey gelmemiş . :) ben sana bişey söyleyimmi . Biz kesin tanışıyoruzdur . En azından sima olarak :) icralarda aktif olduğumuzu düşünürsek ve aşağı yukarı aynı yıllar . :)
Ayy bir de Kastamonu, Erzurum ve Malatya hikayelerim var ki. İnsan çöp kamyonu görünce sevinir mi? Sevinirmiş. Ben de hikaye çok. Ben 13 yıldır meslekteyim, sen benden küçüksündür.

Ayy bir de Kastamonu, Erzurum ve Malatya hikayelerim var ki. İnsan çöp kamyonu görünce sevinir mi? Sevinirmiş. Ben de hikaye çok. Ben 13 yıldır meslekteyim, sen benden küçüksündür.
Kastamonu benden sorulur . Kaç kez gittiğimi hatırlamıyorum . Çok küçük değilim . 3 yaş var aramızda . Mesleki olarakta stajla 12 yıl:)

Aslında yapacak çok şey var da beni bekleten bir mesele var. Eski eşim, onu eve sokmadığım için ve sevgilim olduğu paranoyasıyla velayet davası açtı. İlk duruşmada reddedilecek bir dava zaten. Ama o zamana kadar beklemedeyim gibi. Olayları çarpıtmasından çekiniyorum. Gerçekte neler yaşadığımı bilmiyor ki.
Öyle bişey varsa hiç bulaşma.
Pislikmiş oda iftira resmen.
Allah yardımcın olsun canım.

2 satır dilekçe. Eşim beni baba evine bıraktı, masraflarımı karşılamıyor, ailemin ve benim maddi durumum kötü de. Hakim bağlar zaten. Gerisini eşin düşünsün. Gezmeye tozmaya harcadığı parayı sana tedbir nafakası olarak versin. Eğer bir süre daha eşin boşanma davası açmazsa Adli Yardım Merkezi' ne başvur. Sen aç davanı. Ama içine sinmiyorsa beklersin, hayat senin.

Canim arastirdim ben.
Yok davali davaci sorunu oluyor.bir avukatin takip etmesi gerekiyormus dshs iyi izlenebilmesi icin.

Ilk once baro icin gerekli evraklari toplayıp sonra oyle yapsam daha iyi olur sanirim

Doğru diyorsun

Dün üniversiteden bir sınıf arkadaşım aradı. İşleri için Türkiye' ye geldiğini ve vaktim varsa yarım saat görüşüp üniversite anılarını canlandırmak istediğini söyledi. Bu arkadaş erkek, evli ve çocuklu. Gittim. Sohbet sırasında "boşandıktan sonra cinsel eksiklik yaşıyor musun?" Diye bir soru sordu. Sinirlendim. Ağzının payını verdim. Üstüne bir de " ne var bunda kızacak? Güzel ve seksi kadınsın. Heyecan yaşamalısın' diyince nevrim döndü. Belli ki derdi eski arkadaş sohbeti değil. Bir gecelik macera. Canım çok sıkıldı.
Geçen hafta da staj hocam mesaj attı. " uzun zamandır facebook fotoğraflarına bakıyorum, eşin yok. Sanırım boşandın." Dedi. Ben de evet dedim. Hemen üslubu değişti. O günden beri kaç defa mesaj attı "Şurdayım, sen de gel, yemek yiyelim, ben de evliliğimde mutsuzum" diye.
15 yıldır iş yaptığım meslektaş eski işyerimi aramış. Boşandığımı ve işyerinden ayrıldığımı söylemişler. Bunu öğrenince bana yıllardır X hanım diye hitap eden adam, Xcim canım diye diye hitap etmeye başladı. " sıkılırsan yanıma gel, ben seni gezdiririm. Ya da ben atlar gelirim" dedi. Yuhhh. Cevap bile yazmadım. Hemen engelledim.
Yemek davetlerinden, iltifatlardan, saçma bahanelerle iletişim kurmaya çalışan erkeklerden bıktım. Daha yazmaya üşendiğim bir sürü olay, bir sürü adam var. Engelle engelle bitmiyorlar. Kızıyorum, tepki veriyorum, siliyorum. Yoruldum, sıkıldım, üzülüyorum. Yahu boşandık diye herşeye açık mıyız? Kolay kadın mıyız? Ne bu cüret? Hiçbirinizle samimiyetim yok. Bu edepsizlerden korunmak için illa tekrar mı evlenmeliyim? İşi mişi boşverip telefon numaramı mı değiştirmeliyim? Mesajlaşma görüntülerini eşlerine mi göndermeliyim? Şu an arayıp hepsine küfür mü etmeliyim?
Yakacam gemileri. Artık o dereceye geldim.
Çok zor durum. Anlayabiliyorum sizi. Çözüm susmamakta. Yüksek sesle cevap verip rezil etmekte ki bi daha selam bile veremesinler. Kendinizi kimseye ispat etmek zorunda değilsiniz. İsterseniz haftada 5 erkekle görüşün ama kimse yine de size ağzından salya akita akita saçma sapan teklifler yapamaz. Muhabbetin laçkalaşmaya başladığını hissettiğiniz anda çirkefe bağlayin. Kibar kibar konuşmak bu ayılara daha da cesaret verir bence. Eşlerine söyleme olayına gelince öyle kezban ben bilmem beyim bilirci kadınlar var ki sizi borçlu çıkarabilirler. Bi parti de siniriniz onlar yuzunden bozulmasın. Gerçekten çok üzüldüm. Yerinize ben sinirlendim. Bu örümcek kafalı insanlar toplumdan ne zaman silinecek yok edilecek bilmiyorum. Ama en güzeli bu kalitesiz insanlara hayatımızda hicbir şekilde yer vermemek.

Siz avuka misiniz
Birde dilekceyi neteye vermeliykm

Canım geçen hafta takipsizlik kararı geldi bir dosyadan. Facebook üzerinden hakaret edilmişti müvekkilime. Facebook genel merkezi cvp vermiyor, dosya sürüncemede kalıyor, yargı ekonomisine aykırı diye. Telefon hattı kimin adınaysa önce onu bulurlar. Ama sahte kimlikle açılmış veya Suriyeliler adına alınmış bir sürü hat var. Öyleyse asıl şahsı bulamazlar

Büyükşehir belediye başkanı olsan cevap gelir ama :) standart vatandaşın actigi sanal suclar dava delillerini sunacak kurum son 2 senedir yapım aşamasında daha.

Avukat kadınlar bak istisnasiz hic sekmez hep hanzolarla evlenirler. Yaralı kuşlarla ilgilenmek ister turk erkekleri bi de. Ayni babacanligi cocuklarina gostermezler ama. Bu laflarimin faydasi yok onun yerine çukurambardaki ek mahkemenin en sol hakim asansörünün şifresini özelden versem daha cok işine yarar sanırım.

Bu adam savcı bir de. Adalet bunların elinde. Yarın öbür gün önüne cinsel taciz dosyası gelse nasıl bir karar verecek acaba? Yazık...
Adi ser...siz ahl....sız herıf yaa...bu ülkede bunlar gıbı basıt cahıl fesat dejenere zıhnıyetler yüzünden kadına tacız, tecavüz, sıddet eylemlerı arttı neticeten...bıtık durumdayız haliyle...

Back
X