Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Çok mu güzelsin ya da farketmeden xok mu sıcak davranıyorsun. Çevremde bi dünya boşanan kadın var kimseden böyle bi şikayet duymadım. Bence insanları bu şekilde korkutmaman Lazım.bu yazıları okuyup bosanmakan korkan kadınlar var. Lütfen bu konuları arkadaş sohbetlerinde paylasın
Soylemedilerse ya.Ben soylemedim mesela burdan baska.Ya olabiliyor boyle.Bunlara hazirlikli bosanacaksin.Bunlardan daha cok uzen seyler olabiluyor manevi olarak.

Sevgili konu sahibi . Ben büyük konuşmak istemiyorum . Bu söylediklerinizin hiç birinide yaşamıyorum. Tabi bu yaşamayacağım anlamına gelmez. Mesleğiniz gereği muhattap olmak zorunda olduğunuz kişilerden hiç evlenmemiş olsaydınız dahi bu şekilde davrananlar olabilirdi . Bunları direk boşanmış olmanıza bağlamayın . Sonra hangi devirde yaşıyoruz ki. Hiç evlilik yapmayan bir dünya kadın zaten yaşıyor cinsellik . Adamların bunun için boşanmış aradığını düşünmüyorum. Kendimde dahil bir Sürü boşanmış avukat tanıdım . Kimseden böyle şikayet duymadım . Ben çok kızıyorum . Yok boşanmış kadına bakış açısı şöyle yok böyle . Öyle birsey yok . En azından bizim gibi büyük Şehirlerde yaşayanlar için.
Ben bosandiktan sonra degil etrafa soyledikten sonra yasadim.Eski calistigim bolge hic bilmez evlilik yasadigimi.Bana hic evlenmemis aday getirdiler birkac tane.Ha bir de komsum muzmin bekar kan bagi olmaksizin akraba sayilirdi o az asilmisti caktirmadan niyeti bozuktu bence tekken eve cagiriyordu konusurken dokunuyordu falan.Nezaman yeni bolgeme geldim isyerime saldim cayira ozaman karsilastim isyerinde

Veya taliplerime soyledigimde yasadim Ortama rahatca soyledigimde yasadim.Erkeklere soylemesem bile kadinlar duyurdular cunku

Daha onceleri hic yasamamistim.
Bu konu da boyle.

Canım ben de 36 yaşındayım bir evladım var 5 sene oldu boşanalı.
Çok takdir ettim sizi çok samimi buldum.
Ben işyerinde 5 senedir kimseye söylememiştim. Soyadım bile değişmesine rağmen işlerde evlilik soyadımı kullandım. Sonra elektronik imza çıkınca mecburen bekarlık soyadımı kullanmaya başladım.
Erkekler maalesef çok gözlüler. Evde eşleri fedakar cefakar çocuk büyütsün, bunlar paralarına güvensin, mesleklerine güvensin. Çünkü onlara göre biz paraya bayılırız hele statüye yaparız tövbe haşa. Öyle kadınlar da az değil gerçi ama her kuşun Eti yenmez, adam deniyor şansını. Tutarsa ne ala tutmazsa sıradakine geçiyor.
Birkaç gündür görüştüğüm biri var. 5 seneden beri ilk defa. Bekar ve çocuksuz. Keşke boşanmış ve çocuklu olsaydı ama hayırlısı olsun me diyelim. Bir de herkes sanki bu adamı elimden kaçırmanam gerekiyormuş gibi davranıyor. Hemen senle evlenecek mi diye soruyor? Yahu bu kadar mı evlenme meraklısıyız? Daha 2 gün olmuş tanıyalı. O beni isteyecek mi? Evlenmek isteyecek mi? O istese bakalım ben onunla bir ömür geçirmek isteyecek miyim? Yani 2. Şansımı doğru kişi ile kullanmak istiyorum. Korkuyorum açıkçası. Kendime saygımı asla kaybetmemeliyim. Yanlış yapmamalıyım.
Dua edin .

Yaşayan da vardır, yaşamayan da. Evliyken veya bekarken de yaşadım bu tarz şeyler. Ama şu an daha fazla. Ve daha önce vurguladığım gibi uzun zamandır tanıdığım ve karakter sahibi olduğunu düşündüğüm erkeklerin böyle yapması beni yaralıyor. Ben 38 yaşındayım ve benim yaş grubum genelde evli. Bekar bir erkeğin beni yemeğe davet etmesini, iltifat etmesini flört denemesi olarak algılarım, normal de. Ama evli adam ailesiyle geçireceği bir akşamı bana ayıramaz, ayırmamalı. Eşine yapması gereken jestleri bana yapmaya çalışmamalı. Ya da evli olduğunu saklayarak bekar imajı yaratmamalı. Ben boşansam da, çok insanı işim gereği boşasam da evlilik kurumuna saygım sonsuz. Her erkek böyle değil tabii ama var olanlar beni çok kızdırıyor. 4 yıl önce ve evliyken aniden geceleri gizli numaradan aranmaya başladım. Arayan kişi telefonda konuşmuyor ama tuhaf sesler çıkarıyordu. Anlarsınız artık. Ben eşime karşı mahçup oldum ayrıca tedirgin de oldum. Suç duyurusunda bulundum. Kişi bulundu ve alacak davasına baktığım ve yine evli bir adam çıktı. Bekar olsa da farketmezdi. Ama bu olay şimdi olsa çok daha fazla tedirgin olurdum. Çünkü yalnızım.
2 ay kadar önce bir dosya için keşfe gidecektik. Savcılık aracında hakim, katip ve bilirkişiler olduğu için bize yer kalmadı. Ben büyük bir araçla gideriz diye düşünmüştüm ama 2 boy olan araçlardan küçük olanı bize tahsis edilmiş. Biz de karşı tarafın avukatıyla arkadan araçla takip ediyorduk keşif mahalline gitmek için. Meslektaş bayramda ne yapacağımı sordu. Plan yapmadım dedim. Kendisi bekarmış ve tek başına memleketine gidecekmiş. Bu sırada telefonu çaldı ve aracın ekranından bluetooth bağlı olduğu için arayan göründü. " canım karım" yazıyordu. Ben bozuldum. Çünkü bana bekarım dedi. Adam karısıyla kısa cevaplar vererek konuştu bluetooth bağlantısını keserek. Karısı valiz hazırlayacakmış, hangi kıyafetlerini koyayım valize diye soruyordu. Keşif mahalline gidene kadar hiç konuşmadık. En son inerken " avukat bey yüzüğünüzü cebinizden çıkarıp parmağınıza takın" dedim. Adam bozuldu ama yüzüğü gerçekten cebinden çıkarıp taktı. Dönüşte onlarla gitmedim bir daha da asla dosya için bile konuşmadım. Yani bunları bana yaşatmaya ne hakları var? Yazmadığım, aklıma gelmeyen bir sürü şey var. Siz şanslısınız, böyle insanlara denk gelmemişsiniz. Ben genel olarak şanssız biriyim zaten.
Ben boşandıktan sonra camia içine fiilen girmedim. Hakimlik sınavıyla uğraştım . Hoş mülakatta elendim. Bir kez daha deniycem insallah . Ama tabi evliyken ve bekarken fillen çalıştım . Şimdi gözden geçiriyorum muhattap Olmak zorunda Olduğum kişileri . Bu söylediklerinizi yapabilecek potansiyelde bir Sürü kişi vardı . Ama tek çalışmadığım için cesaret edip ileri gidemezlerdi . Bunun şansla ilgisi yok . Belki bende yeniden aktif çalışsam böyle Şeyler olabilir. Ama anlatmaya çalışmak istediğim , bizim camiada müvekkili , borçlusu , memuru, karşı Tarafın Avukatı vs. Derken karakter yoksunu insan var . Askıntı tipler olurdu zaman zaman . Baktığımda eski iş Arkadaşlarımla , patronlarımla iletişimimin devam ettiğini düşünürsek bunları yaşamıyorum çok şükür . Hatta dün kahvaltıya gittim ofise . Farklı şekilde davransalar çok üzülürdüm . Şans Noktası belki çalıştığım yerlerdir . Sizinde söylediğiniz gibi evliyken dahi bunu yapma cüretinde bulunacak kadar karaktersiz insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz , kalıyorsunuz . Bunu boşanmaya bağlamayıp kendinizi kötü hissetmeyin. En fazla şansını dener , ağzının payını alır , tavrınızı koyarsınız . Karakter noktasına gelince , çok Şaşırtıcı değil . Neticede evlenirken de karakter sahibi adamlarla evlendiğimizi zannediyoruz . Sonrası hüsran . Ne diyim bilmiyorum . Insallah bundan sonra Allah sizi niyeti bozuk insanlarla muhattap etmesin .

Ben bosandiktan sonra degil etrafa soyledikten sonra yasadim.Eski calistigim bolge hic bilmez evlilik yasadigimi.Bana hic evlenmemis aday getirdiler birkac tane.Ha bir de komsum muzmin bekar kan bagi olmaksizin akraba sayilirdi o az asilmisti caktirmadan niyeti bozuktu bence tekken eve cagiriyordu konusurken dokunuyordu falan.Nezaman yeni bolgeme geldim isyerime saldim cayira ozaman karsilastim isyerinde

Veya taliplerime soyledigimde yasadim Ortama rahatca soyledigimde yasadim.Erkeklere soylemesem bile kadinlar duyurdular cunku

Daha onceleri hic yasamamistim.
Bu konu da boyle.
Allah niyeti bozuk kişilerden korusun . Bu şekilde davrananlardan da Hesabını sorsun . Karşımıza böyle kişiler çıkartmasın inşallah .

Dün üniversiteden bir sınıf arkadaşım aradı. İşleri için Türkiye' ye geldiğini ve vaktim varsa yarım saat görüşüp üniversite anılarını canlandırmak istediğini söyledi. Bu arkadaş erkek, evli ve çocuklu. Gittim. Sohbet sırasında "boşandıktan sonra cinsel eksiklik yaşıyor musun?" Diye bir soru sordu. Sinirlendim. Ağzının payını verdim. Üstüne bir de " ne var bunda kızacak? Güzel ve seksi kadınsın. Heyecan yaşamalısın' diyince nevrim döndü. Belli ki derdi eski arkadaş sohbeti değil. Bir gecelik macera. Canım çok sıkıldı.
Geçen hafta da staj hocam mesaj attı. " uzun zamandır facebook fotoğraflarına bakıyorum, eşin yok. Sanırım boşandın." Dedi. Ben de evet dedim. Hemen üslubu değişti. O günden beri kaç defa mesaj attı "Şurdayım, sen de gel, yemek yiyelim, ben de evliliğimde mutsuzum" diye.
15 yıldır iş yaptığım meslektaş eski işyerimi aramış. Boşandığımı ve işyerinden ayrıldığımı söylemişler. Bunu öğrenince bana yıllardır X hanım diye hitap eden adam, Xcim canım diye diye hitap etmeye başladı. " sıkılırsan yanıma gel, ben seni gezdiririm. Ya da ben atlar gelirim" dedi. Yuhhh. Cevap bile yazmadım. Hemen engelledim.
Yemek davetlerinden, iltifatlardan, saçma bahanelerle iletişim kurmaya çalışan erkeklerden bıktım. Daha yazmaya üşendiğim bir sürü olay, bir sürü adam var. Engelle engelle bitmiyorlar. Kızıyorum, tepki veriyorum, siliyorum. Yoruldum, sıkıldım, üzülüyorum. Yahu boşandık diye herşeye açık mıyız? Kolay kadın mıyız? Ne bu cüret? Hiçbirinizle samimiyetim yok. Bu edepsizlerden korunmak için illa tekrar mı evlenmeliyim? İşi mişi boşverip telefon numaramı mı değiştirmeliyim? Mesajlaşma görüntülerini eşlerine mi göndermeliyim? Şu an arayıp hepsine küfür mü etmeliyim?
Yakacam gemileri. Artık o dereceye geldim.
aynen yazdiginiz gibiler karilari instagramda biy boy foto yayinlasin dursun hepsi doyumsuz

malesef öyle canım bende sendenimmmm o_Oo_Oo_O

baş edebiliyormyum bazen bazende çileden çıkarıyorlar

geçen başıma geldiiii

adama dediğim laf sen evli barklı çoluk çocuklu adamsın dediğim zaman

adamın lafı ne o nikahına mı alacaksın benı dedi:KK62::KK62:

biri yazar eşimi çocuğumu yazlığa gönderdim 2 ay bekarım buna benzer neler nelerrr :KK62::KK62:
Ya o kadar iğrençler ki. Düşündükçe aklıma geliyor bazı şeyler. Eski büroda katibimiz vardı. Benden 5 yaş küçük. Boşanınca o bürodan ayrıldım. Geçen sene msj atmış bir işle ilgili. Ben de şehirdışındayım yazdım. Cevap şu " zaten burda olmas
Canım ben de 36 yaşındayım bir evladım var 5 sene oldu boşanalı.
Çok takdir ettim sizi çok samimi buldum.
Ben işyerinde 5 senedir kimseye söylememiştim. Soyadım bile değişmesine rağmen işlerde evlilik soyadımı kullandım. Sonra elektronik imza çıkınca mecburen bekarlık soyadımı kullanmaya başladım.
Erkekler maalesef çok gözlüler. Evde eşleri fedakar cefakar çocuk büyütsün, bunlar paralarına güvensin, mesleklerine güvensin. Çünkü onlara göre biz paraya bayılırız hele statüye yaparız tövbe haşa. Öyle kadınlar da az değil gerçi ama her kuşun Eti yenmez, adam deniyor şansını. Tutarsa ne ala tutmazsa sıradakine geçiyor.
Birkaç gündür görüştüğüm biri var. 5 seneden beri ilk defa. Bekar ve çocuksuz. Keşke boşanmış ve çocuklu olsaydı ama hayırlısı olsun me diyelim. Bir de herkes sanki bu adamı elimden kaçırmanam gerekiyormuş gibi davranıyor. Hemen senle evlenecek mi diye soruyor? Yahu bu kadar mı evlenme meraklısıyız? Daha 2 gün olmuş tanıyalı. O beni isteyecek mi? Evlenmek isteyecek mi? O istese bakalım ben onunla bir ömür geçirmek isteyecek miyim? Yani 2. Şansımı doğru kişi ile kullanmak istiyorum. Korkuyorum açıkçası. Kendime saygımı asla kaybetmemeliyim. Yanlış yapmamalıyım.
Dua edin .
Ben de 1 yıl sakladım. Yakın arkadaş ve çekirdek ailem dışında kimse bilmiyordu. Ama biz elektronik imza ve Uyap kullanıyoruz. Kimlik değişince bankalar otomatik olarak hesap sahibi adını değiştirdi. Hesabıma mahkeme ve icra dairelerinden gönderilen paralar iade oluyordu. Mecburen barodan soyadı değişikliği yaptım. Bu seferde noterden vekalet çıkarırken ya da dosyalarda tebligat yapılırken soyadı değişikliği çıktı ortaya. Herkes böyle böyle öğrendi. Ee aradan 2 yıl geçti artık saklamak da zoruma gidiyordu. Herkes anlamıştı zaten.

Geçen ay ortak arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştırılmak istendim. Hiç evlenmemiş benden de 4 yaş küçük. Mesleği, yaşam standardı uygun. Eh bi deneyeyim dedim. Ama çocuk ayda 2.000 tl maaş alan ve lise mezunu biri çıktı. İnsanları gelirine mesleğine göre sınıflandırmam ama biliyorum ki ileride eziklik yaşayacak. Bu da bana ve çocuğuma yansıyacak. İlk evliliğimde yaşadım bunu. Hiçbir erkek, kadınının kendisinden üst seviyede olmasını hazmedemiyor. Bunu açıkça söylemiyor ama başka şeyleri bahane ederek sorun yaşatıyor. Benim artık hata yapma, yanlış bir evlilik yaşama lüksüm yok. Yol yakınken döndüm. Doğru mu yaptım, %100 emin değim tabii.

Ben boşandıktan sonra camia içine fiilen girmedim. Hakimlik sınavıyla uğraştım . Hoş mülakatta elendim. Bir kez daha deniycem insallah . Ama tabi evliyken ve bekarken fillen çalıştım . Şimdi gözden geçiriyorum muhattap Olmak zorunda Olduğum kişileri . Bu söylediklerinizi yapabilecek potansiyelde bir Sürü kişi vardı . Ama tek çalışmadığım için cesaret edip ileri gidemezlerdi . Bunun şansla ilgisi yok . Belki bende yeniden aktif çalışsam böyle Şeyler olabilir. Ama anlatmaya çalışmak istediğim , bizim camiada müvekkili , borçlusu , memuru, karşı Tarafın Avukatı vs. Derken karakter yoksunu insan var . Askıntı tipler olurdu zaman zaman . Baktığımda eski iş Arkadaşlarımla , patronlarımla iletişimimin devam ettiğini düşünürsek bunları yaşamıyorum çok şükür . Hatta dün kahvaltıya gittim ofise . Farklı şekilde davransalar çok üzülürdüm . Şans Noktası belki çalıştığım yerlerdir . Sizinde söylediğiniz gibi evliyken dahi bunu yapma cüretinde bulunacak kadar karaktersiz insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz , kalıyorsunuz . Bunu boşanmaya bağlamayıp kendinizi kötü hissetmeyin. En fazla şansını dener , ağzının payını alır , tavrınızı koyarsınız . Karakter noktasına gelince , çok Şaşırtıcı değil . Neticede evlenirken de karakter sahibi adamlarla evlendiğimizi zannediyoruz . Sonrası hüsran . Ne diyim bilmiyorum . Insallah bundan sonra Allah sizi niyeti bozuk insanlarla muhattap etmesin .
:KK52: Tam da benim dilimden konuşuyorsunuz. Ah o şirket sahibi, kalantor adamlar yok mu? Hele icra müdürleri? Ömrümüzü yediler. Umarım hakimliği kazanırsın. Yoksa bu meslek bir kadın için çok zor. Camia, TV dizilerindeki güzel bakımlı kadın avukatların içinde olduğu camiadan çok farklı. Yalan onlar hep.

Bu arada eşin istediği kadar velayet davası açsın. Maksat göz korkutmak bence. Hayatında biri olursa acımam alırım çocugu. Ya da seni caydırmak ve tekrar evlenmek.
Tekrar evlenmek değil. Bunca şeyden sonra sevgi kalmaz da. Tek derdi beni hüküm altında tutmak, yalnız bir hayata mahkum etmek. Hasta ruhlu. Arkadaşlarıma, anneme bile beni şikayet etmiş. Sen kimsin ki? Umrumda değil. Tek kızdığım nokta şu; çocuğumu komşulara bırakıp geceleri zevk peşinde koşuyormuşum. Ağırıma gitti çok. Bir tane bile komşuyla görüşmüyorum, tanımıyorum bile. Çocuğum babasındayken haftada 1 gün arkadaşlarımla görüşüyorum. İçip içip kafada kuruyor işte. Bu saatten sonra peşinde koşacağım tek zevk çekirdek çıtlayıp film izlemek...

:KK52: Tam da benim dilimden konuşuyorsunuz. Ah o şirket sahibi, kalantor adamlar yok mu? Hele icra müdürleri? Ömrümüzü yediler. Umarım hakimliği kazanırsın. Yoksa bu meslek bir kadın için çok zor. Camia, TV dizilerindeki güzel bakımlı kadın avukatların içinde olduğu camiadan çok farklı. Yalan onlar hep.
Inşallah . Ama işte mülakatta olmadı. Yani ben bıktığım için dönmek istemiyorum. Geçenlerde bir arkadaşım rica etti . Duruşmasına gittim . Icra mahkemelerinde. Nereye taşımışlar öyle . 12 kat . Yarım saat asansör kuyruğu , 1 saat Duruşma bekledim. Hiç özlemediğimi anladım . :) eski ofise dönsem 1 ayda iş yükümden hayattan soğuyacağım . O Yüzden bir kez daha denemek Istiyorum . Allah büyük . Umarım dönmek zorunda kalmam . Hayırlısı.

hiç evlenmedim. ben de böyle muamele çok gördüm.
onca ağır duruşuma karşın.
bence siz gerçekten çekici ve güzel bir kadınsınız.
boşanmış olmanızla alakası yok.
demek ki bu adamların gözleri hep üstünüzdeymiş de boşta kalınca belli etmişler kendilerini.
hiç evlenmemiş bekar bir kadın da olsaydınız aynıları yaşanırdı bence.
dediğim gibi mevzu güzel olmanızdır. her boşanan kadına böyle şeyler yaşatmazlar diye düşünüyorum.
evli adamlar bile kendini şaşırmış. o iğrenç herifler hiç evlenmemiş kızlara da bunu yapıyor emin olun.

Birinin aklı'nda da cinsellik olmasın ya. İşiniz zor gerçekten özellikle de alımlıysanıız insan yüzlerinde baktığında anlamıyor ama içlerinde neler dönüyormuş meğersem Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları

Bende sanirim bu gidisle ayrılacağım. 20 yasinsayom

Ama asla evlilik oncesi iliskiye dul dahi oalsam olumlu bakmıyorum.
Sana olanlari gorunce gozum koektu..
Evli olmak seni daimi mutsuz ediyorsa boşan. Ama evliliğini kurtarma şansın varsa sonuna kadar kullan. Sonuçta bizim anlattığımız olaylar hergün yaşanmıyor. Hergün mutsuz olmaktansa arada sırada mutsuz olmak daha iyidir. Tekrar ediyorum ama ; evliliğini kurtarma, hataları düzeltme imkanın varsa yap. Yaşın genç, eşinin de yaşı gençtir muhtemelen. Hata payınız çoktur.

Inşallah . Ama işte mülakatta olmadı. Yani ben bıktığım için dönmek istemiyorum. Geçenlerde bir arkadaşım rica etti . Duruşmasına gittim . Icra mahkemelerinde. Nereye taşımışlar öyle . 12 kat . Yarım saat asansör kuyruğu , 1 saat Duruşma bekledim. Hiç özlemediğimi anladım . :) eski ofise dönsem 1 ayda iş yükümden hayattan soğuyacağım . O Yüzden bir kez daha denemek Istiyorum . Allah büyük . Umarım dönmek zorunda kalmam . Hayırlısı.
Taşınan icra mahkemeleri? 12. Kat? Ankara' dasın sen :) Geçen ben de gittim. Asansör kuyruğunu görünce 8 katı yürüyerek çıktım. Ben oraya Getto diyorum.

Evli olmak seni daimi mutsuz ediyorsa boşan. Ama evliliğini kurtarma şansın varsa sonuna kadar kullan. Sonuçta bizim anlattığımız olaylar hergün yaşanmıyor. Hergün mutsuz olmaktansa arada sırada mutsuz olmak daha iyidir. Tekrar ediyorum ama ; evliliğini kurtarma, hataları düzeltme imkanın varsa yap. Yaşın genç, eşinin de yaşı gençtir muhtemelen. Hata payınız çoktur.

Esim beni babamin evine birakti.
Her gun annesine gitmemi istiyor.
Ve gece 12 de 1 de eve donuyoruz.
Yemeklerimiz bir.

Bir cop gibi hastayim diye annesine gitmek istemetince babamin evine birakti sttie git dedi..

Sonea birer birer hatalar dokuldu.
Instagramda ayni yerde yasarken bir kizla konusmus. Bekar olsam seni kendime alirdim. Beni bos birakma. Seni gormeue geliyim mi yazmis.

Annemlere iftara gittigimizde yan masadaki kizlarla gulusmus. Babalik gormus.

Iki haftadir da aramiyor zaten..
Annesi dun bir komsu gondermis beni alsin diye. Oglu denizlerde. Kesin haberi bile yoktur..

Bende gitmedim

Her zaman ben cabaliyorum.
Guven duymuyorum ona karsi..

Back
X