Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Burda bile konuyu görüyor musunuz ne kadar arzulanan bi kadınım imajı vermek icin açtığınızı yada yaşadıklarınızın size etkisini değil de neden bu kadar erkekle muhatap oldugunuzu düşünen kadınlar var.Bu tarz meselelerin kadınlarla degisecegine inanıyorum ben evlenmek kadar bosanmak da normal ve kadın meta değil bunları öğretmemiz gerekiyor çocuklarımıza.Tabi ne kadar zaman alır bu bilinmez...

Sessiz kalmayın sessizce engellemeyin sesli bi şekilde rencide edin.Biliyorum ugrasmak istemiyosunuz ama inanın bunlara karşı susmak çözüm değil.

Güçlü bi kadınsınız siz tebrik ediyorum.Dilerim hayatınızın kalan kısmı çok güzel olur,sevgiler:KK200:

İsin geregi mecbur muhattap oliyorsun.Baska bir iste yapsaydin yine tek tuk çikiyor.Senin yapacagin ise is disinda kesinlikle konusmamamn
Bakarsin gevşiyorlar direk uzaklas yanlarindan.
Konuyla alakasi yok ama esinizle neden bosandiniz kac yillik evlilikti

Senin gucun ve onurlu durusun onlari zamanla dize getirecek arkadasim. Zamanla ama, malesef karaktersiz olduklari icin deneyecekler. Sus deyince anlamaz kapa ceneni diyene kadar bekler okuz erkek kismisi... Azalarak bitecekler!

Yaklasik 3 sene oluyor bosanali, Allah a sukur boyle durumlara maruz kalmadim ama hic dengim olmayan adamlarin kendileri veya ailelerinin talip olarak gelmesini yasadim.. Kimseyi asagilamiyorum asla ama denklik denen bisey var.. Normalde gelemeyecek insanlarin sırf bosandim diye tum ozelliklerimi yok saymasi ve bu muameleyi yapmasi cok incitici..
Işyerlerimde cok guvendigim bi iki bayan arkadasim disinda kimseye soylemedim mesela bosandigimi, onlara da aylar sonra soyledim.. Bi erkege bi sey sormak durumunda kalirim, bi jestim mimigim bambaska yone cekilir diye bile dusundum, korktum.. Bu psikolojik eziyet degil de nedir? Kendinden, durusundan, ahlakindan cok sukur eminsin ama seni ne korkulara surukluyor bu zihniyetler..
Bosanma karari alip bunu uygulayan kadin, bu muameleleri de goze almis oluyor, bu yuzden "guclu kadındır" deniyor zaten..
Gerçekten zor, o surecler vs.. Bizim ulkemizde daha da zor.. Rabbim ferahlik versin..

Dün üniversiteden bir sınıf arkadaşım aradı. İşleri için Türkiye' ye geldiğini ve vaktim varsa yarım saat görüşüp üniversite anılarını canlandırmak istediğini söyledi. Bu arkadaş erkek, evli ve çocuklu. Gittim. Sohbet sırasında "boşandıktan sonra cinsel eksiklik yaşıyor musun?" Diye bir soru sordu. Sinirlendim. Ağzının payını verdim. Üstüne bir de " ne var bunda kızacak? Güzel ve seksi kadınsın. Heyecan yaşamalısın' diyince nevrim döndü. Belli ki derdi eski arkadaş sohbeti değil. Bir gecelik macera. Canım çok sıkıldı.
Geçen hafta da staj hocam mesaj attı. " uzun zamandır facebook fotoğraflarına bakıyorum, eşin yok. Sanırım boşandın." Dedi. Ben de evet dedim. Hemen üslubu değişti. O günden beri kaç defa mesaj attı "Şurdayım, sen de gel, yemek yiyelim, ben de evliliğimde mutsuzum" diye.
15 yıldır iş yaptığım meslektaş eski işyerimi aramış. Boşandığımı ve işyerinden ayrıldığımı söylemişler. Bunu öğrenince bana yıllardır X hanım diye hitap eden adam, Xcim canım diye diye hitap etmeye başladı. " sıkılırsan yanıma gel, ben seni gezdiririm. Ya da ben atlar gelirim" dedi. Yuhhh. Cevap bile yazmadım. Hemen engelledim.
Yemek davetlerinden, iltifatlardan, saçma bahanelerle iletişim kurmaya çalışan erkeklerden bıktım. Daha yazmaya üşendiğim bir sürü olay, bir sürü adam var. Engelle engelle bitmiyorlar. Kızıyorum, tepki veriyorum, siliyorum. Yoruldum, sıkıldım, üzülüyorum. Yahu boşandık diye herşeye açık mıyız? Kolay kadın mıyız? Ne bu cüret? Hiçbirinizle samimiyetim yok. Bu edepsizlerden korunmak için illa tekrar mı evlenmeliyim? İşi mişi boşverip telefon numaramı mı değiştirmeliyim? Mesajlaşma görüntülerini eşlerine mi göndermeliyim? Şu an arayıp hepsine küfür mü etmeliyim?
Yakacam gemileri. Artık o dereceye geldim.
Yemin ederim nerdeyse hepsini yaşadım, atandığım yerde okul müdürüm bile saçma sapan hareketler yaptı, o durumdan kurtulmak için evlenmekte acele ettim...

boşanmış kadını geceleri şehvetle yanıp tutuşan önüne gelenle sevişme potansiyeline sahip hafif kadın gb lanse ettikleri için, bazılarımız az bir derin nefes alamadan yeniden evlenmek zorunda hissediyor.

Çok şey demek istiyorum...

Vayy be. Anlaşılan siz evlenirken çok ağlamış bunlar.
Ne fikir vereceğimi bilemiyorum zira sizin gibi bu kadar erkek tarafından arzulanan bı kadın olmadım hıc :-)

(konu sahibi yanlış anlamayın)

böyle yaklaşmalarının güzellikle alakası yok. şerefsiz bu erkekler.

Bir çok kez , ayrılmış olmanın ceremesini çektim ve kabul edip susmadım hiç bir zaman gerekirse yakinen akraba saftasi , gerekse yaşca büyük veya küçük olayım farkı yoktu onların düşünceleri tamamen tek bir nedendi nasıl da örümcek kafaları tek bir zevk uğruna adapte bu tiplerin.
En güzeli verin yaygarayı bırakın onlar çekinsin ve kendi iplerini kendileri kessin , susmayla anlamadı bu tipler anlamazlar da...

Vayy be. Anlaşılan siz evlenirken çok ağlamış bunlar.
Ne fikir vereceğimi bilemiyorum zira sizin gibi bu kadar erkek tarafından arzulanan bı kadın olmadım hıc :-)

Ne alakası var arzulanan kadın olmakla ? Ya da nesi komik bunun ? Siz boşansanız hemen hemen aynı şeyleri yaşayacaksanız. Sorun ülkemiz erkeklerinin aç ve ikiyüzlü olması.

Avukatım. İş gereği çok erkekle muhattap olmak zorundayım. Ahım şahım bir kadın olduğumdan değil.
Cok uzucu ama erkekler boyle. Hatta bence cogu ulkede boyle. Artik ayni durumlari sadece bosanmis kadinlar yasamiyor. Hic evlenmemis bir kadin olarak ben de yasiyorum, cevremdekiler de yasiyor. Sicak bir gulumseme bile cesaret veriyor erkeklere.

Bizim toplumun pisliği hepsi.
Boşanmış kadın= engeli olmayan kadın
Sevişebiliriz, yiyşebiliriz, bana hesap soramaz çünkü bakire değil.
Sizinle alakalı bir sorun yok
Sorun sıkıntı karşıda
Verin ağızlarının payını her seferinde hem de en ağırından
Eşlerine söyleme noktasında bence yapmayın bunu. Çünkü bizim kadınımız da "benim kocam sadıktır, o kadın baştan çıkardı yelloz" eğilimi fazla. Muhtemelen sizi suçlayıp kocalarını bağırlarına basarlar.
Allah kolaylık versin. Kadın olmak zor.

Ya ne alaka oyle berbat bir his ki meta gorulmek.Ozsaygin o anlik yerle bir oluyor.

Bunlar zaten evli erkekler, amaçları da gel seks yapalim. Normal seninle gerçekten ilgilenen, pesibden kosan biri yok ki hoşuna gitsin. Resmen bu boşluktadır dağıtır belki bizde sebepleniriz diye dusunuyorlar

Yaşıyorum ama hem çocuk büyüt, hem tek başına ev geçindir, para kazan. Ne sanıyorlar? Duygusal boşlukla her erkeğe atlayacağımı mı? İş için taviz vereceğimi mi? Çok güzel bir kadın olsaymışım demek dünya zehir olacakmış bana...
Bones yapma güzel kadınsın, iş gereği de muhatap oluyorsun pek çok kişiyle mecburen. Sen güçlüsün başarılısın, bunları da aşmak zorundasın. Biliyorum söylemek kolay, ama doğrularından taviz vermeyeceksin, kendi bildiğin şekilde yaşamaya dik durmaya devam edeceksin, mecbursun buna , çocuğun için en azından. Akıllı kadınsın, zaten neyin ne olduğunu biliyorsun da bazen insan dışardan tekrar duymak istiyor .dışardaki pisliklere taviz verme, sen doğru ol boşver dünya hep yanlış dolu olsada

Back
X