Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Konu sahibi burada bile konudaki üçüncü yorum 'ay biz hic böyle çekici olmadık herhal' gibi sığ bir yorum ve beğenen kişi sayısına bakın, sonra devamında başka bir yorum 'benim çevremde de boşanmış insanlar var ama böyle olmuyor' yorumu ve direkt sizi suçluyor aslında ve beğenen sayısına bakın...

Yani ülkenin kadın profilinin bir kısmı bile bu zihniyetteyse erkeklerden çok fazla bir şey beklemeye gerek yok şaşırmamak lazım. o hanzolari da yetiştiren bu tip zihniyette ki kadınlar işte

Kadın olmak zor,evli boşanmış bekar hepsi zor.
Onları öyle kendi hallerine bırakmak lazım. Kınama, kınadığın şey başına gelir derler ya.

Bunu 2 kere yap rahatlarsin.
Hepsini arşivledim. Yapsam hırsımı alır mıyım acaba? Bu adamlar da hep hukukçu ya da işyeri sahipleri. O kadar seçenekleri varken bana bulaşmasınlar. Tinder onlara yeter. Ama işte şöyle düşünüyorlar ; beklentisi yoktur, maddi kaygısı yoktur, cinsel eksikliği vardır, karını boşa benimle evlen demez, yalnız yaşıyor otel ayarlamak gerekmez, tecrübelidir. Sanki ben aptalım?

Hepsini arşivledim. Yapsam hırsımı alır mıyım acaba? Bu adamlar da hep hukukçu ya da işyeri sahipleri. O kadar seçenekleri varken bana bulaşmasınlar. Tinder onlara yeter. Ama işte şöyle düşünüyorlar ; beklentisi yoktur, maddi kaygısı yoktur, cinsel eksikliği vardır, karını boşa benimle evlen demez, yalnız yaşıyor otel ayarlamak gerekmez, tecrübelidir. Sanki ben aptalım?
En azından kocalarının potansiyelini görürler. Yarın başkasıyla daha büyük bi foyaları olursa bu da tuz biber olsun.

Ahlaksizlik bu ya. Gosterin tabi eslerine. O kadinlarada yazik. Zamaninda her biri evli olsaniz bile hayaller kurmus sizinle belli ki. Simdi de hazir bostayken hayata gecirme pesinde. Cumle aleme rezil etmek lazim boylelerini.

En azından kocalarının potansiyelini görürler. Yarın başkasıyla daha büyük bi foyaları olursa bu da tuz biber olsun.
Kış döneminde bir erkek aradı referansla. Ticari alacağı sebebiyle büroya görüşmeye gelmek istediğini söyledi. Ben de 2 gün sonraya randevu verdim. Akşamına eşi mesaj attı. Sen benim eşimi niye 14 şubat sevgililer gününde ayağına çağırıyorsun, benim kocamdan başka kancayı atacak birini bulamadın mı dedi. Randevu verdiğim gün, 14 şubata denk gelmiş meğerse. Hiçbir şey de yok. Benim sinir tavan yaptı. Kadını şikayet ettim tabii. Davası açıldı. Şimdi uzlaşmak istiyor. Böyle kadınlar da var.

Dün üniversiteden bir sınıf arkadaşım aradı. İşleri için Türkiye' ye geldiğini ve vaktim varsa yarım saat görüşüp üniversite anılarını canlandırmak istediğini söyledi. Bu arkadaş erkek, evli ve çocuklu. Gittim. Sohbet sırasında "boşandıktan sonra cinsel eksiklik yaşıyor musun?" Diye bir soru sordu. Sinirlendim. Ağzının payını verdim. Üstüne bir de " ne var bunda kızacak? Güzel ve seksi kadınsın. Heyecan yaşamalısın' diyince nevrim döndü. Belli ki derdi eski arkadaş sohbeti değil. Bir gecelik macera. Canım çok sıkıldı.
Geçen hafta da staj hocam mesaj attı. " uzun zamandır facebook fotoğraflarına bakıyorum, eşin yok. Sanırım boşandın." Dedi. Ben de evet dedim. Hemen üslubu değişti. O günden beri kaç defa mesaj attı "Şurdayım, sen de gel, yemek yiyelim, ben de evliliğimde mutsuzum" diye.
15 yıldır iş yaptığım meslektaş eski işyerimi aramış. Boşandığımı ve işyerinden ayrıldığımı söylemişler. Bunu öğrenince bana yıllardır X hanım diye hitap eden adam, Xcim canım diye diye hitap etmeye başladı. " sıkılırsan yanıma gel, ben seni gezdiririm. Ya da ben atlar gelirim" dedi. Yuhhh. Cevap bile yazmadım. Hemen engelledim.
Yemek davetlerinden, iltifatlardan, saçma bahanelerle iletişim kurmaya çalışan erkeklerden bıktım. Daha yazmaya üşendiğim bir sürü olay, bir sürü adam var. Engelle engelle bitmiyorlar. Kızıyorum, tepki veriyorum, siliyorum. Yoruldum, sıkıldım, üzülüyorum. Yahu boşandık diye herşeye açık mıyız? Kolay kadın mıyız? Ne bu cüret? Hiçbirinizle samimiyetim yok. Bu edepsizlerden korunmak için illa tekrar mı evlenmeliyim? İşi mişi boşverip telefon numaramı mı değiştirmeliyim? Mesajlaşma görüntülerini eşlerine mi göndermeliyim? Şu an arayıp hepsine küfür mü etmeliyim?
Yakacam gemileri. Artık o dereceye geldim.
Ne kadar oldu ki canım boşanalı??
Bide hepside evli terbiyesizler eşlerine atabilirsin bak yada sadece kuru bir tehdit et karina gönderirim diye hemen tutuşurlar...

Bir gün bir iş görüşmesinde firma sahibi beni haftasonu bir otelin havuzuna davet etmişti. Ben şok oldum öyle bakınca bikini falan yoksa alalım beraber dedi ölecek gibi hussetmistim.
Bir gün de bu tacizlerden iyice bıktım bir an anlatıyorum komşulara kadın döndü dedi ki ne o saçların sarı ve uzun adamlara davet gibi git saçını değiştir dedi:(
Gerçi hiç evlenmemis bayanlara da ya lezbiyen diyorlar yada önceden ilişki yaşadı bakire değil evde kaldı. Ne iğrenç yaklaşımlar içim bulaniyor

"Dişi kuyruk sallamasa erkek pesinden gitmez" kafasi..
O uyelerin vermek istediği mesaj da tam olarak bu aslında

Senin başına geliyorsa sen de bir şey var bak bizim başımıza gelmiyor çünkü biz çok namusluyuz...

Düşmez kalkmaz bir Allah demişler

Kış döneminde bir erkek aradı referansla. Ticari alacağı sebebiyle büroya görüşmeye gelmek istediğini söyledi. Ben de 2 gün sonraya randevu verdim. Akşamına eşi mesaj attı. Sen benim eşimi niye 14 şubat sevgililer gününde ayağına çağırıyorsun, benim kocamdan başka kancayı atacak birini bulamadın mı dedi. Randevu verdiğim gün, 14 şubata denk gelmiş meğerse. Hiçbir şey de yok. Benim sinir tavan yaptı. Kadını şikayet ettim tabii. Davası açıldı. Şimdi uzlaşmak istiyor. Böyle kadınlar da var.
En iyisini yapmışsın. Bu kadınlar yüzünden bu hale gelmiş ortalık. Biricik kocalarına duymadıkları güveni başka kadınları suçlayarak buluyorlar. Umarım uzlaşmazsınız o kadınla da. ... yerine koyarken kolay , sonra "ay bana dava açtı ben öyle demek istememiştim" ha sktr ordan

Ne kadar oldu ki canım boşanalı??
Bide hepside evli terbiyesizler eşlerine atabilirsin bak yada sadece kuru bir tehdit et karina gönderirim diye hemen tutuşurlar...
2 yıl oldu boşanalı. Fena gaza geldim ama. Hepsinin sosyal medyadan eşlerini bulup ekran görüntülerini atasım var.

Yazmayım dedim duramadım. Öncelikle konu sahibine değil yazdıklarım, genel olarak düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Boşanma işi çok abartılıyor. Bu bir hastalık değil, eksiklik değil. Dinen de, kanunen de onaylanan, kabul edilen bir durum. Değil mi?

Erkekler ve libidoları.. Doğanın işleyişi gereği onlarda bizden fazla. İçgüdüsel bir bir durum. Toplumumuzda bekaretin önemli olması nedenli boşanmış kadınlara daha fazla eğilim var kabul. Ama benzer durumları genç kızlar hatta evli evli kadınlar da yaşıyor.

Medeni hali ne olursa olsun, aktif cinsel hayatı olsun olmasın erkeğin kadına mesafesini belirleyen kadındır. Duruşunuz, bakışınız, toplumdaki yeriniz, karakteriniz, sezgileriniz hatta yürüyüşünüz...

Erkek sinyali alır.

Güçlü olun, güçlü durun. Kendinizi geliştirin. Seçilen değil, seçen olun. İnsanların söylediklerine takılmayın. Nasıl yaşamak istediğinize karar verin. Birkaç densiz sizi densizce denedi diye eziklik hissetmeyin. Siz kadınsınız, Tanrının verdiği en güzel hediyelerle onurlandırılmışsınız. Annesiniz, anne olacaksınız, olmasanız bile kadının sahip olduğu merhamete ve sezgilere, güce sahipsiniz.

Dik durun hanımlar, dimdik durun. Değerlisiniz ve boşanmış olmanız değerinizi kaybettiğiniz anlamına gelmiyor. Bunu unutmayın.

Canını ilk yakandan basla ise derim

Vayy be. Anlaşılan siz evlenirken çok ağlamış bunlar.
Ne fikir vereceğimi bilemiyorum zira sizin gibi bu kadar erkek tarafından arzulanan bı kadın olmadım hıc :-)
Bu sitede bu kadar çok boşanmış kadın varken ve hepsi bin türlü sorunla karşılaşırken siz bir kadın olarak şu mesajı yazmaya ve gülücükler atmaya hiç mi utanmadiniz gerçekten sormak istiyorum

Ayrıca beğenen üyelere de baktım ve şaşkınlığım bir kat daha arttı şu kk da aklı başında dediğim kadınlar beğenmiş bu saçma ve suçlayici yorumu

Ayıp vallahi çok ayıp

Kuzenim de boşandı ve bu tip şeyler yaşıyor şu an o yüzden hırsımi alamıyorum ya!

Bunu ve böyle mesajları yazanı beğenenleri engelliyim de bi konuya yorum yaparsam seviyeyi düşürmesinler. Kendileri çoook aşırının aşırısı namuslu oldukları için.. mazallah.. Forumda bile bu zihniyetler mesajlarımı görmesin ben de onlarınkini görmeyeyim
Bu sitede bu kadar çok boşanmış kadın varken ve hepsi bin türlü sorunla karşılaşırken siz bir kadın olarak şu mesajı yazmaya ve gülücükler atmaya hiç mi utanmadiniz gerçekten sormak istiyorum

Ayrıca beğenen üyelere de baktım ve şaşkınlığım bir kat daha arttı şu kk da aklı başında dediğim kadınlar beğenmiş bu saçma ve suçlayici yorumu

Ayıp vallahi çok ayıp

Kuzenim de boşandı ve bu tip şeyler yaşıyor şu an o yüzden hırsımi alamıyorum ya!

Yazmayım dedim duramadım. Öncelikle konu sahibine değil yazdıklarım, genel olarak düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Boşanma işi çok abartılıyor. Bu bir hastalık değil, eksiklik değil. Dinen de, kanunen de onaylanan, kabul edilen bir durum. Değil mi?

Erkekler ve libidoları.. Doğanın işleyişi gereği onlarda bizden fazla. İçgüdüsel bir bir durum. Toplumumuzda bekaretin önemli olması nedenli boşanmış kadınlara daha fazla eğilim var kabul. Ama benzer durumları genç kızlar hatta evli evli kadınlar da yaşıyor.

Medeni hali ne olursa olsun, aktif cinsel hayatı olsun olmasın erkeğin kadına mesafesini belirleyen kadındır. Duruşunuz, bakışınız, toplumdaki yeriniz, karakteriniz, sezgileriniz hatta yürüyüşünüz...

Erkek sinyali alır.

Güçlü olun, güçlü durun. Kendinizi geliştirin. Seçilen değil, seçen olun. İnsanların söylediklerine takılmayın. Nasıl yaşamak istediğinize karar verin. Birkaç densiz sizi densizce denedi diye eziklik hissetmeyin. Siz kadınsınız, Tanrının verdiği en güzel hediyelerle onurlandırılmışsınız. Annesiniz, anne olacaksınız, olmasanız bile kadının sahip olduğu merhamete ve sezgilere, güce sahipsiniz.

Dik durun hanımlar, dimdik durun. Değerlisiniz ve boşanmış olmanız değerinizi kaybettiğiniz anlamına gelmiyor. Bunu unutmayın.
Yaz tabii, her türlü görüşe, fikire açığım. Güçlüyüm de bazen insanda bir çökme oluyor. Dedim ya bu ay yalnızım, çocuğum yanımda değil. İşler de durgun. Düşünecek çok vaktim var. Geçen sene karşılıklı dosyamızın oldupu bir meslektaş beni aradı. Rüyasında görmüş beni merak etmiş. Akşam yemek yiyelim dedi. Sen kimsin? Beni rüyanda görecek ne yaşadık? Ve daha kötüsü beni rüyanda nasıl gördün? Alt tarafı bir protokol yazdık bir de duruşmaya girdik. Sorular sorular...

At canım at papuç bırakma böylelerine pislikler ya..
Bu sefer de işin ucunda 'kişi huzurunu bozmak' suçu var. Hukuken seni rahatsız eden kişiyi savcılığa şikayet etmelisin, eşine değil. Bazılarını ettim zaten ama tabii eşlerinin haberi yoktur.

Ayıp vallahi çok ayıp

Beğenen üyelere ben de baktım ve üzüldüm. Ben de sıkça ılımlı yorumlarına denk geliyordum.

Back
X