- 8 Eylül 2015
- 59
- 165
- 93
- Konu Sahibi misisnobadi
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
k Artik....Foruma daha önce de yzmıstım durumumu.. Ailesi ayırdı bızı o da gtti aılesını secti.. Ben dayanamadım davayı actım.. İstenmeyen gelin ilan edildim yalanlar dolanlar ıftıralarla ınandrdılar onu da ayırdılar.. Kardesı ve su an heyecanla hazırlık yaptıkları nısanlası ıstememisler beni sevmemişler aynı ortamda bulunmak bile istemıyorz demişler.. Böyle sacma sapan nedenşer işte...
Sizin gibi böyle arkadsları da görünce kendimi brakıp size ağlıyorım.. Yakında gözlerim feri sönecek.. Allah sıze de sabur versin rabbim o ıkı guzel bebegın bahtını guzel eylesınn. Onların o meleklerın yzu hurmetıne ınsallah evlılıgınz yoluna gırer..inanın şu an sizin yerinizde olmayı isteyeceğim kötü bir evlilik yaşıyorum, hem de yeni doğmuş ikiz bebeklerimle. Allahtan hayırlısı herşeyin. yürümeyen, gitmeyen, yıpratan bir ilişkidense, hiç olmaması daha iyidir bence. benim gibi çok geç kalmadan kurtulmuşsanız, işin iyi giden yanından bakıp şükredip ailenize sığının bence.
Ailmde cok sukur rahatım ama ılk bayram ya böyle. İlk bayramım ya duygularım bırbırıne karıstı.. Herkes bırseyler soruyor bırseyler soyluyor.. Butun bunları gorunce ıı kı ayrılmısım dıyorm.. Hayl kırklıklarım haksızlıga ugrayısım onların nısbetlerı hala ıftıraları.. Kacıp gıtmek ıstıyorum buralardan..Yo
k Artik....
Bosanmasaydin keske vermeseydin o imzayi....
boyle de mutsuzsun oylede....gicikligina da olsa gitmeseydin....
tabi oyle diyorum da ne yasadin sen biliyorsun...
ailende rahat degilmisin ?
Amiiin.. Çok sukur ki yok..ALLAH yardımcınız olsun.
Çocuk var mı ?
Ama cok sanslisin...Ailmde cok sukur rahatım ama ılk bayram ya böyle. İlk bayramım ya duygularım bırbırıne karıstı.. Herkes bırseyler soruyor bırseyler soyluyor.. Butun bunları gorunce ıı kı ayrılmısım dıyorm.. Hayl kırklıklarım haksızlıga ugrayısım onların nısbetlerı hala ıftıraları.. Kacıp gıtmek ıstıyorum buralardan..
Yıkılan hayallerıme uzuluyorum. 25 yasında 8 ay evlılık ıcın hayatımdan bı cok seyde fedarlık yaptıgıma karsılıgını gorememe.. Cok sevıldıgımı sanıp hıc sevılmedıgımı gordugume en cok.. Hergun yenı umutla uyanıp artık bttı deyıp aksama dgru yıkılmama.. Yenıden hayata baglanamama.. Bunlara uzuluyorm.. Belkı dunyanın sonu degıl belkı ben gercekten cok sanslıyım dger arkadsalra bakarak.. Ama cok zoruma gıdyor.. Hayatım sreklı mucadele halınde tam hersey guzel olacak derken yenı bır ıntıhan bır ımtıhan daha.. Allah korusun pes etmekten korkuyorm...Ama cok sanslisin...
Bi kere cocugun yok....ailen destekci...
koca bulunur.....
sadece
yok yere yikilan yuvan ...kolay degil ama bunlar senin sucun degil....
Yapmadigin hatalarin acisini niye yukluyorsun kendine...?
Insallah canımm benım.. İnsallahh gecer degıl mi bugünler de.. Hiç birsey hissetmediğim günler de gelir değil mi?hıcte uzulme vala bırak bayramın tadını cıkart arkadasım.allaha havale et uzulmeye degmez.
mahalle baskısı yapıyordur insanlarSizin gibi böyle arkadsları da görünce kendimi brakıp size ağlıyorım.. Yakında gözlerim feri sönecek.. Allah sıze de sabur versin rabbim o ıkı guzel bebegın bahtını guzel eylesınn. Onların o meleklerın yzu hurmetıne ınsallah evlılıgınz yoluna gırer..
ben evlıyım bı kızım var.ama kendmı senın yerıne koydum.senın yerınde olsaydm asla uzulmezdım.cocuk olmaması buyuk sans.yenı sayfalar ac kendıneInsallah canımm benım.. İnsallahh gecer degıl mi bugünler de.. Hiç birsey hissetmediğim günler de gelir değil mi?
ben evlıyım bı kızım var.ama kendmı senın yerıne koydum.senın yerınde olsaydm asla uzulmezdım.cocuk olmaması buyuk sans.yenı sayfalar ac kendıne
bosandıgna gore en ıyısı bu kı bosandın dımı.mutlu kımse bosanmaz yuvasını yıkmaz.herkes mutlu olmak ıcın evlenır.ama olmuyosaa.suan senın ıyıkı kurtlmusun dmen lazım.hala sevıosun galıbaASla demeyin bence üzülürdünüz yine de kolay mı? Ne emeklerle kurdugunuz ne fedakarlıklar yaptıgınz yuvanız yıkılmıs..
Ne yazık kı hala cok sevıyorum bosanmayı ben acmama ragmen.. Dıorm ya bzı bıze braksalar mutluyduk.. Ayrılmısta olsak benı kırmadı hıc uzmedı konu aılesı olunca kavga edıordk sadece.. Sımdı o bu dıorm ama sundan da emınım o benı sevseydı bı yolunu bulurdu yenıden beraber olabılmek ıcın.. Onun da farkındaymbosandıgna gore en ıyısı bu kı bosandın dımı.mutlu kımse bosanmaz yuvasını yıkmaz.herkes mutlu olmak ıcın evlenır.ama olmuyosaa.suan senın ıyıkı kurtlmusun dmen lazım.hala sevıosun galıba