• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amacınız neydi bu şahsınıza münhasır nadide mi nadide kurgunuzda?
Ne amaçla böyle bir kurgu tasarladınız?
Kadınların ne kadar ileri gidebileceğini görmek istedim. Hiç tanımadığınız hayatlar, hiç bilmediğiniz karakterler aslında yorum yapmak empati yapmaktan ne kadar da kolay....

Burasi kurgu, senaryo sayfasimi. Hem yazin hem kurgu deyin 🤦‍♀️😄. Neyse ben degerli zamanimi bu seviyede harcamayacagim. Sikayet etsenize arkadaşlar, yok fake yok kurgu yazmis hanimefendi birde. Mune Mune

Kadınların ne kadar ileri gidebileceğini görmek istedim. Hiç tanımadığınız hayatlar, hiç bilmediğiniz karakterler aslında yorum yapmak empati yapmaktan ne kadar da kolay....
İyi de hayatım çok acınası bir kadın üzerinden yazmışsın hikayeyi sen de

Siz kimsinizde sosyal deney yapıyorsunuz?
Psikolog falan mısınız?
Araştırma görevlisi misiniz?
Sadece meraktan bu kadar saçmalamak normal değil çünkü.
Kaçıncı seviye işsizlik denir anca bu duruma.

Aslında size cevap vermeyecektim zira çok düşük bir seviyede yazıyorsunuz. Konuma tekrar baktım ve "yalniz birakmasi " seklinde yazilmis sanirim gözlük kullanmalısınız ya da psikolojik bir tedaviye ihtiyacınız var iyi geceler sevgiler...
Düşük seviye demek.
Öğretmen hanım hemen bir üslup değiştirdiniz, mesleki hatırlatmatan sonra oldu bu da.
Önceki konulara bakınca bu konunun en azindan başlangıcının kurgu olmadığı çok açık.
Buradaki üyelerde bunu anlayacak kapasitede.
Konuda sürekli bir şeyleri çevirip durdunuz ama boşuna. Daha fazla uğraşmayın bence.

Arkadaşlar rapor edin üyeyi. Mune karar versin artık kim daha iyi kurgu yapıyor.
Sizi cok etkilendiğini düşünüyorum bu hikayenin... muhtemelen geçmişte çocukluğunuzda aile büyüklerinden ya da çevrenizde tanidiklarinizdan benzer durumlar yaşandı zira üst perdeden tepkiler geldi sizden

İyi de hayatım çok acınası bir kadın üzerinden yazmışsın hikayeyi sen de
1749422240168.webp

Aslında size cevap vermeyecektim zira çok düşük bir seviyede yazıyorsunuz. Konuma tekrar baktım ve "yalniz birakmasi " seklinde yazilmis sanirim gözlük kullanmalısınız ya da psikolojik bir tedaviye ihtiyacınız var iyi geceler sevgiler...
Ne neee yalnız kelimesini yanlız diye yazanlar mı varmış? Vay cahiller

çook yanlızım çokkk herkes ıyı gun dostu kımse kımseye yardım etmıyor

arkadalşlarım benim sağolun üzülmeyi bırakıcam zoru başarıcam yanlızda olsa kzımı büyütücem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X