Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınların ne kadar ileri gidebileceğini görmek istedim. Hiç tanımadığınız hayatlar, hiç bilmediğiniz karakterler aslında yorum yapmak empati yapmaktan ne kadar da kolay....Amacınız neydi bu şahsınıza münhasır nadide mi nadide kurgunuzda?
Ne amaçla böyle bir kurgu tasarladınız?
İyi de hayatım çok acınası bir kadın üzerinden yazmışsın hikayeyi sen deKadınların ne kadar ileri gidebileceğini görmek istedim. Hiç tanımadığınız hayatlar, hiç bilmediğiniz karakterler aslında yorum yapmak empati yapmaktan ne kadar da kolay....
Siz kimsinizde sosyal deney yapıyorsunuz?Kadınların ne kadar ileri gidebileceğini görmek istedim. Hiç tanımadığınız hayatlar, hiç bilmediğiniz karakterler aslında yorum yapmak empati yapmaktan ne kadar da kolay....
Düşük seviye demek.Aslında size cevap vermeyecektim zira çok düşük bir seviyede yazıyorsunuz. Konuma tekrar baktım ve "yalniz birakmasi " seklinde yazilmis sanirim gözlük kullanmalısınız ya da psikolojik bir tedaviye ihtiyacınız var iyi geceler sevgiler...
Sizi cok etkilendiğini düşünüyorum bu hikayenin... muhtemelen geçmişte çocukluğunuzda aile büyüklerinden ya da çevrenizde tanidiklarinizdan benzer durumlar yaşandı zira üst perdeden tepkiler geldi sizdenArkadaşlar rapor edin üyeyi. Mune karar versin artık kim daha iyi kurgu yapıyor.
İyi de hayatım çok acınası bir kadın üzerinden yazmışsın hikayeyi sen de
Konu sahibi, sadece bu konunuz mu fake?
Yoksa kocanızın size söylediği, yaptığı her şey mi fake?
Ona göre şikayet edelim![]()
Ne neee yalnız kelimesini yanlız diye yazanlar mı varmış? Vay cahillerAslında size cevap vermeyecektim zira çok düşük bir seviyede yazıyorsunuz. Konuma tekrar baktım ve "yalniz birakmasi " seklinde yazilmis sanirim gözlük kullanmalısınız ya da psikolojik bir tedaviye ihtiyacınız var iyi geceler sevgiler...
çook yanlızım çokkk herkes ıyı gun dostu kımse kımseye yardım etmıyor
arkadalşlarım benim sağolun üzülmeyi bırakıcam zoru başarıcam yanlızda olsa kzımı büyütücem
Yok ayol kocanın hödüklüğü gerçektir. Kocasıyla ilgili çok eski konuları da var.Kurguysa yoktan yere kocasına da sövdürdü.