- 20 Kasım 2018
- 12.488
- 45.336
- 598
- 35
Koca da 50li yaşlarda, dışarıda pısırık, huysuz, mızmız bir adam yalnız ahshfDur bakalım kocasında gözümün olmasına kadar düştük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca da 50li yaşlarda, dışarıda pısırık, huysuz, mızmız bir adam yalnız ahshfDur bakalım kocasında gözümün olmasına kadar düştük
Yahu iyice drama Queen e bağladınız sizde :))
Admin konuyu kapat diye çığlık atmayı unutmuşsunuz, onu da ekleyinHayat bir kurgu ve tiyatrodan ibarettir, bazen canınız sıkılır bir hikaye kurgularsiniz, toplumun kitlesel tepkisini ölçmek ve ne kadar ileri gidebileceklerini ölçmek istersiniz.
Bazisi o da sizin hayat görüşünüz der ve çekilir.
Bazisi karşısındakinin tüm değerlerine saldıracak kadar ileri gider.
Bazisi sadece duygusal tepkiler verir.
Aslında olay aynıdır kendi karakterimize göre algılar ve olaylara yorumlar yaparız.
Aslında 2.dereceden evlilik bağı yolu ile olan akrabaliklar üzerinden kurulan bir olaya verdiginiz tepkiler kendi iç dünyanızdir.
İyi geceler...
Tespit mıçtığınız için tişikkirlir.Hayat bir kurgu ve tiyatrodan ibarettir, bazen canınız sıkılır bir hikaye kurgularsiniz, toplumun kitlesel tepkisini ölçmek ve ne kadar ileri gidebileceklerini ölçmek istersiniz.
Aslında olay aynıdır kendi karakterimize göre algılar ve olaylara yorumlar yaparız.
Aslında 2.dereceden evlilik bağı yolu ile olan akrabaliklar üzerinden kurulan bir olaya verdiginiz tepkiler kendi iç dünyanızdir.
İyi geceler...
Bunların hepsi kurguydu diye toparlamaya çalışıyor, anlasanızaTespit mıçtığınız için tişikkirlir.
Sen önce "yalnız" yazabilmeyi öğren.Yalnız turkce ogretmeniniz yaşıyorsa ziyaret ediniz lütfen hanımefendi. 1.cogul şahıs eki oluyor o.
3.cogul şahıs kullansaydım dış geçirmek gibi bir gayeleri yok derdim.
Yalnız nasıl yazılıyor öğretebilir misinizSen önce "yalnız" yazabilmeyi öğren.
Asena da iyi dansözdü ne güzel kıvırırdıBunların hepsi kurguydu diye toparlamaya çalışıyor, anlasanıza
Evet evet, elti de aslında tuzluk çıkıyor sonunda![]()
Ben konu sahibine çok üzüldüm ya!
Konunun asıl muhatabı eşi ve eşinin kardeşi.
O ise eltiye diş biliyor.
Yazdığın konuya git bi bak nasıl yazmaman gerektiğini görürsün.Yalnız nasıl yazılıyor öğretebilir misiniz
Kurgu.....Ben üzülmedim valla.
Eşine ses çıkaracak cesareti yok, gücünün yettiğiyle uğraşıyor.
Ben çekiyorum başkası çekmesin demek yerine ben çekiyorum başkası daha çok çeksin demek kötü kalplilikten başka bir şey değil.
Bunun kurgu olması eşinizin size söylediklerini değiştirmiyor ama.Gercekten kurguydu :))
Ama güzeldi... Bir hanımefendi fark etti konu fake diye ama bulamadım mesajini
Kurgu.....
Kendinizi kandırma potansiyelini de ben gördüm, o yüzden hayatta inanmam.Gercekten kurguydu :))
Ama güzeldi... Bir hanımefendi fark etti konu fake diye ama bulamadım mesajini
Sizden doğru yazımı rica edebilir miyim? Sakın "yanliz" demeyin başımı vuracak duvar arayabilirim...Yazdığın konuya git bi bak nasıl yazmaman gerektiğini görürsün.
Bacımsu üç sayfa önce ADMİN KONUYU KAPAAA diye feryat figan kendini yırtıyodun. 30 tane caps lock tuşun açık mesaj yazdın. Kurguda kendini bu kadar kaybetme üstüne xanax atasım geldi.Hayat bir kurgu ve tiyatrodan ibarettir, bazen canınız sıkılır bir hikaye kurgularsiniz, toplumun kitlesel tepkisini ölçmek ve ne kadar ileri gidebileceklerini ölçmek istersiniz.
İyi geceler...
Ne anlatıyon Cemile?Sizden doğru yazımı rica edebilir miyim? Sakın "yanliz" demeyin başımı vuracak duvar arayabilirim...