• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu iyice drama Queen e bağladınız sizde :))

Çok samimi söylüyorum, yarattığınız his bu.
Bir de öğretmenmişsiniz, ona da ayrı şok oldum.
70 yaşında, gün yüzü görmemiş, kocasının ailesinden çektiği için geline çektirmeye çalışan, sadece başka bir kadının ezilmesi üzerinden kendi varlığına anlam katabilebilen, onun bunun işine burnunu sokan ama kocasına gık diyemeyen cahil mahalle teyzeleri vardır ya hani, çenesini açınca öf ne saçmalıyor bu deriz... O teyzelerden uzak durun bence bir süre.

Hayat bir kurgu ve tiyatrodan ibarettir, bazen canınız sıkılır bir hikaye kurgularsiniz, toplumun kitlesel tepkisini ölçmek ve ne kadar ileri gidebileceklerini ölçmek istersiniz.
Bazisi o da sizin hayat görüşünüz der ve çekilir.

Bazisi karşısındakinin tüm değerlerine saldıracak kadar ileri gider.

Bazisi sadece duygusal tepkiler verir.

Aslında olay aynıdır kendi karakterimize göre algılar ve olaylara yorumlar yaparız.

Aslında 2.dereceden evlilik bağı yolu ile olan akrabaliklar üzerinden kurulan bir olaya verdiginiz tepkiler kendi iç dünyanızdir.

İyi geceler...
Admin konuyu kapat diye çığlık atmayı unutmuşsunuz, onu da ekleyin :D

Hayat bir kurgu ve tiyatrodan ibarettir, bazen canınız sıkılır bir hikaye kurgularsiniz, toplumun kitlesel tepkisini ölçmek ve ne kadar ileri gidebileceklerini ölçmek istersiniz.

Aslında olay aynıdır kendi karakterimize göre algılar ve olaylara yorumlar yaparız.

Aslında 2.dereceden evlilik bağı yolu ile olan akrabaliklar üzerinden kurulan bir olaya verdiginiz tepkiler kendi iç dünyanızdir.

İyi geceler...
Tespit mıçtığınız için tişikkirlir.

Ben konu sahibine çok üzüldüm ya!
Konunun asıl muhatabı eşi ve eşinin kardeşi.
O ise eltiye diş biliyor.

Ben üzülmedim valla.
Eşine ses çıkaracak cesareti yok, gücünün yettiğiyle uğraşıyor.
Ben çekiyorum başkası çekmesin demek yerine ben çekiyorum başkası daha çok çeksin demek kötü kalplilikten başka bir şey değil.

Ben üzülmedim valla.
Eşine ses çıkaracak cesareti yok, gücünün yettiğiyle uğraşıyor.
Ben çekiyorum başkası çekmesin demek yerine ben çekiyorum başkası daha çok çeksin demek kötü kalplilikten başka bir şey değil.
Kurgu.....

İyi geceler...
Bacımsu üç sayfa önce ADMİN KONUYU KAPAAA diye feryat figan kendini yırtıyodun. 30 tane caps lock tuşun açık mesaj yazdın. Kurguda kendini bu kadar kaybetme üstüne xanax atasım geldi.

Ayrıca dilbilgisi kurallarına kendin de uymuyorsun. Ek olan -de -da’yı bağlaç gibi ayrı yazıyorsun.

Konunuzu ilk açtığınızda her kurban bayramında genelde biz gideriz koye,küçük eltim de ailesine falan gitmez bizle olur ama hicbir ise elini sürmezdi. Smdi biz gitmeyince köye o da islerden kacmak icin ailesine gitti deseydiniz belki bu kadar sert yorumlar gelmezdi size.

Hangi açıdan bakarsak bakalim yanlış düşündüğünüz seyler var, öncelikle ustte yazdigim gibi olsa bile yani et dograma falan gibi yorucu islerden kacmak icin ailesine gitmis olsa bile bu mümkün ve eltiniz icin mantıklı olabilir. Cunku o kadar isi 5 tane gorumce elti falan varken tek basina kv ile yapmak istemeyebilir.

Tum sene zaten oralarda dediğiniz gibi kv niz eltiye yardimci olup eltinizin islerini yapsa bile kv ile birlikte vakit geciriyorken bu sefer de ailesine gidebilir. 2-3 hafta sonra gitse incileri mi dökülürdü demek bencil bir dusunce. Ailesini bayramda gormek baska bir sey , 2-3 hafta sonra ziyarete gidip tatil yapar gibi görüşmek bambaşka bir sey. Siz islerden kacmak icin gitti diye o dusunceye saplanip kaldiginiz icin sadece ordan fikir yurutup suclu ilan ediyorsunuz eltinizi. Tum kis zaten birlikteyim , onlar gelince de bir kenara cekileyim diyebilir yada tek ugrasmak istemeyebilir. İnsanlar hakkinda karar veremeyiz.

Ben cok dusunceliyim tek birakmam kv mi deyip kendinizi anlatiyorsunuz ya siz oyle oldugunuz icin herkes oyle olmak zorunda degil, size de madalya takmayacaklar. Bakın esiniz oyle ince dusunceli olmanıza rağmen gelip sizi suclamis annesi tek kaldigi icin. Artik siz de biraz bencil olmayı öğrenin derim. Hayat biraz da boyle bir sey cunku, siz kendinizi dusunmezseniz kimse gelip sizi dusunmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X