İnan ilkkez senin başına gelmiyor, bende ilk eşimle ayrılık falan yaşamadan direk boşandım.. Ama boşandıktan sonra oh kurtuldum derken bu sefer etraf gözü sana bi dikiyor napıyor ne ediyor vs.. biraz zorluk çekersin, ama kişilikten taviz vermemek önemli olan.. ben boşandıktan 2,5 yıl sonra eşimle tanıştım ve bizde sanaldan tanıştık. İnan senin şu bahsettiğin gibi olaylarla çok karşılaştım.. 2 muhabbet ediyorsun direk konuyu başka yere çekmeler..saçma sapan insan dolu.. öyle olmayanlarıda var, örneğin eşim öyle davranmamıştı, onun niyeti belli benimki belliydi.. Evlilikti yani.. Sana kalkıp direk derdini söylüyorsa inan direkten dönmüşsün demektir.. çünkü adamlar nasılsa evlenmedende istediğimi alıyorum kafasındalar..sana güven vermek için facebook şifresini verse ne vermese ne.. nasılsa değiştirir şifresini.. senin adına kalkıp senin ihtiyaçlarını tartışması ''zafere giden yolda herşey mübah'' mantuğı.. Sen remi olarak işlemlerin bitince emin ol daha kararlı ve düşüncelerini daha net tahlil edersin.. Seni değersiz hissttiren insanlardan uzak durmanı öneririm. Umarım gönlünce içine sinen biriyle mutlu olursun.