Haha sanki ben yazmisim konuyu :) ben de 4 yil once bosandm 2 aylik berbat bi evlilik yasadim. adam erkek bile degildi. ailemleyim 4 yildir.
Evet insanlara guvenmek kolay olmadi ama hep sinirlarmi bastan cizdm. evlenip ayrildigmi en basinda soyledim gorustgm kisilere ki yalan soylems olmayayim diye. ama niyetleri sadece ciddiyse goruseblcegmi belirttm ve ilk hafta ailemle tanistrdm. aile icinde tanidim. gorusmeye kiz kardesimle gitim. yalnz da gitsem taviz vermedm. bu 4 yilda elimi bile tutabilen olmadi yani.
Yararlanmaya calisan da oldu. cocukluk arkadasm yan gozle bakti. evine cagirdi film izlemeye. sadece sarilcaz dedi. niye sorunun mu var diye alay etmeyi de ihmal etmedim

evine gitmedim diye kanserim bile dedi

beni elde edemedi. nasil biri oldugumu da bildigi halde curet etti. ona namusumu bekarken kizim diye korumadigimi belirttim. simdi de evlendim ayrildim diye salamayacagimi belirttim.
Ah kimseye guvenemicek miyim daha da evlenmek istemiyorum biri karsima ciksin beni koparip alsn yoksa istemiyorum dedigm anda karsima nisanlim cikti.
Hic evlenmemis. her halti yedim benim icin evlenip ayrilmanin bi onemi yok dedi ve hayatima giris o giris.
Ailesini beni hic yormadan ikna etti zaten anlayissiz insanlar degiller. nisanlim da cok iyi bi cocuk. daha once niye karsima cikmadi diye uzuluyorum bazen ama. ona da dedim o kotu evliligi yasamasaydim senin kiymetini bilmezdm dedim.
Artk beni kimse bekar ogluna layik gormuyo diye uzulurken simdi el ustunde tutuluyorum masallah. nisanlm da cok deger veriyo. ha tek kotu yonu sorumsuzuz simdi ise girdi calisiyo. ayaklari yara bere icinde oyle de zor bi iste calisiyo. ama eli mahkum artik.
Istersen hayatmdan cikablrsn diyorum hani calismak agir geliyosa filan. gitmiyo da
Bunlar benim icin hep hayaldi. karsima oyle biri cikmaz derken Allahima bin sukur cikip butun yaralarimi iyilestirdi.
Ben basta uzulurdm hani ben evlendm ayrildm senle yapamam derdm. kendine bunu sakin yapma derdi. cok gozyaslarimi silmisligi var.
Velhasili elhamdulillah. 4 yil onceki zevata sesleniyorum. hassssssektör :))) 4 yil onceki kaynana. hani bana taktigin uc bes bilezigi almak icin depar atiyodunuz da ben onlari aldim zene goturdum hahahahahah