- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
eğitim durumu farkı, yaş farkı, çocuk falan bunlar hep problem olabilecek şeyler aslında ama siz problem etmezseniz seviyorsanız oda sizi seviyorsa ve problem etmiyorsa birşeyleri neden sorun olsun. Mutlu olanda çok böyle.
Ama kuşkunuz varsa acaba çocuk bizde kalırmı çocuk babayı istermi yada eşim çocuğuna cok para gönderiyor konularında stres yaşamayacaksanız, yada ben üni mezunuyum yaşım genç diye düşünüyorsanız olmaz tabiki.
Bunlar sadece sizin sorun edeceğiniz şeyler adamın değilki. Siz hazmediyosanız problem olmaz ama kendinizi iyi ölçüp tartmanız gerek tabi..Biraz sorun ediyorsunuz gibi?
Cocuk anne de kalıyor arkadaşlar. .5 sene olmuş ayrılali. .bn de boşandım ama çocuğum yok..sizce olabilir mi ..onun yaşı 39 bnm yaşım 31 ..ve ortaokul mezunu İzmir li kültürü iyi ..ama bn üniversite mezunuyum. .sizce şans vermeli miyim..
Ayrılma sebepleri eşinin sürekli annesini dinlemesi ve esine baskı kurması. .çok da titiz bir beyfndi temiz ve cok bakimli. .
Kafam çok karışık. .Düzenli bir işi de var ..Ne yapmalıyım. .çocuk sorun olur mu?
Eşimin ikinci, benim ilk evliliğim.
Çocuğu olsaydı evlenmezdim.
Ben o kadar olgun, gelişmiş bir birey olduğumu düşünmüyorum zira.
Yarın birgün eski eşle olan çocuk ile ilgili görüşmeleri beni rahatsız edebilirdi, istemeden de olsa üzücü bir sözüm olabilir diye çocukla sağlıklı bir bağ kuramayabilirdim.
Yapabilenlere korkunç saygım var ama benim harcım değildi.
Eğitim, maddi durum vs bunlar kişiler iyi anlaşıyorsa önemsiz bence ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla siz bunlara da takılmışsınız itiraf edemeseniz de.
Ayrıca "öküzün tekiydim, bastı bana tekmeyi" diyecek değildi, elbette eski eşine atacak her şeyi.
Bana sizin işiniz olmaz gibi geldi.
İyide adam 5 sene önce boşanmış nası 3 yaşında çocuğu olacak:/ Bende bi konuyu açarken biyerde 3 yaşında çocuğu var diye okumuştum şimdi göremedim.Simdi soyle ki, sizin adam cocuga nafaka odemek zorunda ve cocuk 3 yasindaysa mesela cocuk universiteden mezun olana kadar yapacak bunu, 20 yil daha yani. Adamin geliri ne kadar bilmiyorum ama ikiye bolunmek durumunda, yani finansal olarak sizin icin problem olabilir.
Adam cocugunu da gorecek tabi ki, zamanini sizin cocuklarinizla diger cocugu arasinda bolecek. Yani paradan, zamandan, her seyden %50 nasipleneceksiniz. Cok asik olmadiysaniz bence gerek yok. Tamamen size ait biri yerine neden size sahip oldugu her seyin %50sini sunacak birini isteyesiniz?
Egitim farki da cok fazla diye dusundum ama diger meselenin yaninda cok gelmedi.
Benim fikrim boyle. Ama adamdan cok hoslandiysaniz, asik olduysaniz sans verin tabi. Hayirlisi olsun.
İyide adam 5 sene önce boşanmış nası 3 yaşında çocuğu olacak:/ Bende bi konuyu açarken biyerde 3 yaşında çocuğu var diye okumuştum şimdi göremedim.
Hoh , orayi atlamisimOki, adam 39 yasinda, 34te bosanmis, cocuk maximum 9 yasinda diyelim mi? Bu durumda adam 20 yil daha degil, 15 yil daha nafaka odeyecek.
Şayet ben senin yerinde olsaydım, yapmazdım.
Çünkü, 2 evlilik geçirmiş bir adamın 3 çocuğu var. Tamam sen kabullenirsin, ama ilerde illâki takıntıların olabilir. Veyahut kendi çocuğun olsun istersin, olur? Allah korusun yine ayrılma gibi bir durum olursa ne olacak?
Bence, tekrar oturup konuşun, anlaşın. Arkadaşında dediği gibi eşinin (!) finansal sorunu olabilir ilerde.
Evlenip boşanmış biriyle evlenmek yuva kurmak sorun değil de, çoluk çocuğa karışmış insanla hayat kurmak zor (!) bence.
İkimizin de 2.evliligi olacak. .ama benim çocuğum yok. .onun 3.sınıfa giden oğlu var canm..
Çok haklısın. .olmiycak gibi zaten
Ohoo daha çok olmaz diyorum.Haklısınız. .hem de çok. .Çünkü ben de böyle düşünüyorum kendime itiraf edemedim..
Nafaka vermiyor. .ama evde çocuğunun odası olsun istiyor doğal olarak. .çocuk iki veya üç gün kalabilir de..yok da diyemem. .
1860 tl maaşı var..ve bn de calisirsam tatile de giderz iyi geçiniriz diyor. .evi yok..arabasi babasının ve bir evleri var..O da ailesi oturuyor bu arada 40 yaşında bekar ablası var..evlenmemis ama çalışan. .durum böyle. .
Bana da olmaz gibi geliyor. .hayırlısı olsun ne diim..bnden cvp bekliyor. .uzatmadan bu aksam soyliycem. ..o da umutlanmasn. .önüne baksın
Ayrılma sebebini inandırıcı bulmadım. Çocuk olana kadar aklı nerdeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?