• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmis ve bir cocuklu biriyle hayat kurulabilir mi?

96 senesinden beri sevgiliymisler. .2003 de evlenmisler. .4 sene sonra çocuk olmuş. .

Ama adam kayinvalideyle sorun yaşamis. .esi de anneme saygılı davran bir şey deme diye sürekli susturmaya çalışmış. ..

Geçen bir şey anlattı ..Şeker kasesinin içinde kaşık varken çay kasigiyla kadın şeker koymuş. .Şeker pullanms. .adam uyarmis sonra da kızmış. .bans da garip geldi..
İyi araştırmanızı tavsiye ederim

Haklısınız. .hem de çok. .Çünkü ben de böyle düşünüyorum kendime itiraf edemedim :KK43:..

Nafaka vermiyor. .ama evde çocuğunun odası olsun istiyor doğal olarak. .çocuk iki veya üç gün kalabilir de..yok da diyemem. .

1860 tl maaşı var..ve bn de calisirsam tatile de giderz iyi geçiniriz diyor. .evi yok..arabasi babasının ve bir evleri var..O da ailesi oturuyor bu arada 40 yaşında bekar ablası var..evlenmemis ama çalışan. .durum böyle. .

Bana da olmaz gibi geliyor. .hayırlısı olsun ne diim..bnden cvp bekliyor. .uzatmadan bu aksam soyliycem. ..o da umutlanmasn. .önüne baksın

Neden nafaka vermiyor?

Cocuk anne de kalıyor arkadaşlar. .5 sene olmuş ayrılali. .bn de boşandım ama çocuğum yok..sizce olabilir mi ..onun yaşı 39 bnm yaşım 31 ..ve ortaokul mezunu İzmir li kültürü iyi ..ama bn üniversite mezunuyum. .sizce şans vermeli miyim..

Ayrılma sebepleri eşinin sürekli annesini dinlemesi ve esine baskı kurması. .çok da titiz bir beyfndi temiz ve cok bakimli. .

Kafam çok karışık. .Düzenli bir işi de var ..Ne yapmalıyım. .çocuk sorun olur mu?

suçu kadına attı, sende hemen inandın mı. onun haberi olmadan araştır herşeyi. eski karısıyla bile görüşebilirsin.

Haklısınız. .hem de çok. .Çünkü ben de böyle düşünüyorum kendime itiraf edemedim :KK43:..

Nafaka vermiyor. .ama evde çocuğunun odası olsun istiyor doğal olarak. .çocuk iki veya üç gün kalabilir de..yok da diyemem. .

1860 tl maaşı var..ve bn de calisirsam tatile de giderz iyi geçiniriz diyor. .evi yok..arabasi babasının ve bir evleri var..O da ailesi oturuyor bu arada 40 yaşında bekar ablası var..evlenmemis ama çalışan. .durum böyle. .

Bana da olmaz gibi geliyor. .hayırlısı olsun ne diim..bnden cvp bekliyor. .uzatmadan bu aksam soyliycem. ..o da umutlanmasn. .önüne baksın

Bir değil iki çocuklu bir adamla evlendim
Bu işler sabır işi, böyle bir evlilik için sevgi gerekir
Sizde sevme durumu yok o yüzden tahammülünüzde olmayacaktır, yol vermek en doğru karar

suçu kadına attı, sende hemen inandın mı. onun haberi olmadan araştır herşeyi. eski karısıyla bile görüşebilirsin.

Beni daha çok nafaka vermemesi kılçıklandırdı. İnsan evladını düşünmez mi yahu? Evladını düşünmeyen birinden ben soğurdum.

Bir değil iki çocuklu bir adamla evlendim
Bu işler sabır işi, böyle bir evlilik için sevgi gerekir
Sizde sevme durumu yok o yüzden tahammülünüzde olmayacaktır, yol vermek en doğru karar

Körkütük aşık olmadan bence de olmaz.

Körkütük aşık olmadan bence de olmaz.

Aynen çok sabır isteyen bir iş
Benim eşimin beş kuruşu yoktu, ne mal ne mülk, ne birikmiş
Her şeyini ilk eşine bıraktı, hala tüm masraflarını üstleniyor, nafakadan fazlası gidiyor yani
İlk eş sorunlu bir kadın onun dertleri, çocukların dertleri, hep destek gerekiyor , anlayış gerekiyor. Sevgi olmadan çözülecek şeyler değil

Nafaka vermemiş. .Çünkü 30.000 tl yatirm yapmış ..kızın ailesinin evinin üzerine kat koymuş ..Kadın istememis. .ters gitseydi velayetini alırdım diye bir şey de soyledi

Nafaka vermemiş. .Çünkü 30.000 tl yatirm yapmış ..kızın ailesinin evinin üzerine kat koymuş ..Kadın istememis. .ters gitseydi velayetini alırdım diye bir şey de soyledi

Vallahi günahına girmek istemiyorum ama bana yalan gibi geldi. Bu adamla devam edecekseniz, akrabası bir kadın bulun iyice soruşturun derim naçizane.

Bence olmaz sonuçta çocuk olunca eski eşle bi şekilde sürekli irtibat halinde olunuyor. Bu bwni şahsen rahatsız ederdi bi ömür buna katlanmazdım. Ama sizin yapınıza bağlı

Şurayı okuyana kadar olabilir diyecektim ama boşver gitsin.

Kökeni İzmirse ve iyi bir işi varsa eğitim önemli olmayabilirdi.Bazen aile işi çok iyiyse erkek çocuklar iş garanti diye okumuyor,öyle sanmıştım.

Birincisi anladigim kadariyla ayri bir evi olmayacak. Annesi babasi ve ablasiyla yasayacaksiniz.
Ikincisi cocuguna nafaka vermeyen adam yatirim bile yapsa baba degildir benim gozumde. Evlat bu. Baska bir sey degil. Kendi kani cani. 30 000 tl yi eski esine harcamis evladina degil. Evladinin gelecegini dusunmeyen sizin ve sizin evladinizi mi dusunur. O 1800 tl ile gecinemedigi icin sizi de calistirip tatile gitme derdinde.
Son olarak cocuklu adamlarla evli olup burada konu acan bazi bayanlardan okudugumu yaziyorum. Eski esle cocuk icin bile olsa muhatap olmak zorunda kaliyor adamlar. Bu bazen sorun olabiliyor. Cocuk yeni esi kabullenemiyor. Sizin cocugunuz olsa sizin ve onun cocugu arasinda problem cikabiliyor. Eski es genelde yeni esi takinti derecesinde kiskanabiliyor ve rahatsizlik verebiliyor. Bu tabi yanlis anlasilmasin herkes icin gecerli degil.
Egitim farkini problem edebilir. Siz universite o ortaokul oldugu icin zamanla uzerinizde baski kurabilir egosunu tatmin icin.
Velhasil arti ve eksilerini dusununce yasinizin da cok genc oldugunu dusununce bu is olmaz gibi geldi. Karar yine sizin. Ancak beni en cok dusunduren de annesi ile yasamasi...siz de o evde yasayacaksaniz cok zor. Ilk esle ilgili soylediklerine inanmayin cunku bosanan hicbir erkek kendinde suc bulmaz. Velayeti alacaktim lafina da inanmayin o yastaki cocugu hakim anneye verir, anne babaya vermek istemedigi surece. Yasiniz genc. Karar sizin ama ben olsaydim ikinci evliligim icin riske girmek istemezdim. Sevseydiniz bunlar sorun olmazdi. Ama bence belli ki sizin de icinize sinmeyen birseyler var ki siz de burada bizlere danismak istemissiniz.

Bir arkadaşım ikinci evliliğini yaptı. Adamın bi kızı var. Arkadaşımı istemedi. Özel okulda okudu istediği herşeyi aldırdı babasına. Sınır koymadı adam evliliğini ikinci plana attı. Sonuç boşanıyorlar

Bir akrabamda evlendi. Adamın kızı akrabamın oğlu var. İkisininde ikiz oğulları oldu.
Adamın ilk eşi yazları dört çocuğu alıp tatillerde götürüyor
Doğum yaptığında ilk eşi refakatçi kaldı ikizlerin başında:KK53:
Sonuç herkes mutlu maşallah
Riskli ama şans işi bide
Kafanız karışıksa iyi düşünün

Bir arkadaşım ikinci evliliğini yaptı. Adamın bi kızı var. Arkadaşımı istemedi. Özel okulda okudu istediği herşeyi aldırdı babasına. Sınır koymadı adam evliliğini ikinci plana attı. Sonuç boşanıyorlar

Bir akrabamda evlendi. Adamın kızı akrabamın oğlu var. İkisininde ikiz oğulları oldu.
Adamın ilk eşi yazları dört çocuğu alıp tatillerde götürüyor
Doğum yaptığında ilk eşi refakatçi kaldı ikizlerin başında:KK53:
Sonuç herkes mutlu maşallah
Riskli ama şans işi bide
Kafanız karışıksa iyi düşünün
Ay cok değişik geldi eski eşle yani eşin ilişkisi içimden çüş dedim:KK57::KK57:

Ay cok değişik geldi eski eşle yani eşin ilişkisi içimden çüş dedim:KK57::KK57:
Kavgasız anlaşmalı ayrılmışlar. Ortada kız çocuğu var zarar görmesin psikolojisi diye çok dikkat etmişler.
Genç kız oldu üniversite bitirdi. Ama görseniz ilk eşten oğlanla ilk eşten kız öz kardeş gibiler. Tipleride yakın.

Back
X