- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Sonbahar 35
bari evi olsaydi hani mantik evliligi diyebilmek iççin
olmaz gibi duruyor
olmaz gibi duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi araştırmanızı tavsiye ederim96 senesinden beri sevgiliymisler. .2003 de evlenmisler. .4 sene sonra çocuk olmuş. .
Ama adam kayinvalideyle sorun yaşamis. .esi de anneme saygılı davran bir şey deme diye sürekli susturmaya çalışmış. ..
Geçen bir şey anlattı ..Şeker kasesinin içinde kaşık varken çay kasigiyla kadın şeker koymuş. .Şeker pullanms. .adam uyarmis sonra da kızmış. .bans da garip geldi..
Haklısınız. .hem de çok. .Çünkü ben de böyle düşünüyorum kendime itiraf edemedim..
Nafaka vermiyor. .ama evde çocuğunun odası olsun istiyor doğal olarak. .çocuk iki veya üç gün kalabilir de..yok da diyemem. .
1860 tl maaşı var..ve bn de calisirsam tatile de giderz iyi geçiniriz diyor. .evi yok..arabasi babasının ve bir evleri var..O da ailesi oturuyor bu arada 40 yaşında bekar ablası var..evlenmemis ama çalışan. .durum böyle. .
Bana da olmaz gibi geliyor. .hayırlısı olsun ne diim..bnden cvp bekliyor. .uzatmadan bu aksam soyliycem. ..o da umutlanmasn. .önüne baksın
Cocuk anne de kalıyor arkadaşlar. .5 sene olmuş ayrılali. .bn de boşandım ama çocuğum yok..sizce olabilir mi ..onun yaşı 39 bnm yaşım 31 ..ve ortaokul mezunu İzmir li kültürü iyi ..ama bn üniversite mezunuyum. .sizce şans vermeli miyim..
Ayrılma sebepleri eşinin sürekli annesini dinlemesi ve esine baskı kurması. .çok da titiz bir beyfndi temiz ve cok bakimli. .
Kafam çok karışık. .Düzenli bir işi de var ..Ne yapmalıyım. .çocuk sorun olur mu?
Haklısınız. .hem de çok. .Çünkü ben de böyle düşünüyorum kendime itiraf edemedim..
Nafaka vermiyor. .ama evde çocuğunun odası olsun istiyor doğal olarak. .çocuk iki veya üç gün kalabilir de..yok da diyemem. .
1860 tl maaşı var..ve bn de calisirsam tatile de giderz iyi geçiniriz diyor. .evi yok..arabasi babasının ve bir evleri var..O da ailesi oturuyor bu arada 40 yaşında bekar ablası var..evlenmemis ama çalışan. .durum böyle. .
Bana da olmaz gibi geliyor. .hayırlısı olsun ne diim..bnden cvp bekliyor. .uzatmadan bu aksam soyliycem. ..o da umutlanmasn. .önüne baksın
suçu kadına attı, sende hemen inandın mı. onun haberi olmadan araştır herşeyi. eski karısıyla bile görüşebilirsin.
Bir değil iki çocuklu bir adamla evlendim
Bu işler sabır işi, böyle bir evlilik için sevgi gerekir
Sizde sevme durumu yok o yüzden tahammülünüzde olmayacaktır, yol vermek en doğru karar
Körkütük aşık olmadan bence de olmaz.
Nafaka vermemiş. .Çünkü 30.000 tl yatirm yapmış ..kızın ailesinin evinin üzerine kat koymuş ..Kadın istememis. .ters gitseydi velayetini alırdım diye bir şey de soyledi
Ay cok değişik geldi eski eşle yani eşin ilişkisi içimden çüş dedimBir arkadaşım ikinci evliliğini yaptı. Adamın bi kızı var. Arkadaşımı istemedi. Özel okulda okudu istediği herşeyi aldırdı babasına. Sınır koymadı adam evliliğini ikinci plana attı. Sonuç boşanıyorlar
Bir akrabamda evlendi. Adamın kızı akrabamın oğlu var. İkisininde ikiz oğulları oldu.
Adamın ilk eşi yazları dört çocuğu alıp tatillerde götürüyor
Doğum yaptığında ilk eşi refakatçi kaldı ikizlerin başında
Sonuç herkes mutlu maşallah
Riskli ama şans işi bide
Kafanız karışıksa iyi düşünün
Kavgasız anlaşmalı ayrılmışlar. Ortada kız çocuğu var zarar görmesin psikolojisi diye çok dikkat etmişler.Ay cok değişik geldi eski eşle yani eşin ilişkisi içimden çüş dedim![]()