Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim umarım öyle olur.. Sizde inşallah çok daha mutlu olursunuz..merhaba ben bosandigim zaman kizim 2 yasindaydi. ayri evde yasiyorduk ikimiz baska kimse yoktu bizle. sonra eski esimle kizim haftasonlari hep gorustu hic bir engel olmadi eski evdeki duzene gore dizdim evi yeni esyalar almadim tanidigi esyalari bildigi yere koydum.. evet ev degisikti ama aksam kendi eski odasinds uyuyirmus gibi hissetti. odasindan kendi odama asla almadim o opsiyonu lldugunu hic bilmedi duzeni hic bozulmadi. krese verdim isime devam ettim tum gjn kreste oldugi icin bir yorgunlugu oldu aksam erkenden uyudu ilk zamanlar babasi ile zaman zaman hafta ici aksamlari yemek yerdik cok nadir ama.. o cok isi oldugunu anlatirdi ona. sonra zamanla baba ve annenin baska baska evleri oldugunu farketti.benim hayatima biri girdi benimsedi. evlendim kendi kendine baba demeye basladi. hic bir yonlendirme yokken. kendi babaisna bayuliyor ama suanki esimede bayiliyor evde bir baba figuru olmasindan mi bilmem hic bir mutsuzlugu huysuzlugu yok psikolojisine cok olunlu etkileri oldu. niye iki babam var diye sormuyor suanki esimin hayatimiza sonradsn girdiginin farkinda degil hatirlamiyor. suan 6 yasinda cani isterse babasna gidiyir ustemezse gitmiyor ama aralari cok ski fki hersey yolunda. merak etme hersey iyi olacak.
merhaba ben bosandigim zaman kizim 2 yasindaydi. ayri evde yasiyorduk ikimiz baska kimse yoktu bizle. sonra eski esimle kizim haftasonlari hep gorustu hic bir engel olmadi eski evdeki duzene gore dizdim evi yeni esyalar almadim tanidigi esyalari bildigi yere koydum.. evet ev degisikti ama aksam kendi eski odasinds uyuyirmus gibi hissetti. odasindan kendi odama asla almadim o opsiyonu lldugunu hic bilmedi duzeni hic bozulmadi. krese verdim isime devam ettim tum gjn kreste oldugi icin bir yorgunlugu oldu aksam erkenden uyudu ilk zamanlar babasi ile zaman zaman hafta ici aksamlari yemek yerdik cok nadir ama.. o cok isi oldugunu anlatirdi ona. sonra zamanla baba ve annenin baska baska evleri oldugunu farketti.benim hayatima biri girdi benimsedi. evlendim kendi kendine baba demeye basladi. hic bir yonlendirme yokken. kendi babaisna bayuliyor ama suanki esimede bayiliyor evde bir baba figuru olmasindan mi bilmem hic bir mutsuzlugu huysuzlugu yok psikolojisine cok olunlu etkileri oldu. niye iki babam var diye sormuyor suanki esimin hayatimiza sonradsn girdiginin farkinda degil hatirlamiyor. suan 6 yasinda cani isterse babasna gidiyir ustemezse gitmiyor ama aralari cok ski fki hersey yolunda. merak etme hersey iyi olacak.
tesekkurederim sizin icinde hayirlisi olsun hersey cok kolay olmuyor elbet ama cok cabuk yoluna giriyorTeşekkür ederim umarım öyle olur.. Sizde inşallah çok daha mutlu olursunuz..
tesekkurler :) sizinde insallahMedeni insanların olduğunu bilmek çok rahatlatıcı :)
Mutluluğunuz daim olsun.
Slm kızlar.. Boşanma aşamasındayım ve bir oğlum var..Oğlum 2 yaşında anne babasının beraber yanında olöamasından çok etkilenir mi yoksa hep bunun eksikliğini mi yaşar bi de çocuğun soyadı babanın soyadı olarak mı kalıyor..
Merhaba,Slm kızlar.. Boşanma aşamasındayım ve bir oğlum var..Oğlum 2 yaşında anne babasının beraber yanında olöamasından çok etkilenir mi yoksa hep bunun eksikliğini mi yaşar bi de çocuğun soyadı babanın soyadı olarak mı kalıyor..
merhaba ben bosandigim zaman kizim 2 yasindaydi. ayri evde yasiyorduk ikimiz baska kimse yoktu bizle. sonra eski esimle kizim haftasonlari hep gorustu hic bir engel olmadi eski evdeki duzene gore dizdim evi yeni esyalar almadim tanidigi esyalari bildigi yere koydum.. evet ev degisikti ama aksam kendi eski odasinds uyuyirmus gibi hissetti. odasindan kendi odama asla almadim o opsiyonu lldugunu hic bilmedi duzeni hic bozulmadi. krese verdim isime devam ettim tum gjn kreste oldugi icin bir yorgunlugu oldu aksam erkenden uyudu ilk zamanlar babasi ile zaman zaman hafta ici aksamlari yemek yerdik cok nadir ama.. o cok isi oldugunu anlatirdi ona. sonra zamanla baba ve annenin baska baska evleri oldugunu farketti.benim hayatima biri girdi benimsedi. evlendim kendi kendine baba demeye basladi. hic bir yonlendirme yokken. kendi babaisna bayuliyor ama suanki esimede bayiliyor evde bir baba figuru olmasindan mi bilmem hic bir mutsuzlugu huysuzlugu yok psikolojisine cok olunlu etkileri oldu. niye iki babam var diye sormuyor suanki esimin hayatimiza sonradsn girdiginin farkinda degil hatirlamiyor. suan 6 yasinda cani isterse babasna gidiyir ustemezse gitmiyor ama aralari cok ski fki hersey yolunda. merak etme hersey iyi olacak.
velayeti bende canim.çocuğunuzun velayeti sizde mi? babası evlenmenize ve çocuğunuzun başka bir adamla aynı evde yaşamasına tepki verdi mi?
bu ara benzer bir olay yaşıyorumda.
Benim oglum da 3 bucuk yasina yaklasirken bosandik babasiyla oglum hersryin farkinda suan. Babasinin baska evde bziim baska evde yasadigimizi biliyor . Cok mutlu. Umarim oyle olur hep. Babasi tam olarak butun gorevlerini yerine getirmese de ben acigi buyuk olcude kapatmaya calosiyorum istedigi her vakit goruntulu konisuyir babasi uzakta zaten geldikce de yuz yuze gorusuyorlar. Halinden memnun. Umarim sizde sancisiz bir sekilde bu donemi atlatirsinizSlm kızlar.. Boşanma aşamasındayım ve bir oğlum var..Oğlum 2 yaşında anne babasının beraber yanında olöamasından çok etkilenir mi yoksa hep bunun eksikliğini mi yaşar bi de çocuğun soyadı babanın soyadı olarak mı kalıyor..
İnşallah ya.. Sizde daha da mutlu olursunuz inşallahBenim oglum da 3 bucuk yasina yaklasirken bosandik babasiyla oglum hersryin farkinda suan. Babasinin baska evde bziim baska evde yasadigimizi biliyor . Cok mutlu. Umarim oyle olur hep. Babasi tam olarak butun gorevlerini yerine getirmese de ben acigi buyuk olcude kapatmaya calosiyorum istedigi her vakit goruntulu konisuyir babasi uzakta zaten geldikce de yuz yuze gorusuyorlar. Halinden memnun. Umarim sizde sancisiz bir sekilde bu donemi atlatirsiniz
Oğlum 3,5 yaşındaydı boşandığımızda şimdi 5 yaşında , boşanmadan önce de sonra da çok mutlu bir çocuk , üstelik baba ile hiç görüşmüyor. Anne mutluysa çocukta mutlu oluyor. İlginizi sevginizi eksik etmeyin , bol bol oyun oynayın , hakkınızda hayırlısı olsun.Slm kızlar.. Boşanma aşamasındayım ve bir oğlum var..Oğlum 2 yaşında anne babasının beraber yanında olöamasından çok etkilenir mi yoksa hep bunun eksikliğini mi yaşar bi de çocuğun soyadı babanın soyadı olarak mı kalıyor..