Ben de bekliyordum bildiğiniz çirkef! Ev sahidinden de depozito istemiş. Kadın arada bırakmayın beni diyor. Depozito olayı ayrı bir sorun. Hayırlısıyla şu adamdan kurtulsaydım... Bu arada avukatıma sürekli danışarak hareket ediyorum. Adres değişikliğini de bildirecekti.Koruma kararınız devam ediyorsa, adres değişikliği bildirmeniz gerekir diye düşünüyorum. Eşyalara şerh koydurursa, koydursun bu sadece satmanıza engel teşkil eder. Zaten sizinde böyle bir niyetiniz yok.
Bu adamın iş ciddiye binince ne kadar çirkef bağlayacağını tahmin ediyorduk. Elinden geleni yapacak belli. Avukatınızla iletişime geçip, onun yapacağı yönlendirmeler doğrultusunda, hareket edin.
Çok teşekkür ederimFikrim yok, bilgim de yok. Hakkında hayırlısı olsun. Mutlu olmanı içten diliyorum.
Aminnn... İnsan bilse de bazen tutuklu gibi davranıyor. Benim en büyük sorunum da adım atamamaktı. Neyse ki daha geç olmadan attım. İnşallah bir an önce boşanırız...Elhamdülillah. Bu adamın tam olarak böyle bir tip olduğunu biliyorduk. Ama siz idrak etmek istemiyordunuz.
Bitti gitti kurtuldunuz.cok sevindim.
Allah onu bildiği gibi yapsın.
Evet var. Malları paylaşmak isteyecektir diyor ama ev eşyası kadına tahsis ediliyor diye biliyorum. Daha dava tarihi bile yok ortada...Avukatiniz var mi, o bu islere ne diyor?
Zaten çocuğum mağdur olacaktı taşınmasaydım. O yüzden hakim de anlayacaktır durumumu.
Hakim eve uzaklastirmayi ne kadar süre verdiyse o süre icerisinde eşyaları alamaz diye biliyorum.birde öncelik çocuğun rahatı ,maddi durumunuz kötüyse bunları ispatlayin çocuğun mağdur olacagini kanitlayin belki işe yarar ,eşyaları alması zorlaşır.
Haklısınız ben zaten şimdilik mahkemeyi bekliyorum. Davadan önce alma durumu ortaya çıkar mı onu merak ettim sadece. Avukatım da bildirdi adres değişikliğini. Bakalım sonra neler olacak...Siz polise adres degisikliginizi bildirin, uzaklastirma kararini ona gore ayarlasinlar
Hicbir sey vermeyin/yapmayin mahkemeye kadar. Mahkemede ben tasindim, adres degisikligimi de polise bildirdim, serhe de gerek yoktu zaten esyalarda cocuklarimla oturuyorum, karsi taraf kudurdu ve cirkeflesti korkuyorum dersiniz.
Çok sağolun. Dua edin bir an önce bitsin kurtlayım temelli bu çirfekten...Konuyla ilgili bilgim yok ama şu adamdan kurtuluyor olmanıza sevindim. Gerçek yüzünü göstereceğini az çok tahmin ediyorduk zaten. Umarım her şey güzel olur sizin için.
Haklısınız ben zaten şimdilik mahkemeyi bekliyorum. Davadan önce alma durumu ortaya çıkar mı onu merak ettim sadece. Avukatım da bildirdi adres değişikliğini. Bakalım sonra neler olacak...
İnşallah...Vermeyin yahu, niye vereceksiniz? Esyalarin verilme karari sizde su an, eee yeni mahkeme celsesi de olmamis. Bir sey yapamazlar korkmayin.
İnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?