Boşanmış ya da bu konuda bilgi sahibi olanlar?

konuyla ilgili fikrim yok.
işe girmişsin çok sevindim.
senin gibi akıllı naif bir kadının bir hödükten kurtulmasına da ayrıca sevindim.
bir ara barışacak gibiydin.
boşanma gerçekleşince konu aç kutlayalım burada:KK50:

konuyla ilgili fikrim yok.
işe girmişsin çok sevindim.
senin gibi akıllı naif bir kadının bir hödükten kurtulmasına da ayrıca sevindim.
bir ara barışacak gibiydin.
boşanma gerçekleşince konu aç kutlayalım burada:KK50:
Tabi ki hem de ne kutlamalar düşünüyorum aklınız hayaliniz durur 😅 Bir an önce kökten silinsin inşallah hayatımdan!...

Hakim eve uzaklastirmayi ne kadar süre verdiyse o süre icerisinde eşyaları alamaz diye biliyorum.birde öncelik çocuğun rahatı ,maddi durumunuz kötüyse bunları ispatlayin çocuğun mağdur olacagini kanitlayin belki işe yarar ,eşyaları alması zorlaşır.
Evet avukatım da aynısını söyledi. Sonuçta çocuğun menfaati her şeyden önemli. Bir de kaçtığım göçtüğüm yok adresimi bildirdik. Hırsızlıkla suçluyor adi herif!

Merhaba, çok acele yazacağım için kusurum olursa affola.
Bir yandan yerleşiyorum hepinize elimden geldiğince cevap vereceğim.
Biz eşimle boşanıyoruz eşyaları almak için babasının ödediği dekontları öne sürüyor. Önceleri çocuk da var düzeniniz bozulmasın diyen adam gitti yerine canavar geldi! Benim uzaklaştırma kararım var. Kararda evden ev eşyalarından ve benden uzaklaştırılması yazıyor. Ben de annemlere daha yakın bir daire bulunca taşındım. Meğer eşyalara şerh koydurmuşlar mahkeme kararıyla. Ancak satmıyorum zaten sadece taşındım. Eşyaları geri almak için çabalıyor. Sizce mümkün mü? Böyle bir tecrübe yaşayan var mı? Bu arada işe başladım annemlere arabam da olmadığı için çocuğumu bırakmam çok zordu bundan dolayı taşındım.
Hayırlısı olsun. Allah güç versin. Pek bilgim yok o konuda ama demek ki o davranışı sadece seni kandırmak içinmiş. Hatırlıyorum konularını canım

Evet avukatım da aynısını söyledi. Sonuçta çocuğun menfaati her şeyden önemli. Bir de kaçtığım göçtüğüm yok adresimi bildirdik. Hırsızlıkla suçluyor adi herif!
Allah yardımcın olsun papatyam
daha neler duyacağız bakalım adi herifden
çocuğun durumu önem arz eder diye tahmin ediyorum
inşallah da öyle olur canım

ne kıymetli eşyası varmış.ayrı eve mi çıktı eşya diye tutturdu?

Allah yardımcın olsun papatyam
daha neler duyacağız bakalım adi herifden
çocuğun durumu önem arz eder diye tahmin ediyorum
inşallah da öyle olur canım
Amin canım sağol... Allah hepimizin yardımcısı olsun böyle vicdansızlara karşı. Çocuk gerçekten önemli yoksa ailemin yanına da yerleşebilirdim hakim de bunu göz ardı etmeyecektir inşallah...

Back
X