• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış yada boşanma hakkında bilgi sahibi olanlar bir bakabilirmi?

Süperrrr. Peki ya eş yalan yoluna gider beraber seçtik sonra karım caydı derse.Aklıma herşey geliyor.Beklemediğim okadar çok şeyi yaptı ve dumur ettiki beni yalanıda beklerim en çetininden

Hakimler genellikle yakalıyorlar yalanı. Bunu sunacaksan mahkemeye, senin o evde kendi isteğinle yaşamadığını söyleyecek annen, arkadaşın olsun tanık listende ki aksini söyleyemesin.

Ben her celsede bulundum canım bilerek gidiyordum ve hakimin gözüne gözüne bakıyordum sonucta onlar insan sarrafı kimin ne oldugunu şıp diye anlıyorlar hatta hakim bi ona bakmıştı bi bana bakmıştı senin erkekten yana şansın yok kızım demişti adamın yerin dibine girmesi gerekirken sırıttı ya :)))) Sen gitmek istemezsen avukatında tek girebilir tabiki ama tavsiyem seninde orada bulunman olur, bu tür olaylarda kalp kırılınca, ruh yaralanınca eskisi gibi olmuyor malesef, hak veriyorum sana, ama eğer aklını başına alırsa, artık ailesinin anne babasından ibaret olmadıgı, bir eşi çocugu oldugu gerçeği kafasına geç olmadan dank derse, bir şans verilebilinir diyeceğim ama yine en doğru kararı o an sen verebilirsin tabi ki, hayırlısı olsun hakkında diyorum...
Lehime olacaksa eğer bende her davada bulunmaya çalışacağım.
Siz ücretli bir avukatmı tuttunuz?
Eşi ve çocuğu gözden ırak olduğundan gönlünden de ırakmış.Bilincine varacağını sanmıyorum,dilerim yanıltır beni ve evlenmeden evvelki tek vaadi olan sevgi ve sadakat sözünü tutar.

1500 alanı da 8000 alanı da duydum. Özel avukat ücretleri 3000-5000 arasında. Pazarlığınızı da yapın, daha da düşürebilirsiniz. Hele de eli boşsa o sırada avukatın.

esyani ceyizini al tabiki.. haklarindan da asla vazgecme.. zaten su kosullarda hakimin gozunde 1-0 onde oluraun gibi geliyo(insaallah)
camur atarlarsa ne olur?seni de kusurlu gosterirler ve ikiniz de esit suclu gorulurseniz tazminatta karli cikabilirler, indirim alabilirler vs.. o cumlenden bsy olmaz merak etme, ama dikkatli ol, sakin hakaret filan verme ellerine.. sakin olmak kazandirir bu surecte Allah in izniyle..
Özellikle ailesiyle hiçbirşekilde diyaloğa girmemeye özen gösteriyorum ki bu onlara olan öfkemdendi,iyikide öyle yapmışım.
Sonuç itibariyle okuduklarımdanda anlıyorumki tek kusurum hakim gözünde evi terketmek olacak,dilerim hak tecelli eder ve hakimde haklı olduğum kanaatine varıro_O Buarada sizinde hakkınızda hayırlısı olsun,nundan sonrası güzelliklerle dolu bir ömür olsun

Özellikle ailesiyle hiçbirşekilde diyaloğa girmemeye özen gösteriyorum ki bu onlara olan öfkemdendi,iyikide öyle yapmışım.
Sonuç itibariyle okuduklarımdanda anlıyorumki tek kusurum hakim gözünde evi terketmek olacak,dilerim hak tecelli eder ve hakimde haklı olduğum kanaatine varıro_O Buarada sizinde hakkınızda hayırlısı olsun,nundan sonrası güzelliklerle dolu bir ömür olsun
Evi terk etmek kusur değil.. bana psikolojik şiddet gösteriler aha fazla o evde yaşayamazdım demeniz yeterli bi arkadaş bana öyle demişti

Evi terk etmek kusur değil.. bana psikolojik şiddet gösteriler aha fazla o evde yaşayamazdım demeniz yeterli bi arkadaş bana öyle demişti
Gerçektende öyleydi ama,psikolojim dahada kötüye gidiyor kaynanam eve anahtarıyla giriyor eşim benden ayrı uyuyordu.Neyleyimki öyle evi,üstelik lohusayım bunlar yüzünden sütüm kesildi.Bunuda hakime söylemeliyim,duygu sömürüsüne girmesinde :)

Konuyu şimdi okudum. . Çekişmeli davalar çok uzuyor bilir kişi geliyor eşya icin falan tüm bunlar ekstra masraf farklı şehirlerde olmanız cabası bence onun olduğu şehire git böylece daha kolay olabilir.
Hiçbir erkek boşanmak istemiyor bu ülkede oran yüzde 90 dır genelde kadın boşanmak ister.. Erkekler düzenleri bozulsun istemiyorlar

Canim bu hale gelmenize çok üzüldüm
Hala umudum vardi donup seni alacak diye
Ama sen adim attigin halde onun boyle cikmaza sokmasina çok üzüldüm sende davani AC o zaman akli basina gelir belki ailesinin de kendisinin de
Komsumun oğlu ailesiyle yasiyorsu ve esi evi terk etti
Babamla birlikte avukatla gitmişlerdi
Avukat boşanma davasi acildiginda kendisinin çok yüklü bir nafaka ödemesine hazir olmasini söyledi çünkü aileyle birlikte oturmak sucmus. Bunlarda ikisi de öğrenciyken evlendiler ve ailesiyle oturuyorlardı buna rağmen sucmus. Kadim bunu gerekçe göstererek yüklü tazminat kazanabilirmis. Onlarda geri adim attilar ve barisma yoluna gittiler.
Sizin yeni tasindiginiz evin tapusu tek bir hane olarak geçiyorsa işiniz çok kolay, ama ayri tapusu varsa da belki hakim bunu da göz önünde bulundurabilir. Çünkü ayni altli üstlü oturmak birlikte oturmak gibi birşey
Bence senin iznin olmadan ailesinin yanina evi tasimasini kullanabilirsin.
Avukatla görüştüğünde herşeyi acikca anlat sana daha kolay bir yol.gösterecektir.
Bundan sonraki süreçte ne olursa senin için hayirlisi olur inşallah.

Konuyu şimdi okudum. . Çekişmeli davalar çok uzuyor bilir kişi geliyor eşya icin falan tüm bunlar ekstra masraf farklı şehirlerde olmanız cabası bence onun olduğu şehire git böylece daha kolay olabilir.
Hiçbir erkek boşanmak istemiyor bu ülkede oran yüzde 90 dır genelde kadın boşanmak ister.. Erkekler düzenleri bozulsun istemiyorlar
Onun olduğu şehirde hiçbir yakınım yok yalnız,davalar için uğraşırken kalabileceğim. Bilirkişi,dava açtığım şehirden benim paramlamı gidip eşyalar için tutanak tutacak? Tam kavrayamadım üzgünüm

Gerçektende öyleydi ama,psikolojim dahada kötüye gidiyor kaynanam eve anahtarıyla giriyor eşim benden ayrı uyuyordu.Neyleyimki öyle evi,üstelik lohusayım bunlar yüzünden sütüm kesildi.Bunuda hakime söylemeliyim,duygu sömürüsüne girmesinde :)

Of aynı şeyleri yaşadım benim elimden çocuğumu almaya kalktılar sütünde mikrop var çocuğa geçiyor diye çocukta kilo alamama problem i vardı iyi bi Dr a gidip sorununu anlayana kadar çocuğum ölüyordu neredeyse.. ben eşimi ikna edip onlardan uzağa taşındım. Bayram dan seyran a gidiyorum ama le aramızda sorunlar devam etti ben kararlıyım. Anlaşmalı protokol imzaladık sadece çocuk için nafaka alacam ev miş başka şey mi istemiyorum.. yeter ki kurtulayım

Evde olmamanin aleyhine kullanilmasi için seni hakim kararıyla eve cagirtmali ve sen bu karara uymaz bir neden belirtmezsen Esim evi terk etti diyerek üste cikabilir..

Sen evin tasinma tarihi, biletini aldigin tarih , ailenin yaninda olduğun tarihi hepsini belgelersen sesi cikamaz hiç o konuda korkun olmasin..

Esyalara da tedbir koydurursan boşanana kadar elini süremez bir seye...

Süperrrr. Peki ya eş yalan yoluna gider beraber seçtik sonra karım caydı derse.Aklıma herşey geliyor.Beklemediğim okadar çok şeyi yaptı ve dumur ettiki beni yalanıda beklerim en çetininden
Canim insan sarrafi olmuus onlarda
Senin şuan ekonomik bir gelirin yok kucaginda 2 aylik çocukla boşanmanin keyfi olmadigini senin istegin dişinda evin tasindigini anlar kesinlikle.
Duygu sömürüsü olarak düşünme hakime anlat evine anahtarla kaynananin girdiğini vs. Tabi

Onun olduğu şehirde hiçbir yakınım yok yalnız,davalar için uğraşırken kalabileceğim. Bilirkişi,dava açtığım şehirden benim paramlamı gidip eşyalar için tutanak tutacak? Tam kavrayamadım üzgünüm
Evet malesef bütün maliyet size kalıyor sonuçlanınça yarı yarıya bölünme ya da tamamen karşı tarafa kalabiliyor hukuk forumları var ben ordan okumuştum

Canim bu hale gelmenize çok üzüldüm
Hala umudum vardi donup seni alacak diye
Ama sen adim attigin halde onun boyle cikmaza sokmasina çok üzüldüm sende davani AC o zaman akli basina gelir belki ailesinin de kendisinin de
Komsumun oğlu ailesiyle yasiyorsu ve esi evi terk etti
Babamla birlikte avukatla gitmişlerdi
Avukat boşanma davasi acildiginda kendisinin çok yüklü bir nafaka ödemesine hazir olmasini söyledi çünkü aileyle birlikte oturmak sucmus. Bunlarda ikisi de öğrenciyken evlendiler ve ailesiyle oturuyorlardı buna rağmen sucmus. Kadim bunu gerekçe göstererek yüklü tazminat kazanabilirmis. Onlarda geri adim attilar ve barisma yoluna gittiler.
Sizin yeni tasindiginiz evin tapusu tek bir hane olarak geçiyorsa işiniz çok kolay, ama ayri tapusu varsa da belki hakim bunu da göz önünde bulundurabilir. Çünkü ayni altli üstlü oturmak birlikte oturmak gibi birşey
Bence senin iznin olmadan ailesinin yanina evi tasimasini kullanabilirsin.
Avukatla görüştüğünde herşeyi acikca anlat sana daha kolay bir yol.gösterecektir.
Bundan sonraki süreçte ne olursa senin için hayirlisi olur inşallah.

Öncelikle çok teşekkür ederim sayenizde silkelendim,açıkcası bende bu noktaya geleceğimize ihtimal vermiyordum ki ben hernekadar boşanmaya hazır olsamda onun yinede ailemize sahip çıkacağını umut ediyordum.Şuanda boşanmıycam diyor fakat bunu da sadece beni daha fazla yaralamak uğraştırmak için yapıyor,yuvam dağılmasın niyetiyle değil.

Evimizi taşıdıkları yer bildiğim kadarıyla tek tapuya sahip eski mülklerden,hatta tapusu bile yoktu almaya çabalayıp mütayite vermeyi planlıyorlardı.
Bununda avantaj olmasını çok isterim.Adalet benden yana olur ve tarafımı gözetirse enazından yıllarca mahkememiz sürmez diye düşünüyorum

Evet malesef bütün maliyet size kalıyor sonuçlanınça yarı yarıya bölünme ya da tamamen karşı tarafa kalabiliyor hukuk forumları var ben ordan okumuştum
Biraz sapkınca bulabilirsiniz ama bu bilirkişiye bir otobüs bileti versem gidip bakıp gelmezmi :KK70: Evde hazine yok,dolayısıyla eşyalarım tutarınca bir para talep eder ve hatta eşyamda yarıya bölünürse uğraşmanın manası kalmaz

Öncelikle çok teşekkür ederim sayenizde silkelendim,açıkcası bende bu noktaya geleceğimize ihtimal vermiyordum ki ben hernekadar boşanmaya hazır olsamda onun yinede ailemize sahip çıkacağını umut ediyordum.Şuanda boşanmıycam diyor fakat bunu da sadece beni daha fazla yaralamak uğraştırmak için yapıyor,yuvam dağılmasın niyetiyle değil.

Evimizi taşıdıkları yer bildiğim kadarıyla tek tapuya sahip eski mülklerden,hatta tapusu bile yoktu almaya çabalayıp mütayite vermeyi planlıyorlardı.
Bununda avantaj olmasını çok isterim.Adalet benden yana olur ve tarafımı gözetirse enazından yıllarca mahkememiz sürmez diye düşünüyorum
Mutlaka ikametiniz oraya tasinmistir
Çünkü yer değiştirdikten bir sure sonra tasinmazsa ceza geliyor
Bence bunun üzerinde durun mutlaka.
Size büyük bir parti sağlar
Baro dan avukat tutarsaniz hemen temin edilecektir
Çünkü şuan hicbir geliriniz yok

Back
X