- 13 Aralık 2019
- 76
- 46
- 3
- 38
- Konu Sahibi Nur-ucihan
Boşanan ya da boşanma aşamasında olanlar hayatınızda neler değişti iyi veya kötü anlatalım. dertleşelim. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendiğimde 18 19 yaşlarındaydım çok ağır eş sülalesinden psikolojik şiddet görüp 1.71 boy ile 39 kiloya düştüm ailem destek oldu Çocuğum yoktu bır sene dayanamadım ailemin yanına döndüm pişman değilim iyi ki bitmis hayatıma da birini almayı düşünmüyorum kendimi sevmek bana daha iyi geliyor kendimi keşfetmek mükemmel bir his boşanali bir kaç sene oluyor artı yönüm çocuk düşünmeyip erken bitirmek oldu uzun süre hayatıma birini almadım tam alacaktım ki saçma sapan insan olunca kestirip attım hayat zaman kaybbrtmek için çok kisaaaBoşanan ya da boşanma aşamasında olanlar hayatınızda neler değişti iyi veya kötü anlatalım. dertleşelim.![]()
Böylesine derdini anlatamazsın..Ben de 25 yaşındayım ayrılalı 1.5 sene oldu Boşanalı 7 ay bir de oğlum var başta çok zordu çok kötüydü aile evine tekrar dönünce bir de çocukla sığamıyorsun sonra kendi evimi aldım eşyalarımı kurdum kendi evimde çok şükür huzurluyum evladıma daha iyi bir anneyim . Sürekli gelip anne seni çok seviyorum diyerek sarılıp open 3 yaşında bi oğlum var ara ara ben de sorguluyorum hayatımı çaldı hayallerimi ama Allah’a havale ettim zaten exin keyfi terinde hataları icin de pişman olmaz ben sadece yaşattıkları icin Allah’a bıraktım hesabını . Beni kandırıp sonra travestilerle aldatıp devam etmediğim için yuvasını yıkan kadın diye tescilledi kendince o öyle sanmaya devam etsin
1 hafta sonrasına gün verildi benim, hatta öne bile cekiliyormus. Başvuru yaptıktan E2 gün sorna durusmam olduBende boşanacağım ama bişey soracağım anlaşmalı boşanma için protokol hazırlayıp işleme verdiğimizde nr kadar zaman içerisinde gün veriyorlar? Başka nelere dikkat etmeliyim
Aa çok iyi anlaşmalı olunca avukata falan ihtiyaç yok değil mi?1 hafta sonrasına gün verildi benim, hatta öne bile cekiliyormus. Başvuru yaptıktan E2 gün sorna durusmam oldu
Normalde yok, ama benimki çekişmeli açıldı. Ben dava açtım, karşı taraf dilekçemi görünce korktu kusurlu çıkacağını anlayıp anlasmaliya yanasti. Ben avukat tuttum.Aa çok iyi anlaşmalı olunca avukata falan ihtiyaç yok değil mi?
Ayy geçmiş olsun İnşaAllah bende ayrılacağım diğer ay için dava açacağım anlaşmalı dava açarkem ikimizde bulunmamız gerekiyor mu sadece dilekçeyi verip gün alacağız ya o zaman içinNormalde yok, ama benimki çekişmeli açıldı. Ben dava açtım, karşı taraf dilekçemi görünce korktu kusurlu çıkacağını anlayıp anlasmaliya yanasti. Ben avukat tuttum.
Biz çok iletişimsizlik, karşı taraf bosancam diye tutturdu dava bile açmadı bekletti beni 1 ay, bende acmayacagini anlayıp dvaa açmak zorunda kaldım. Başta anlaşmalı sartlarimi kabul etmemişti, dilekçemi gorunce haklarımı vermeye yanaştı mecbur kaldı
O detayları bilmiyorum burada avukat arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilir.Ayy geçmiş olsun İnşaAllah bende ayrılacağım diğer ay için dava açacağım anlaşmalı dava açarkem ikimizde bulunmamız gerekiyor mu sadece dilekçeyi verip gün alacağız ya o zaman için
Ha yok zaten bizim uzun süreli bide çocuğum var 1 yaşında. İnşaAllah halledeceğim diğer ayO detayları bilmiyorum burada avukat arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilir.
Benim dava açma vs avukatım ilgilenmisti. Ama hak kaybına uğramak istemiyorsan süreyi çok uzatmamani tavsiye edebilirim. 1 yıl dolmadan anlaşmalı bosanilmiyor diye biliyorum