• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosayacagim bu adami artik

Ozur mesaji atmis sizi cok seviyorm.yazmis ama bu sefer ben aglaya aglaya yuzune soylemedigim seyleri yazdim aksam eve gelince ne olacak bakalim
Iyi yaptın mesajda da olsa dök içini rahatla bak gör hiç birşey olmamış gibi sakın sakın konuşur gelince sen ona laf soyledin diye

Ya demek ki borcun üstesinden gelmek de zorlaniyor bir anlık sinirle kalbinizi kırıyor aslında Özünde kötü biri değil anladığım kadarıyla. çok Üzgünse ve hatasinin farkındaysa siz de güzellikle konuşun Üzgün olduğunuzu belli edin ama bir daha yaparsa tepkinizi gösterin . bazen borçlar insanı çok yipratabiliyor. İnşallah bir an önce ödersiniz borcunuzu

Bu kadar para sıkıntısı varsa çocuk sahibi olmasaymışsınız. Sizde böylece ders çalışıp, işe gidebilirdiniz. Cocuk sahibi olduysa kalkıp birde yetişemiyorum diye ağlamasın hiç.

Sizin eğitim durumunuza baktım önlisans yazıyor.Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama malesef artık bu ülkede kpss ile filan bi yerlere gelmek çok zor.
Benim arkadaşım ve kardeşim bu sınavdan çok yüksek puanlar aldılar ama olmadı hiçbir şey.
Neden çünkü sağlam tanıdıklarımız yok torpilimiz yok!
Lisans mezunları bile atanamıyor çok zor artık memuriyet.
Konu sahibi ben sana özel sektörde işe girmeyi tavsiye ediyorum.
Asgari ücret bile alsan 1400 hadi yarısı bakıcıya gitsin yani.
Hem sana da iyi gelir sosyal bi çevren olur en azından bu adamın da dilinden kurtulursun.

Ha ben senin yerinde asla çalışmam o ayrı.Neden çünkü beyfendi haftada 2 kez içmeye gidiyormuş zıkkım içsin
bu adam için de kendimi hiiiiç yormazdım.

Nasil baslayacagimi ne yazacagimi bilmoyorum kusura bakmayin anlatmaya calisacagm elestirenlerde olacaktir mutlaka elestiriyede acigim.benim iki yasinda bir oglum var ev hanimiyim esim surekli maddi konuda sikinti yaratiyo yok ben kpss kazanamamisimda yok yetistiremiyomusta inanin hic luks harcamam yok kuafore bile kas aldirmak icin iki ayda bir giderim disariya cikip bir bardak bisey iceyim demem evin eksigini bile kirk kere dusunur soylerim bende calismak kimseye muhtac olmak istemiyorum ama cocuga bakacak kimse yok krese versem asgari ucretle yol parasimi vereyim kres parasimi vereyim cocugun illaki kresde daha cok masrafi olacak onumu vereyim velhasil cocugumu annesiz biraktigimla kalacagim kpss calismaya basladm ama cocugukla gercekten cok zor ama yinede elimden geleni yapiyorum ben ne yapayim simdi bu adama ki anlatilacak daha cok sey var ama anlatamiyorum iste

esim profesor, canim sikildi kpss'ye gireyim dedigimde verdigi yanit su oldu:

- nasilsa yandaslari varken seni atamazlar.

bosuna dil dokmeyin, mumkun mertebe egitim ve niteliklerinize uygun bir ozel sektor isi bulup, calisin.

Ben girdim puan aldım da ne oldu halâ ev hanımıyım
Ayrıca sen sustukça istemedikçe ezilen üzülen sen olursun. Geçen seneye kadar bi bardak bile alcağım zaman aman evde var idare ediyom bu hafta da pazar yapmayayım idare ediyom dedim dedim baktım ki bi ben kısıyomuşum. Daha gözüm açıldı(elitimden öğrendim onun gibi davranmaya başladım) isteklerim bitmiyor lüks se lüks rahatsa rahat hiç bi eksiğim Yok el üstünde tutuluyorum o eski ezilen ben Yok artık kötü olcan bu devirde bunu öğrendim.

Artık kpss hayal oldu derece yapanlar bile atanamıyorken boşuna ders çalışıcam diye vakit öldürmeyin bence.
Ne mezunusunuz? Başka bir iş bulabilirsiniz belki, ama o söylüyor diye değil ekonomik özgürlüğü kazanmak çok ayrı bir şey..

Böyle devam edersen boşarım seni de bakalım cnm ne diyecek, belki aklı başına gelir. Yada git annenin evine , düzelmezsen dönmem de, annende desin. Kızımı üzersen göndermem diye... Aklı başına gelirmi acaba....

Ne mezunusunuz?
Eşinize haddini bildirmenin zamanı gelmiş de geciyor.
Bende suan kpss ye hazirlaniyorum ve acikcasi bırakmaya niyetim yok zira cok emek verdim hala da veriyorum.kizim krese ben derse.
Bolumune fore sıkı bi sekilde hazirlanabilirsin.ha olmadi özelde asgari ucrette olsa çalış ama şöyle onu açık bi yer olsun sigorta muhasebe.zamanla prim vs derken biseyler kalir size de.
Banka sınavlarını takip edin.

Nasil baslayacagimi ne yazacagimi bilmoyorum kusura bakmayin anlatmaya calisacagm elestirenlerde olacaktir mutlaka elestiriyede acigim.benim iki yasinda bir oglum var ev hanimiyim esim surekli maddi konuda sikinti yaratiyo yok ben kpss kazanamamisimda yok yetistiremiyomusta inanin hic luks harcamam yok kuafore bile kas aldirmak icin iki ayda bir giderim disariya cikip bir bardak bisey iceyim demem evin eksigini bile kirk kere dusunur soylerim bende calismak kimseye muhtac olmak istemiyorum ama cocuga bakacak kimse yok krese versem asgari ucretle yol parasimi vereyim kres parasimi vereyim cocugun illaki kresde daha cok masrafi olacak onumu vereyim velhasil cocugumu annesiz biraktigimla kalacagim kpss calismaya basladm ama cocugukla gercekten cok zor ama yinede elimden geleni yapiyorum ben ne yapayim simdi bu adama ki anlatilacak daha cok sey var ama anlatamiyorum iste

Durumunuz nekadar zor olsada, sizi belki nekadar da anliyamasamda. Halinize sukur edin. belki simdi dusuniyorsunuzdur NEDEN, BIKTIM ARTIK. Ama simdi esinizi bosasaniz size ve cogunuza kim bakacak. belki annem babam dersin. ama onalar sen ve cocugun ister istemez bu duruma cok uzuleceksiniz. Halinize sukur edin esiniz sizi nekadar uzse, nekedar uzerinize gelse. Belki baska bir adamla evli olsaniz adam belki cooook zengindir. ama sizi aldatsa, kumar oynayip eve hiiicccc ekmek parasi bile getirmese. bu daha mi iyi. sizden daha kotu durumda olan kadinlarda var. bu kendinizi ezdirmeyin demek degil tabi. Ama sabir edin, esinize saygili iyi ve nekadarda zor olsa guler yuzle. guzel yemekle ve hos sozlerle karsilayin. esinizle konusmayi deneyin anlamasada sizi, herzaman SIZ iyi olun! cocugnuz icin mucadele edin .kesinlikle bosanmayin inanki daha zor olur siniz icin, ve cocugunuz icin. hayatinizdan guzel seyler cikarmaya calisin. Hayata guzel bakin. Ve cocuk var diye calisamiyorsaniz, belki ev yemekleri satarak az para kazana bilirsiniz. evde bisey uretmeye calisin. Eliniz evde hangi isi iyi goriyorsa, ondan kendinize biseyler yapip satmaya calisin social media uzerinden. Belki bebek kiyafetleri dikebilirsiniz, nebiliyim. Allah size sabir, guc versin. inshallah yaziklarimdan faydali biseyler cikara bilirsiniz..

Saygilar....

Ben nisanlandigimizdan beri aman dugunu tek basina yapcak aman kimsesiz diye diye dugunde taktigi bilezigi bile kuyumcudan odunc aldik ertesi gun iade ettik evimde dogru duzgun esyam yok cok azi yeni kalani annemin kullanmadigi esyalari vs ama yok yaranamadim hic ama artik cok yoruldum
İşte hep bu yüzden bunları yapabiliyo
Yolan taraf olsann oyyy nasıl kıymetli olurdun

Iyi yaptın mesajda da olsa dök içini rahatla bak gör hiç birşey olmamış gibi sakın sakın konuşur gelince sen ona laf soyledin diye
Sarildi optu gelirken cikolata fln getrmis borek yapti tadina baktrdi fln ama ben yinede soguk davraniyorum iyce anlasin hatasini ama bir daha olursa o zaman korksun benden....

Durumunuz nekadar zor olsada, sizi belki nekadar da anliyamasamda. Halinize sukur edin. belki simdi dusuniyorsunuzdur NEDEN, BIKTIM ARTIK. Ama simdi esinizi bosasaniz size ve cogunuza kim bakacak. belki annem babam dersin. ama onalar sen ve cocugun ister istemez bu duruma cok uzuleceksiniz. Halinize sukur edin esiniz sizi nekadar uzse, nekedar uzerinize gelse. Belki baska bir adamla evli olsaniz adam belki cooook zengindir. ama sizi aldatsa, kumar oynayip eve hiiicccc ekmek parasi bile getirmese. bu daha mi iyi. sizden daha kotu durumda olan kadinlarda var. bu kendinizi ezdirmeyin demek degil tabi. Ama sabir edin, esinize saygili iyi ve nekadarda zor olsa guler yuzle. guzel yemekle ve hos sozlerle karsilayin. esinizle konusmayi deneyin anlamasada sizi, herzaman SIZ iyi olun! cocugnuz icin mucadele edin .kesinlikle bosanmayin inanki daha zor olur siniz icin, ve cocugunuz icin. hayatinizdan guzel seyler cikarmaya calisin. Hayata guzel bakin. Ve cocuk var diye calisamiyorsaniz, belki ev yemekleri satarak az para kazana bilirsiniz. evde bisey uretmeye calisin. Eliniz evde hangi isi iyi goriyorsa, ondan kendinize biseyler yapip satmaya calisin social media uzerinden. Belki bebek kiyafetleri dikebilirsiniz, nebiliyim. Allah size sabir, guc versin. inshallah yaziklarimdan faydali biseyler cikara bilirsiniz..

Saygilar....
Canim hep oyle yaptim zaten sucsuz oldugum halde bir iki guzel hareketine hemen yelkenleri suya indirdim ama artik sogutuyo kendinden tabiki daha zor durumda olanlar vardr ama ben annemin evinde boyle birsey gormedim yoklukta cektim universite donemlerinde ama kimse maddiyati basima kalkmadi

Sizin eğitim durumunuza baktım önlisans yazıyor.Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama malesef artık bu ülkede kpss ile filan bi yerlere gelmek çok zor.
Benim arkadaşım ve kardeşim bu sınavdan çok yüksek puanlar aldılar ama olmadı hiçbir şey.
Hem sana da iyi gelir sosyal bi çevren olur en azından bu adamın da dilinden kurtulursun.

Ha ben senin yerinde asla çalışmam o ayrı.Neden çünkü beyfendi haftada 2 kez içmeye gidiyormuş zıkkım içsin

Ben yüksek lisans mezunuyum dili de geçtim ama ev hanımıyim mesala :)
Gerçekten memur olmak zor.

Ben yüksek lisans mezunuyum dili de geçtim ama ev hanımıyim mesala :)
Gerçekten memur olmak zor.

Ben yurt disinda dogdum, buyudum ve okudum Canim. Turkcem turkiyede yasiyanlar kadar iyi degil. on yargilarinla dikkat et bence.

Ben artik onun icin degil kendim.icin yapmak.istiyorum evet zor ama imkansiz degil benimde cevremde torpilsiz atananlar var tama buyuk oranda torpil ama sansimi son kez denemek istiyorum olmadi dediginiz gibi ozel sektore bakicam o zaman cocukta biraz daha buyumus olur devlet kresine verebilirim en azindan

Back
X