• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosayacagim bu adami artik

Ben nisanlandigimizdan beri aman dugunu tek basina yapcak aman kimsesiz diye diye dugunde taktigi bilezigi bile kuyumcudan odunc aldik ertesi gun iade ettik evimde dogru duzgun esyam yok cok azi yeni kalani annemin kullanmadigi esyalari vs ama yok yaranamadim hic ama artik cok yoruldum
Safım benim bu yüzden adm böyle olmuş herşeyi senden bekler olmuş . Tükürseydin ağzına aldırsaydın herşeyi erkek milletine iyilik yarar mı kız ?

Ya bence bu zamanda tek maasla geçinmek zor.Ara ara demekki eşin de bunaliyor calisip calisip para yetismeyince..Haliyle senin de calismanj istiyor.Bence ozel sektöre yonelin birakin kpssyi.Cocuga da anneniz bakabilirse ikiniz de rahatlarsiniz.

Ben artik onun icin degil kendim.icin yapmak.istiyorum evet zor ama imkansiz degil benimde cevremde torpilsiz atananlar var tama buyuk oranda torpil ama sansimi son kez denemek istiyorum olmadi dediginiz gibi ozel sektore bakicam o zaman cocukta biraz daha buyumus olur devlet kresine verebilirim en azindan
Canim sen elinden geleni yap olmazsa da vicdanın rahat olur ben elimden geleni yaptım olmadı dersin. Bende bebegimle ders çalışmaya çalışıyorum. Hiç akrabam yok bulunduğum şehirde. Tek başına bebek büyütmesi zor. Bebegim uyuduğu anda dersin basindayim. Senin söylediğin gibi imkansız değil. Istersen yaparsın. Inşallah yaparsın canım ya. Amin

Kız
Evet hata benim o konuda ama gecerli sebeplerimde vardi oyle davranmak icin malesef:KK43:
Biliyorum anldm bnde salaklık yaptım da birlik oturdum sebeblerden ötürü ama ailene ona buna güvenerek evliliği kurmuş o bnce böyle yürümez desteğini çek derim. Sen bna bkmakla yükümlüsün de.. Her halta varda bakmya mı yok . Tavrını koy kız

Ben yüksek lisans mezunuyum dili de geçtim ama ev hanımıyim mesala :)
Gerçekten memur olmak zor.

Şimdi ben bunu yazdım sen alttakini yazdın. Ben seninle ilgili hiç bir şey yazmadım. Neye alındın anlamadim ki?
Yurt dışında büyüdüm türkçem iyi değil yazmışsin benim yazdigim şeyle ne alaka yani.

Ben yurt disinda dogdum, buyudum ve okudum Canim. Turkcem turkiyede yasiyanlar kadar iyi degil. on yargilarinla dikkat et bence.

Ben senin alınacağın ne söyledim acaba onu merak ettim canım. Neye ön yargılı yaklaştım ki

Benim yazdiklarima cevap vererek. Ve Benim yuksek lisans okumadimi ama ev hanimi oldugumu idda ederek , yeterli mi? Ben sizinle daha muhatap olmiyacam. Hayirli aksamlar :)

Ben sana inanamıyorum gerçekten. Günahımi alıyorsun. Benim ilk yazdığım mesajı oku bakalım kimin yazdığı mesaja cevap vermişim. Allah aşkına şaka mi yapıyorsun. Bir de muhatap olmayacağım yazıyor. Gereksiz alınganlık yapan sensin. Ben senin yazını bile okumadım. Sana cevap vermedim. Kendi kendine alınganlık yapıp bana sariyorsun

Kız

Biliyorum anldm bnde salaklık yaptım da birlik oturdum sebeblerden ötürü ama ailene ona buna güvenerek evliliği kurmuş o bnce böyle yürümez desteğini çek derim. Sen bna bkmakla yükümlüsün de.. Her halta varda bakmya mı yok . Tavrını koy kız
Kadinin fendi erkegi yendi:)

Ben sana inanamıyorum gerçekten. Günahımi alıyorsun. Benim ilk yazdığım mesajı oku bakalım kimin yazdığı mesaja cevap vermişim. Allah aşkına şaka mi yapıyorsun. Bir de muhatap olmayacağım yazıyor. Gereksiz alınganlık yapan sensin. Ben senin yazını bile okumadım. Sana cevap vermedim. Kendi kendine alınganlık yapıp bana sariyorsun

Back
X