bosch beyaz eşyalarımız

SiyahDeniz

davetsofram.blogspot
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.044
3
158
41
İstanbul
Merhaba kızlarrr
Dün Boshtan beyaz eşyalarımızı aldık. Arçelik ve Bosch arasında çok düşündük, yaklaşık 2 aydır kafa patlattık sonunda şeytanın bacağını kırdık ve aldık. İlk iş sizlerle paylaşmak istidim

Son düzenleme:
hayırlı olsun arkadaşım. bende bosh aldım tüm beyaz eşyalarımı ocak ve buzdolabımız aynı. benim buzdolabım beyaz renk. güle güle kullan

inş.şanslı olursunuz bnmde evimde eşyalarım bosch...gerçekten marka olarak çok "BOŞ ".ne aldıysan 1 yıl geçmeden servis gerekti...artık bosch un tüm parçaları çin malı sebep buymuş....

beyaz eşyada simens en iyisi..biraz pahalı ama bi kere alınan eşyalar...

Yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim. Elektronik birazda şans işi :44: Arçelik, simens, beko, bosch gibi markaları kullanıp nefret edenler varken, hiç ismi duyulmamış markaları bile yıllarca kullanıp çok çok memnun olanda var. Umarım biz şanslı olan ksımdayızdır, çok severek isteyerek aldık rabbim hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinnn

bende 8 kg çamaşır makinemi ve ankastre bulaşık makinemi Bosch'tan aldım

bulaşık makinemi 2-3 kere deneme amaçlı kullandık ufak tefek şeyleri yıkadık. ama tam kurutmuyor bu duruma çok üzülüyorum :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…