- 15 Nisan 2009
- 212
- 8
- 318
- Konu Sahibi obirobiirobiiir
-
Ben bosch beyaz eşya servisinde çalışıyorum evin kaloriferlimi eğer öyleyse kullanabilirsin soğuk ortamlarda sorun olabiliyor ama yinede nofrostları öneririm ben her açıdan kullanışlıdır..
canım seni bulmuşken fırsayı kaçırmak istemiyorumben 20 gün önce kdn 49a03 ne modelini aldım ama düşündüğümden daha çok ses yapıyo bi bakmışsınız mutfakta sanki bişey kırmış gibi gümbürtü kopuyo. dolap bölümünü +2 yaptım ilk geldiğinde 2 kişiyiz çabuk bozulan bişey pek yok diye ama et ve balık bölümüne koyduğum şarküteri ürünlerinin hepsi bozulmuştu 5. gün sonunda benim ihmakarlığım kontrol etseydim keşke. ambalajları terlemişti damla damla su şeklinde.yükselttim hemen +6 yaptım ama şimdide çok soğuk oldu donuyo napayım kimi arayayım servisimi yoksa açılır kapanır bi yeri varda benmi bilmiyorum bide canım sıkılıyo havalar daha ısınmadı bile +6 da dolap çalıştırıyorum hatta sağolsun şuan bile sesi geliyo çalışıyo paso ama boşa:1no2: pişman oldum resmen
canım mutlaka bir ayarı vardır servis anlatmadımı sana.hemen ara servisi derim ben
paressss cnm ya bizde yeni aldık sayılır buzdolabımızı boschdan...nişanlım kullanmaya başladı ama deli gibi ses çıkarıyor ve sinirlerimi bozuyor..gerçekten pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?