Buzdolapları ve Derin Dondurucular BOSCH---KGN56AI30N İnox dış yüzey...Bunu kullanan var mı ? Memunmusunuz ?? (resimli)

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Kızlar bu buzdolabını aldık 3 ay önce daha kullanmadık inşallah düğünden sonra :) Bu buzdolabını kullanan arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirler mi ? Memnun olup olmadıkları hakkında...Gercekten cok sevinirim... :34:

$bosch-kgn56ai30ne-no-frost-buzdolabi.webp

Ama olmadı ki, sen hata etmişsin :) ürünü aldıktan sonra buraya yazıp yorum almak istemişsim, almadan önce yazıcaktın ki yorumları okuyup belkide farklı bir ürün sahibi olabilirdin.. artık hayırlı olsun demek düşer :)

Ama olmadı ki, sen hata etmişsin :) ürünü aldıktan sonra buraya yazıp yorum almak istemişsim, almadan önce yazıcaktın ki yorumları okuyup belkide farklı bir ürün sahibi olabilirdin.. artık hayırlı olsun demek düşer :)

Ben fikir almak için eklemedim ki zaten :) Çok araştırarak ve incelereyek aldık buraya eklememin nedeni ise başlıktada belirttiğim gibi Bunu kullanan var mı ? Memnunmusunuz ? diye sordum...Yani kullanan arkadaşların memnun olup olmadıklarını sormak istedim :34:

Ben fikir almak için eklemedim ki zaten :) Çok araştırarak ve incelereyek aldık buraya eklememin nedeni ise başlıktada belirttiğim gibi Bunu kullanan var mı ? Memnunmusunuz ? diye sordum...Yani kullanan arkadaşların memnun olup olmadıklarını sormak istedim :34:

Ama sen şimdi almışsın ki, memnun olmasalar ne yazar :) bende onu demeye getiriyorum.. :))

Konuyu açalı 1 aydan fazla olmuş,düğünün oldu mu buzdolabını kullanmaya başladın mı bilemiyorum ama başlamadıysanda için rahat olsun,ben de aynı buzdolabını kullanıyorum 5 aydır çokta memnunum.Güle güle kullan..

Back
X