Elektrikli Süpürgeler bosch mu , rowenta mı yoksa fakir mi?

terelelli83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
146
3
26
İstanbul
kızlar suankı süpürgem bozuldu 6-7 yıldır kullanıyordum bosch..artık çekim gücü düştü bu akşam süpürgelere baktık rowentanın bir modelını cok begendım cekım gucu super, ve cok sessız..evde kedı oldugundan ve bebegımız olacagından cekım gucune ve sessızlıgıne onem verelım dıye dusunuyorum.
sizce hangi markayı tercıh etmeli?

kızlar suankı süpürgem bozuldu 6-7 yıldır kullanıyordum bosch..artık çekim gücü düştü bu akşam süpürgelere baktık rowentanın bir modelını cok begendım cekım gucu super, ve cok sessız..evde kedı oldugundan ve bebegımız olacagından cekım gucune ve sessızlıgıne onem verelım dıye dusunuyorum.
sizce hangi markayı tercıh etmeli?

Alabiliyorsan Miele al.. Üçünü üstüste koysan bir Miele etmez..
Miele görmeden denemeden kesinlikle birşey alma.. Beyaz eşyada da aynısı geçerli.

Bunların arasında ise bilemiyorum ama sanki rowenta süpürgede daha tecrübeli bir marka gibi geliyor bana..

SüpürgeMarket firması olarak Kadınlarkulübü kullanıcılarının elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları konusundaki sorularını bilgimiz dahilinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Eğer imkanınız var ise bizde miele süpürgeleri tavsiye ederiz. Son derece kaliteli ürünler.

Back
X