Çamaşır ve Kurutma Makineleri boschWTE84101TRmodel kurutma makinası

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
bu makinayı kullanan varmı menunmusunuz
bosch kendi sitesinden baktık 1000 lira gibi bir fiyatı var
7 kg ama nasıldır bilmiyorum ütü kuruluğu nasıl dolap kuruluğu nasıl
bilgi istiyorum normal kot pamukluları nasıl kurutuyorsunuz
nevresimleri nasıl ve tabi kazakları çekme oluyormu

Ben boschun başka modelini kullanıyorum çok da memnunum. Genelde nevresim, havlu ve kotları dolap kuruluğu+ da kurutuyorum, gömlekleri ütü kuruluğunda, ütülemeden dolaba kaldıracaklarımı da dolap kuruluğunda kurutuyorum. Herhangi bir çekme olmadı bende ama mesela gömlek gibi diğer çamaşırlara nazaran daha çabuk kuruyan çamaşırları dolap kuruluğu+ da kurutursanız bir miktar çekme yapabilir diye düşünüyorum, denemedim ama tahminim bu yönde. Bunun dışında çok kuru diye bir seçenek daha var, servis bana bu programı sadece havlu ve kotlarda kullanın demişti, ama ben hiç ihtiyaç duymadım, dolap kuruluğu+ yetiyor kurutmak için bana. Bir de yünlüler için sepet var benimkinde, denemek için bir kazak kuruttum, kesinlikle çekme yapmıyor ama çok da kuru çıkarmıyor, yine dolaba koymadan önce dışarıda bir miktar kuruması gerekiyor.

Son düzenleme:
teşekkürler biberon verdiğin bilgiler benim için yeterli çok sağol
genelde boch kullananların çoğu memnun ama kafam karışık 2 si birrada almakmı yoksa sadece kurutmamı alsam diye düşünüyorum

Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim. Kurutmalı çamaşır makinesi kullananlar vardı burada, daha net cevap verirler ama benim bildiğim kadarıyla çamaşır kapasitesi ile kurutma kapasitesi aynı olmadığı için zorluk oluyormuş bu ikisi birarada olan makinelerde.

evet benim kafamıda okarıştırdı zaten nette araştırdım biraz benim çamaşır makinasınıda yenileme gibi bir düşüncem varda yerden tasarruf diye ikisi birarada mı alsam diye düşündüm ama
kurutma ve yıkama kapasiteleri farklı olması kötü sanırım sadece kurutma alıcam bende

Back
X