Bosh fırın alacam yardım edin

seda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
682
213
648
37
bir aya kadar beyaz eşyalarımın alınmış olması gerekiyor hepsini seçtik bosh tan ama fırını anlayamadım yani turbo mu elektro fanlı mı yoksa multifoksiyonlu mu bunlar ne demek hangisi kullanışlı yardımınıza ihhtiyacım var

kimse yok mu :43: ayy nolur birileri yardımcı olsun :14:

hayır daha almadım önerilerinizi bekliyorum

diğerlerinin markası ney canım beyaz eşya olarak ne aldınız ve hepsinin fiyatını yazarmısın cnm

hepsini boshtan seçtik sadece fırın kaldı no frost 1.900 tl 8 kiloluk çamaşır makinesi 1.278 tl 3 programlı bulaşık makinesi 900 tl işte fırın kaldı sadece onun modeline karar veremedim yani hangisi daha iyi pişiriyor pastaları falan bilmiyorum meela turboları kurutuyo diyorlardı eskiden o yüzden sormak istedim hangisi iyi diye

hepsini boshtan seçtik sadece fırın kaldı no frost 1.900 tl 8 kiloluk çamaşır makinesi 1.278 tl 3 programlı bulaşık makinesi 900 tl işte fırın kaldı sadece onun modeline karar veremedim yani hangisi daha iyi pişiriyor pastaları falan bilmiyorum meela turboları kurutuyo diyorlardı eskiden o yüzden sormak istedim hangisi iyi diye

biz turbo aldık evet gerçekten de kurutuyor başka araştır bence
diğerleride çok pahallıymış yaa

bende buzdolabım hariç herseyi boschdan aldım size kod larını gönderim bakın boschun sitesinden

SGS55M85EU - BULAŞIK MAK.:nazar:
BSG8248 - ELEKTRK SÜPÜRGESİ:nazar:
HBA43S450E - FIRIN:nazar:
PPP616B20E - OCAK:nazar:
WAE244S1TR - ÇAMAŞIR MAKİNESİ :nazar:
Ben bunları aldım belki sizede fikir olur :nazar: :81:

bizim fırın da 10 yıllık Bocsh turbo sanırsam hiç kurutma filan yapmıyor neden yapsın ki her şeyi eşit pişiyor turboda tam tersi çok kalsa bile içinde yanık filan olmuyor.

Back
X