bir aya kadar beyaz eşyalarımın alınmış olması gerekiyor hepsini seçtik bosh tan ama fırını anlayamadım yani turbo mu elektro fanlı mı yoksa multifoksiyonlu mu bunlar ne demek hangisi kullanışlı yardımınıza ihhtiyacım var
hepsini boshtan seçtik sadece fırın kaldı no frost 1.900 tl 8 kiloluk çamaşır makinesi 1.278 tl 3 programlı bulaşık makinesi 900 tl işte fırın kaldı sadece onun modeline karar veremedim yani hangisi daha iyi pişiriyor pastaları falan bilmiyorum meela turboları kurutuyo diyorlardı eskiden o yüzden sormak istedim hangisi iyi diye
hepsini boshtan seçtik sadece fırın kaldı no frost 1.900 tl 8 kiloluk çamaşır makinesi 1.278 tl 3 programlı bulaşık makinesi 900 tl işte fırın kaldı sadece onun modeline karar veremedim yani hangisi daha iyi pişiriyor pastaları falan bilmiyorum meela turboları kurutuyo diyorlardı eskiden o yüzden sormak istedim hangisi iyi diye
bende buzdolabım hariç herseyi boschdan aldım size kod larını gönderim bakın boschun sitesinden
SGS55M85EU - BULAŞIK MAK.
BSG8248 - ELEKTRK SÜPÜRGESİ
HBA43S450E - FIRIN
PPP616B20E - OCAK
WAE244S1TR - ÇAMAŞIR MAKİNESİ
Ben bunları aldım belki sizede fikir olur :81:
bizim fırın da 10 yıllık Bocsh turbo sanırsam hiç kurutma filan yapmıyor neden yapsın ki her şeyi eşit pişiyor turboda tam tersi çok kalsa bile içinde yanık filan olmuyor.