Bosluga düsmek istemiyorum...bu neden oluyo...

Ruyamda niye görüyorum falan derken????Fırıncı abi çok mübarek bir insan,Yüce Rabbim'de ikinizde evli oldugunuz halde,onu senin ruyana sokuyor ki zina edesiniz(haşa)..insani günaha sokuyorsunuz gece gece zorla.yav arkadas nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz.

Yazma tabikide yazip ruyanda degilde yaninda mi ğormek istiyorsun.

Fırıncıda az değil kolunu çekip ilanı aşklar hey yawrum heyy sert erkek

Ana kilitlenip, ilerisini göremiyorsun; safi yazıp yazmama kısmını düşünüp kalbini küt küt attırıyorsun; peki sonra?

Sonrasını ben anlatıvereyim; bakın ona yazıp ulaşınca ne olacak:
Cevap gelecek "Ben de seni unutamadım" diyecek, hormonlar devreye girecek, ateşler basacak.
Eşinizden gizlice devam edeceksiniz konuşmalara, sonra "Buluşalım" denilecek ve siz o buluşmaya gideceksiniz bir merak.
Sonra birlikte olacaksınız. Hadi en iyi ihtimalle 1 saat ateşli ateşli sevişeceksiniz.
Ardından üzerinizi giyinirken pişmanlık yanaklarınıza doğru basacak, vicdanınız ufaktan "Alo orda mısın?" diyecek.
Bakacaksınız birlikte olduğunuz adama, nasıl rahat, umuru mu? Erkek ya, sırtı sıvazlanır.
Siz? Siz kadın olarak, toplumun size biçtiği yükü de sırtlayacak, vicdanınıza "Ya öğrenilirse" korkusunu bulaştıracaksınız.

Evde kızınızın, eşinizin yüzüne her baktığınızda, kendinizi bok gibi hissedeceksiniz.
Eh sizin kırık durmayacak tabi, arayacak ikinci buluşma için; "Ben devam edemeyeceğim" dediğiniz an, sizi tehdide başlayacak. İşler iyice sarpa saracak...
Sonra bir bakmışsınız, korku, vicdan, utanç üçlemesi ile bir hata yapmış, açık vermişsiniz.
Eşiniz yakalamış, aniden beliren boynuzlarını inceliyor.

Suratınıza öyle bir tükürecek ki "Beni düşünmedin, şu el kadar sabiyi düşünseydin! O da mı tutmadı, ağır mı bastı ateşin?!" diyecek ve gidecek. Çocuğunuz aklı erdiğinde, bunu belki boşboğaz babaannesinden dinleyecek ve gelip bir gün size soracak.

Ona ne diyeceksiniz?
Cocuğunuza verecek cevabınıza hazırsa, yazın hadi şimdi faceden!

konu sahibi sen kaşınıyosun. bunun baska aciklaması yok.
ruya bilinc alti yoksa sana ruyanda mesaj vermiyolar git evli adamla birlikte ol diye.
adam dupeduz serefsiz yoksa evli kadina mesaj atmaz. adin o.. mi cikinca rahatlayacaksin. yok face den yazayim yok bilmem ne.
tovbe tovbe

Bilincalti. Dusunmen gerekmiyor. Ben ruyamda hep rahmetli zeki muren'i goruyorum. Bazen sinava yetisiyoruz bazen piknige cikiyoruz bazen klupteyiz falan. Hic aklima gelmedi neden goruyorum demek. Ruya iste...

ilahi bende ruyalarimda ülke ulke geziyorum. tabi once turkiyedeki sehirleri gezmistim.
bazen ucarak bazen arabayla

Kocanızın ilgisinde bir azalma mı oldu, eskisinden daha az mı sevişiyorsunuz? Muhtemelen ilgi açlığı çektiğiniz için daha önceden size çok ilgi gösteren evli adamı rüyanızda görüyorsunuz. Özlediğiniz şey o evli adam değil, onun gösterdiği ilgi. Eşinizle ilgi probleminiz varsa konuşarak onu çözün derim.

O değil de biri çıkıp demiyor ki bu adamı unutmadan ne ara birini sevdin evlendin diye ben şahsen ona takildim gerisi alışık hikayeler nasılsa
Hanim efendi Ben su an 23 yasindayim ve yasadiklsrim 17 yasindaydim 20 yasinda evlendim bu seyi arastirdim seytan vesvesesiymis yani anladinizmi 2 yil sonra asik oldum ve bu sadece esimdi bn sizden yardim istedim elestiri degil beni dik tutacak iki kelam ve bunu yapanlarda oldu onlara cok tsk ederim Rabbim kimseyi kötü durumlara getirme firsati vermesin...

Birlikteligimiz gayet yerinde 1 aydir eskiden deli dolu asklari vardi simdi biraz degisik eksik ama sizler sayenizde dik durmam gerektiginin farkindayim bi ilgisi azaldi diye seytana düsmicem Rabbim korusun hepimizi sevgimin emegini hak ediyo ve bunu degistirmicem tsk ederim

Bunu demisligim oldu kac kez olunca tuhaf oldum cnm

Bunu demisligim oldu kac kez olunca tuhaf oldum cnm
Olabilir, ben rüyamda kimleri görüyorum bir bilseniz... Sırf rüyada görüyoruz diye böyle düşünmeniz çok saçma bir de evlisiniz ayrıca karşıdaki insan da evli... Njyetinizi pek çözemedim fakat iyi şeyler düşünmüyorum...

Kızım 20 yaşında falan misin sen ? Ergence düşünceler..

Ne kadar güzel yazmışsınız ya. Bu kadar söylenileni dikkate alın lütfen konu sahibi. İyi ki de buraya yazmışsınız belki çok büyük bir hatadan döneceksiniz. Yani İnşallah. Bu kadar telkine daha da hata yaparsanız diyecek bişey yok.

konu sahibi hakkini helal et biraz sert ifade ettim . dediklerimin arkasindayim fikir olarak ama bu sekilde kirici oldu sanirim ozur dilerim. evine yuvana Allah iyilik muhabbet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…